Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα 5 κορυφαία προϊόντα στο Tiktok κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων

Τα 5 κορυφαία προϊόντα στο Tiktok κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων

Ο ψηφιακός κόσμος εξελίσσεται και κάθε χρόνο, νέες πλατφόρμες αναδύονται ως αλλαγές του παιχνιδιού για τις επιχειρήσεις. Μια τέτοια πλατφόρμα που αναστατώνει το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η TikTok.

Με τα συναρπαστικά σύντομα βίντεό του, τις καινοτόμες λειτουργίες και τη μαζική βάση χρηστών, το TikTok έχει γίνει κόμβος για επιχειρήσεις που θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους με δημιουργικούς και ελκυστικούς τρόπους.

Καθώς μπαίνουμε στη σεζόν εκπτώσεων του 2023, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πωλητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του TikTok και να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα εμβαθύνουμε στα 5 κορυφαία προϊόντα που είναι έτοιμα να λάμψουν στο TikTok κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων 2023.

Για περισσότερα από τρία χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες του μεταμορφωτικού αντίκτυπου του TikTok στον τρόπο με τον οποίο το κοινό παίρνει τις αγοραστικές του αποφάσεις. Αυτή η δυναμική πλατφόρμα έχει ενσωματώσει απρόσκοπτα την ψυχαγωγία και τις αγορές, φέρνοντας επανάσταση στο ταξίδι των καταναλωτών και παρουσιάζοντας στις επιχειρήσεις πρωτοφανείς ευκαιρίες να εμπλακούν, να επηρεάσουν και να μετατρέψουν τους χρήστες σε ενθουσιώδεις αγοραστές.

Η δύναμη του TikTok δεν έγκειται μόνο στην ικανότητά του να αιχμαλωτίζει το κοινό με δημιουργικό περιεχόμενο. αξιοποιεί επίσης τη δυνατότητα να εμπνεύσει ενέργειες αγορών σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας το να αλλάξει το παιχνίδι για τις επωνυμίες που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν το σύγχρονο τοπίο αγορών.

Καθώς το 2023 μπαίνει στην εορταστική περίοδο με πολλές ευκαιρίες για επωνυμίες και πωλητές να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, τα ακόλουθα κορυφαία 5 πραγματοποιούνται στο πλαίσιο έρευνας και προβλέψεων τάσεων. Ας το ελέγξουμε!

1. Προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά

Τα προϊόντα ομορφιάς ήταν πάντα επιτυχία στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και το TikTok δεν αποτελεί εξαίρεση. Το #Makeup κυριαρχεί ως μία από τις πιο πολυσυζητημένες κοινότητες στο TikTok, με εκπληκτικές 230 δισεκατομμύρια προβολές εντός της εφαρμογής.

Αυτό το ζωντανό βασίλειο, γνωστό στοργικά ως BeautyTok, είναι ένας δυναμικός κόμβος περιεχομένου που σχετίζεται με το μακιγιάζ. Από τις εισαγωγές νέων θησαυρών μακιγιάζ έως έξυπνα hacks για να κυριαρχήσετε αυτό το άπιαστο περίγραμμα, το μωσαϊκό περιεχομένου εδώ είναι αδιάκοπο, περιμένοντας την εξερεύνηση σας, ένα κτύπημα τη φορά.

Ανάγνωση:  Τελευταίες αλλαγές στο Google Ads

Η καλλυντική γοητεία είναι διαρκής, αλλά στο TikTok, είναι φαινόμενο. Σας παροτρύνει να εμβαθύνετε στη σφαίρα των προϊόντων μακιγιάζ και να αγκαλιάσετε το BeautyTok ως πλατφόρμα για τη συναρπαστική προώθησή τους, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ωστόσο, η τάση σε αυτήν την πλατφόρμα κλίνει προς την εξατομίκευση. Οι χρήστες γιορτάζουν την ατομικότητα και οι επιχειρήσεις μπορούν να το αξιοποιήσουν προσφέροντας εξατομικευμένα προϊόντα ομορφιάς. Προσαρμόσιμα είδη περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών μπορούν να πυροδοτήσουν την περιέργεια και τον ενθουσιασμό στους θεατές.

