Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Είτε χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας για την πρωινή σας προθέρμανση, ως απαραίτητο ταξίδι είτε για να απολαύσετε ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον ενώ εργάζεστε από το σπίτι, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν. Η επιλογή ενός καλού ακουστικού ήχου δεν είναι εύκολη και οι πολλές επιλογές δεν βοηθούν.

Υπάρχουν πολλά κριτήρια για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας επιλογής σας. Μερικά σημαντικά περιλαμβάνουν την άνεση, την εξάλειψη θορύβου, την ποιότητα ήχου, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το κόστος και εάν υποστηρίζουν τη σύζευξη πολλαπλών σημείων — δύο πηγές ήχου μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Έτσι, για να απλοποιήσετε τη ζωή σας, εδώ είναι η λίστα μας με τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ακουστικά

Μάρκα: Bose | Τιμή: 329,00 $

Ακουστικά Bose QuietComfort 45 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το Bose QC 45 είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα του, με βελτιωμένη ποιότητα ήχου, ανθεκτική διάρκεια μπαταρίας και καλύτερη ακύρωση θορύβου. Η ακουστική αρχιτεκτονική TriPort παράγει εξόδους ήχου υψηλής πιστότητας – με βάθος και πληρότητα. Απολαύστε μια εξατομικευμένη απόκριση ήχου με τις ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις EQ χειραγωγώντας τα μπάσα, τα μεσαία και τα πρίμα ή επιλέξτε μια προκαθορισμένη ρύθμιση από το προκαθορισμένο μενού. Με την εξατομικευμένη ρύθμιση EQ και την ιδιόκτητη ακουστική αρχιτεκτονική, απολαμβάνετε μια ισορροπημένη ηχητική υπογραφή.

Η φόρτιση USB Type-C έχει αντικαταστήσει τη φόρτιση της θύρας MicroUSB για ταχύτερη φόρτιση. Αυτές οι σειρές πάνω από το αυτί κάνουν τα μαγικά τους για 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Και μπορείτε να έχετε έναν γύρο 3 ωρών με μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών ή να συνδέσετε το καλώδιο ήχου για να απολαύσετε περισσότερες ώρες σε ενσύρματη λειτουργία.

Στην καλύτερη περίπτωση, η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) του QC 45 είναι εφάμιλλη με το συνοδό του, Bose 700 και ουσιαστικά ακυρώνει το 90% του ήχου περιβάλλοντος από το περιβάλλον σας. Επιλέξτε το Quite Mode για να απολαύσετε αδιάλειπτη εμπειρία ακρόασης με πλήρη ακύρωση θορύβου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ταυτόχρονα τη λειτουργία Aware για να ακούσετε το περιβάλλον και τη μουσική σας.

Ανάγνωση:  Γιατί το Roku μου υπερθερμαίνεται;

Εφόσον δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση ANC, εξαντλεί το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σας. Επίσης, μπορεί να νιώσετε την έλλειψη ορισμένων χαρακτηριστικών που προσφέρουν τα μοντέλα Bose 700 και QC 35 II.

Μάρκα: Sony | Τιμή: 248,00 $

Ακουστικά Sony WF-1000XM4 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τα ασύρματα ακουστικά ακουστικών Sony WF-XM4000 είναι κορυφαία στον κλάδο ακουστικά Bluetooth με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με ενεργή ακύρωση θορύβου. Η μπαταρία του διαρκεί οκτώ ώρες με ενεργή τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και η συνολική εφεδρική μπαταρία είναι 20 ώρες μαζί με τη θήκη.

Τα ακουστικά της Sony έχουν πιο συμπαγή και στιβαρή σχεδίαση σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή της, τη Bose. Αν και, με βάση την προσωπική εμπειρία, το μέγεθός του μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους.

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν πιστοποίηση IPX4 ανθεκτικά στον ιδρώτα (αδιάβροχο), καθιστώντας τα ιδανικά κατάλληλα για προγράμματα προπόνησης με έντονη εφίδρωση. Προσφέρει επίσης κρυστάλλινες δυνατότητες φωνητικής κλήσης, μικρόφωνο σχηματισμού δέσμης και αισθητήρα αγωγιμότητας οστών που ανιχνεύει καθαρή φωνή ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Διαβάστε επίσης: Top 7 ανθεκτικά ακουστικά

Μάρκα: Mark Levinson | Τιμή: 999,00 $

Ακουστικά Mark Levinson 5909 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το όχι. Το 5909 είναι το πρώτο premium ακουστικό που κυκλοφόρησε ο Mark Levinson. Έχουν στιβαρή σχεδίαση και φοριούνται άνετα για μεγάλες περιόδους χάρη στα καλυμμένα με επένδυση δερμάτινα ακουστικά και το κεφαλόδεσμο, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν.