Το TikTok είναι η τέλεια πλατφόρμα για να παρουσιάσετε μεταμορφώσεις πριν και μετά χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα, δημιουργώντας μια συναρπαστική αφήγηση που αντηχεί στους λάτρεις της ομορφιάς.

2. Διακοσμήσεις σπιτιού και προμήθειες

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και οι χρήστες του TikTok λατρεύουν να εξατομικεύουν τους χώρους τους. Είδη διακόσμησης σπιτιού, είδη χειροτεχνίας και μοναδικά έπιπλα έχουν τη δυνατότητα να λάμψουν κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων 2023. Η ακμάζουσα κοινότητα DIY του TikTok αναζητά πάντα καινοτόμες ιδέες για να βελτιώσει τους χώρους διαβίωσής της.

Με την κοινή χρήση συναρπαστικών μαθημάτων DIY, βίντεο ανακαίνισης δωματίου και δημιουργικών εισβολών στο σπίτι, οι επιχειρήσεις μπορούν να εμπνεύσουν τους θεατές να ξεκινήσουν τα δικά τους έργα βελτίωσης σπιτιού.

Ποιος δεν θα ήθελε να καλέσει φίλους και συγγενείς στο όμορφα επιμελημένο σπίτι σας και να περάσετε τις διακοπές μαζί; Εκεί η διακόσμηση του σπιτιού αυξάνεται ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα στα οποία θα ξόδευαν χρήματα οι άνθρωποι.

Μη διστάσετε να εκτελέσετε μια αποκλειστική διαφημιστική καμπάνια με διαδραστικά πρόσθετα για να προωθήσετε τις προσφορές σας και να προσελκύσετε πιθανούς αγοραστές!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα hashtags όπως το #HomeDecor και το #DIYHomeProjects έχουν συγκεντρώσει δισεκατομμύρια προβολές, υποδεικνύοντας τον ενθουσιασμό των χρηστών για τη βελτίωση των χώρων διαβίωσης.

3. Smart Home Gadgets

Οι χρήστες του TikTok δεν είναι ξένοι στην τεχνολογία. Αυτό το κοινό με γνώσεις τεχνολογίας κάνει τα έξυπνα οικιακά gadgets μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη σεζόν εκπτώσεων 2023. Από βοηθούς που ενεργοποιούνται με φωνή μέχρι κάμερες ασφαλείας και συσκευές οικιακού αυτοματισμού, υπάρχει μια πληθώρα προϊόντων που μπορούν να ευθυγραμμιστούν με το καινοτόμο πνεύμα του TikTok.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 15 εναλλακτικές λύσεις HiMovies για παρακολούθηση δωρεάν ταινιών & Τηλεοπτικές εκπομπές στο Διαδίκτυο

Δημιουργώντας βίντεο που υπογραμμίζουν την ευκολία, την αποτελεσματικότητα και τη φουτουριστική αίσθηση αυτών των gadget, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τον ενθουσιασμό των λάτρεις της τεχνολογίας και των τάσεων.

Μια πρόσφατη ανάλυση του περιεχομένου του TikTok με επίκεντρο την τεχνολογία αποκάλυψε ότι οι προβολές βίντεο σε αυτήν την κατηγορία είχαν σημειώσει εντυπωσιακή ετήσια αύξηση περίπου 40%, υποδηλώνοντας ένα διαρκές ενδιαφέρον από τους έμπειρους χρήστες της πλατφόρμας.