Το Mark Levinson 5909 διαθέτει σύζευξη Bluetooth πολλαπλών σημείων. Είναι πιστοποιημένα υψηλής ανάλυσης που επιτρέπουν σχεδόν χωρίς απώλειες ροή μέσω Bluetooth. Μπορούν να έχουν καλή απόδοση με την υποστήριξη των κωδικοποιητών LDAC της Sony και aptX Adaptive της Qualcomm, αλλά δεν υποστηρίζονται από τα iPhone και iPad της Apple. Η ηχητική του εμπειρία είναι πιο φυσική, με περισσότερο βάθος, υφή και ευκρίνεια για τη μουσική.

Μάρκα: Sennheiser | Τιμή: 399,95 $

Sennheiser Momentum 3 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τα ασύρματα ακουστικά Sennheiser Momentum 3 προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες ενεργητικής ακύρωσης θορύβου — λεπτομερής, πλούσια σε μπάσα και ζωντανή εμπειρία ήχου και όχι λιγότερο. Απολαμβάνετε επίσης βολικές λειτουργίες λογισμικού, όπως η διέλευση περιβάλλοντος και το προσαρμόσιμο EQ, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα ήχου και καλή ακύρωση θορύβου.

Ανάγνωση:  Η Samsung φέρνει το Galaxy Tab A8 στην Ινδία

Αυτά τα ακουστικά προσαρμόζονται επίσης στον θόρυβο του περιβάλλοντος σας και σας προσφέρουν σχεδόν διαφανή ακοή. Τα μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά και το δερμάτινο κεφαλόδεσμο προσφέρουν άνετο σχεδιασμό. Επίσης, η διεπαφή τριών κουμπιών στο πλάι διευκολύνει τον χειρισμό της συσκευής. Απολαύστε μια απρόσκοπτη μουσική εμπειρία χωρίς να χάσετε ρυθμό με τη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης και παύσης.

Διαβάστε επίσης: Ακουστικά ανοιχτής πλάτης vs κλειστής πλάτης

Μάρκα: Bose | Τιμή: 225,92 $

Bose NC Headphones 700 Headphones |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το Bose NC 700 έχει ισορροπημένο ήχο, ρυθμιζόμενη ενεργή ακύρωση θορύβου και υποδειγματική ποιότητα φωνητικών κλήσεων. Διαθέτει 11 επίπεδα ενεργού ακύρωσης θορύβου και παράγει καθαρούς, καθαρούς και ζωντανούς ήχους που ισορροπούν σε κάθε επίπεδο έντασης.

Έχει διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών με ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται των 30 ωρών του Sony WH-1000XM5. Αλλά η Bose εξακολουθεί να κατέχει μια ανώτερη θέση λόγω του συνδυασμού πολλαπλών σημείων της. Φοριέται άνετα για μεγάλες περιόδους.

Αυτά τα ελαφριά και αδιάβροχα ακουστικά διατίθενται σε κομψό και υπερσύγχρονο ελκυστικό σχεδιασμό. Η συνοδευτική εφαρμογή της Bose σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το EQ για εξατομικευμένο ήχο. Η πρόσβαση στον φωνητικό βοηθό και ο διαισθητικός έλεγχος αφής στα ακουστικά σάς επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι με ανοιχτή συνομιλία

Μάρκα: Sony | Τιμή: 398,00 $

Ακουστικά Sony WH-1000XM5 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Παρά τις νεότερες κυκλοφορίες, αυτή παραμένει η αγαπημένη του πλήθους. Με τον εξαιρετικά άνετο, ελαφρύ σχεδιασμό τους με μαλακό δέρμα, αυτά τα ακουστικά έχουν εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών με γρήγορη φόρτιση. Μπορεί επίσης να χυθεί για τρεις ώρες μέσα σε τρία λεπτά από τη φόρτιση.

Το WH-XM5000 της Sony είναι κοντά στο να γεφυρώσει το χάσμα ακύρωσης θορύβου με το αντίστοιχο Bose 700. Προσφέρει δύο επεξεργαστές που ελέγχουν οκτώ μικρόφωνα, παρέχοντας μια σχεδόν απρόσκοπτη εμπειρία ANC.

Ανάγνωση:  Απαλλαγείτε από το Activate Windows Watermark από τα Windows 10 το 2024

Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τα ακουστικά σας χωρίς κόπο διπλώνοντάς τα σε μια επανασχεδιασμένη θήκη. Η δυνατότητα άμεσης παύσης/αναπαραγωγής διακόπτει αυτόματα τη μουσική όταν βγάζετε τα ακουστικά και ξεκινά ξανά όταν τα επαναφέρετε. Διαθέτει διαισθητικό έλεγχο αφής που ελέγχει την ένταση, ενεργοποιεί τον φωνητικό βοηθό και απαντά σε μια τηλεφωνική κλήση.

Διαβάστε επίσης: Ακουστικά Bose 700 vs Sony WH-1000XM3

Μάρκα: Sennheiser | Τιμή: 69,95 $

Sennheiser HD 450 BTNC |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Αυτά είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο των ακουστικών Sennheiser 4.5 BTNC, κυκλοφορίας 2020 και προσφέρουν μερικές αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις. Έχει αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών με ενεργή ακύρωση θορύβου και υποστηρίζει φόρτιση USB Type-C.