Αυτό που ξεχωρίζει το TikTok είναι η ικανότητά του να παρουσιάζει αυτά τα έξυπνα οικιακά προϊόντα με έναν ελκυστικό, δημιουργικό και σχετικό τρόπο. Οι δημιουργοί στο TikTok έχουν επιδείξει με έξυπνο τρόπο την ευκολία και τη φουτουριστική ελκυστικότητα αυτών των gadget μέσω οπτικά σαγηνευτικών βίντεο, βοηθώντας τις επωνυμίες να αξιοποιήσουν τις φιλοδοξίες μιας γενιάς με γνώσεις τεχνολογίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ηχεία και οι προβολείς έχουν αυξηθεί από τις αρχές Αυγούστου και αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο το τελευταίο τρίμηνο του 2023. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αυτά τα hashtags για διευρυμένη κάλυψη: #technology (1 δισεκατομμύριο προβολές), #innovation (119 εκατομμύρια προβολές), #gadgets (129 εκατομμύρια προβολές),…

4. Προϊόντα Υγείας και Ευεξίας

Η υγεία είναι πλούτος και οι χρήστες του TikTok το γνωρίζουν. Η πλατφόρμα έχει δει μια έκρηξη σε περιεχόμενο που σχετίζεται με την ευεξία, από γρήγορες ρουτίνες προπόνησης έως θρεπτικές συνταγές. Για τη σεζόν εκπτώσεων 2023, τα προϊόντα υγείας και ευεξίας αναμένεται να λάμψουν.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής, ο εξοπλισμός προπόνησης, τα βιολογικά συμπληρώματα και οι συσκευές ευεξίας μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των θεατών που είναι αφοσιωμένοι στην καθοδήγηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Η κοινή χρήση συναρπαστικών βίντεο που καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων μπορεί να έχει απήχηση στους καταναλωτές που προσέχουν την υγεία τους, καθιστώντας αυτήν την κατηγορία έναν πολλά υποσχόμενο υποψήφιο για την επιτυχία του TikTok.

Για παράδειγμα, οι προκλήσεις προπόνησης όπως η «7-Minute Workout» ή η «30-Day Fitness Challenge» έχουν υιοθετηθεί ευρέως στο TikTok, λαμβάνοντας εκατομμύρια προβολές και ενθουσιώδη συμμετοχή. Αυτή η δέσμευση καταδεικνύει την προθυμία του κοινού του TikTok να ασχοληθεί με βίντεο που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επίδειξη της χρήσης και των πλεονεκτημάτων του εξοπλισμού γυμναστικής, του εξοπλισμού προπόνησης, των συμπληρωμάτων και των συσκευών ευεξίας μέσω σύντομων και συναρπαστικών βίντεο μπορεί να τραβήξει αποτελεσματικά την προσοχή του κοινού. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα hashtags: #fitness (13 δισεκατομμύρια προβολές), #motivation (14 δισεκατομμύρια προβολές), #workout (5 δισεκατομμύρια προβολές),…

Ανάγνωση:  Πώς να κερδίσετε την Elizabeth στο Persona 3 Reload

5. Ένδυση και αξεσουάρ

Οι τάσεις της μόδας εξαπλώνονται αστραπιαία στο TikTok, καθιστώντας το μια κορυφαία πλατφόρμα για την προώθηση ρούχων και αξεσουάρ. Από streetwear μέχρι κοσμήματα, η προβολή αυτών των αντικειμένων μέσω δημιουργικών βίντεο μπορεί να τραβήξει την προσοχή από τους θεατές που θέλουν να δουν τη μόδα. Αξιοποιώντας τον γρήγορο χαρακτήρα του TikTok, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρουσιάσουν γρήγορα τις τελευταίες τους προσφορές μόδας.

Για τις επιχειρήσεις, το βασίλειο της μόδας στο TikTok παρουσιάζει μια ευκαιρία να αξιοποιήσουν την αγοραστική δύναμη της Generation Z και των millennials. Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι σχεδόν το 49% των χρηστών του TikTok είναι μεταξύ 18 και 29 ετών, καθιστώντας το ιδανική πλατφόρμα για τη στόχευση αυτού του δημογραφικού στοιχείου.

Επιπλέον, περίπου το 22% των χρηστών είναι μεταξύ 13 και 17 ετών, αντιπροσωπεύοντας μια γενιά που θέλει να παραμένει ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένας από τους βασικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα του TikTok ως πλατφόρμας προώθησης μόδας είναι η virality του. Όταν επικρατεί μια τάση της μόδας, μπορεί να εξαπλωθεί αστραπιαία μέσω της αλγορίθμου For You Page της εφαρμογής, προσεγγίζοντας ένα ευρύτερο κοινό μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτή η ταχύτητα διάδοσης των τάσεων επηρεάζει σημαντικά την ορατότητα των προϊόντων μόδας, μετατρέποντάς τα ενδεχομένως σε αισθήσεις μέσα στη νύχτα.