Εκτός από το ANC, έχουν Bluetooth 5.0 με υποστήριξη aptX και υποστήριξη εικονικού βοηθού. Διαθέτει λειτουργία πολλαπλών σημείων που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τη συνδεσιμότητα μεταξύ πολλών συσκευών. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sennheiser, μπορείτε να ελέγξετε τους ισοσταθμιστές, τη λειτουργία podcast και ενημερώσεις υλικολογισμικού μέσω των smartphone σας.

Αυτά δεν είναι ανθεκτικά στο νερό και επομένως δεν είναι κατάλληλα για προπονήσεις. Παρόλα αυτά, παρά τις μερικές αποτυχίες, αυτά τα ακουστικά είναι μια ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για κάτι αξιοπρεπές σε προσιτό προϋπολογισμό.

Μάρκα: Bang & Olufsen | Τιμή: 899,00 $

Ακουστικά Premium Bang & Olufsen Beoplay H95 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Αυτά τα αισθητικά ευχάριστα ασύρματα ακουστικά της Bang & Olufsen είναι ελαφριά με άνετα, αφρώδη μαξιλαράκια ακουστικών πάνω από το αυτί. Έχουν διάρκεια μπαταρίας 38 ωρών με προσαρμοστική υποστήριξη ενεργού ακύρωσης θορύβου με μία μόνο φόρτιση. Χρησιμοποιεί Bluetooth 5.1.

Με δύο οδηγούς τιτανίου 40 mm και μαγνήτες νεοδυμίου, μπορείτε να απολαύσετε ισχυρό ήχο με ακρίβεια ήχου υψηλής ποιότητας και αυξημένη απόκριση χαμηλής συχνότητας.

Εάν αναζητάτε εξαιρετική ποιότητα και έχετε τεράστιο προϋπολογισμό, μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε αυτά τα πολυτελή ακουστικά. Ωστόσο, ο μόνος λόγος για να τα αποφύγετε είναι η λειτουργία αυτόματης παύσης που λείπει όταν βγάζετε τα ακουστικά σας.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Μάρκα: Apple | Τιμή: 215,28 $

Ακουστικά Apple Airpods Pro 2 |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Το Apple Airpods Pro 2 διαθέτει ενεργή υποστήριξη ακύρωσης θορύβου που μπλοκάρει όλο τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Διαθέτει εφεδρική μπαταρία 6 ωρών με ενεργή ακύρωση θορύβου και έχει πιστοποίηση IPx4 για αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα.

Ανάγνωση:  Πώς να επανεκκινήσετε τον θερμοστάτη Nest;

Αυτά τα ασύρματα in-ear Airpods διατίθενται σε θήκη φόρτισης MagSafe με ηχεία. Με το τσιπ H2 της Apple, τα ακουστικά προσφέρουν περισσότερη ισχύ και αποτελεσματικότητα. Η λειτουργία Adaptive Transparency επιτρέπει στον εξωτερικό ήχο να διεισδύσει και μειώνει τον δυνατό περιβαλλοντικό θόρυβο. Προσφέρουν επίσης εξατομικευμένο χωρικό ήχο με φανταστική δυναμική και σας περιβάλλουν με ήχο από παντού.

Χρησιμοποιώντας το χειριστήριο αφής των Airpods, μπορείτε να κάνετε σάρωση για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, να πατήσετε για να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή πολυμέσων, να απαντήσετε ή να τερματίσετε κλήσεις και να πατήσετε παρατεταμένα για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ακρόασης.

Μάρκα: Apple | Τιμή: 406,00 $

Ακουστικά Apple Airpods Max |  Τα 10 καλύτερα ακουστικά και ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά πάνω από το αυτί της Apple μπλοκάρουν τον περισσότερο θόρυβο του περιβάλλοντος, ειδικά στο χαμηλότερο άκρο του φάσματος συχνοτήτων. Τα ακουστικά Apple Airpods Max θριαμβεύουν με τη δυνατότητα εικονικού surround χωρικού ήχου κατά την παρακολούθηση τηλεόρασης και βίντεο, προσφέροντας την πιο υγιή εμπειρία χρήστη.

Αν και αυτά τα ακουστικά μπορεί να είναι ελαφρώς βαριά, είναι εκπληκτικά άνετα. Ωστόσο, έχουν κάποια μειονεκτήματα. Δεν έχει συσχετιστεί καμία βαθμολογία IP αντίστασης στο νερό και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 20 ωρών είναι μόνο μέση σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της σε χαμηλότερη τιμή. Δεν έχει επίσης υποδοχή ήχου και δεν διαθέτει ακόμη και τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών σημείων.

Όπως ισχύει για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Apple, σκεφτείτε να το αγοράσετε μόνο εάν βρίσκεστε στο οικοσύστημα της Apple, διαφορετικά υπάρχουν οκτώ άλλες υπέροχες επιλογές σε αυτήν τη λίστα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS4;