Συμβουλές για να αναζητήσετε δημοφιλή προϊόντα το 2023

Η αναζήτηση για μοντέρνα προϊόντα το 2023 μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την επιχείρησή σας και η χρήση της λειτουργίας Κορυφαίων προϊόντων του TikTok Creative Center μπορεί να σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βρείτε και να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τα μοντέρνα προϊόντα χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο:

Εξερευνήστε τις κατηγορίες: Αυτή η δυνατότητα κατηγοριοποιεί τα προϊόντα με βάση τη δημοτικότητά τους και τα επίπεδα αφοσίωσης στην πλατφόρμα. Περιηγηθείτε σε διάφορες κατηγορίες για να εντοπίσετε αυτές που ευθυγραμμίζονται με την εξειδικευμένη θέση της επιχείρησής σας.

Ελέγξτε τις μετρήσεις αφοσίωσης: Όταν βρίσκεστε στην ενότητα Κορυφαία προϊόντα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετρήσεις αφοσίωσης, όπως προβολές, επισημάνσεις “μου αρέσει”, κοινοποιήσεις και σχόλια. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες για τα προϊόντα που προσελκύουν την προσοχή του κοινού και οδηγούν στις συζητήσεις.

Ανάγνωση:  [What ata ays] Μυστικά Virality ikok: Ο αριθμός των θαυμαστών ενός λογαριασμού ikok επηρεάζει την ταχύτητα του Virality;

Μελετήστε τις αναδυόμενες τάσεις: Αναζητήστε προϊόντα που ευθυγραμμίζονται με τις αναδυόμενες τάσεις. Το TikTok είναι συχνά ένα γόνιμο έδαφος για νέες τάσεις και προκλήσεις από ιούς. Εάν ένας συγκεκριμένος τύπος προϊόντος εμφανίζεται με συνέπεια σε ανερχόμενα βίντεο και προκλήσεις, υποδηλώνει έντονα τη δημοτικότητά του.

Ιδέες περιεχομένου: Παράλληλα με τον εντοπισμό μοντέρνων προϊόντων, δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο τα παρουσιάζουν οι δημιουργοί. Σημειώστε τις δημιουργικές γωνίες, τις τεχνικές αφήγησης και τα στυλ παρουσίασης που χρησιμοποιούνται από το TikTokers. Αυτό μπορεί να εμπνεύσει τη δική σας στρατηγική περιεχομένου για την προώθηση αυτών των προϊόντων.

Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστη (UGC): Αναζητήστε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και περιλαμβάνει αυτά τα προϊόντα. Τα υψηλά επίπεδα αφοσίωσης και τα βίντεο που δημιουργούνται από τους χρήστες δείχνουν ότι ένα προϊόν είναι πραγματικά δημοφιλές και έχει απήχηση στο κοινό.

Καθώς το TikTok συνεχίζει να κερδίζει δυναμική ως μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, οι επιχειρήσεις έχουν μια χρυσή ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη δύναμή του κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων του 2023. Ευθυγραμμίζοντας τις προσφορές προϊόντων με τις προτιμήσεις κοινού της πλατφόρμας, οι πωλητές μπορούν να επιτύχουν σημαντική αφοσίωση, προβολή της επωνυμίας και να ενισχύσουν τις πωλήσεις.

Κατά την εκτίμηση των ειδικών μας, αυτές οι πέντε κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων είναι έτοιμες να πάρουν θύελλα το TikTok αυτή τη σεζόν εκπτώσεων. Έτσι, αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα, συνδεθείτε με το κοινό σας και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να ευδοκιμεί στον δυναμικό κόσμο του TikTok.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο TikTok κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπτώσεων 2023, προτείνουμε το ebook “TikTok Holiday 2023: Πώς να αυξήσετε τη δέσμευση και τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου” από Mega Digital.