Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα πιο αστεία σχόλια YouTube όλων των εποχών

Τα πιο αστεία σχόλια YouTube όλων των εποχών

Πώς μπορεί μερικές φορές τα σχόλια στο YouTube να είναι ακόμη πιο αστεία από το περιεχόμενο; Επειδή οι άνθρωποι αγαπούν να προσεγγίζουν οποιοδήποτε περιεχόμενο με την αίσθηση του χιούμορ τους. Χωρίς έκπληξη! Είναι πραγματικά η δεκαετία των MEME! Ο σχολιασμός στο YouTube, όπως κάθε σχολιασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούσετε τη φωνή σας από άλλους. Αλλά γίνεται επίσης ένα κανάλι όπου μπορείς απλά να απολαύσεις την αίσθηση του χιούμορ. Μπορεί να καταλήξετε να μάθετε κάτι νέο από τα σχόλια του YouTube, αλλά μερικές φορές αποτελούν πηγή ψυχαγωγίας. Ας πάμε στα πιο αστεία σχόλια όλων των εποχών στο YouTube! 🤓

Αρχικά, πριν φτάσουμε στο διασκεδαστικό μέρος, ας περιγράψουμε το κύριο σημείο πίσω από το σχολιασμό στο YouTube.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι λατρεύουν να σχολιάζουν βίντεο στο YouTube. Από την απλή χαρά της αλληλεπίδρασης με κάποιον άλλο μέχρι την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας για ένα θέμα, υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ωστόσο, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι άνθρωποι αγαπούν να σχολιάζουν βίντεο είναι ότι είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με άλλους.

Με περισσότερους από 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες, το YouTube είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής ιστότοπος στον κόσμο μετά την Google. Σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που έχουν βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να διαβάσετε σχόλια στα οποία μπορούν να απαντήσουν.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε εύκολα τον κωδικό σφάλματος Netflix NW-3-6 με αυτά τα βήματα

Αυτά τα δύο πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά μαζί γιατί όταν κάποιος σχολιάζει ένα βίντεο, δεν έχει σημασία πόσο βαρετό ή στεγνό είναι. θα είναι ακόμα αστείο για κάποιον άλλο που παρακολουθεί.

Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι τα σχόλια στο YouTube είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αλληλεπίδρασης με το κοινό σας. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι απλά πράγματα, όπως η παροχή σχολίων ή απλώς η έκφραση «γεια», ενώ άλλα μπορεί να είναι πιο περίπλοκα, όπως η αξιολόγηση ή ακόμη και η υποβολή μιας ερώτησης.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι τα σχόλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας και να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τη γνώμη του.

Το YouTube δίνει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους για το περιεχόμενο που παρακολουθούν. Εάν κάποιος αισθάνεται παθιασμένος με ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις του 🙌

Μάλιστα, ορισμένα βίντεο με εκατομμύρια προβολές έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, χάρη εν μέρει σε ξεκαρδιστικά σχόλια. Ας υποθέσουμε ότι βλέπετε κάτι ενδιαφέρον σε ένα βίντεο ή συναντάτε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό σχόλιο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χάσετε κάτι ξεκαρδιστικό αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να το δείτε.

Ας ξεκινήσουμε ομαλά!

1. Βίντεο AI του HubSpot

Σε αυτό το βίντεο παρακάτω, εξήγησαν πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα άλλαζε τη ζωή μας εξαλείφοντας πολλές θέσεις εργασίας. Ωστόσο, ένας από τους τηλεθεατές βρήκε τη λύση.

Το παρακάτω σχόλιο έλαβε 782 likes και 31 απαντήσεις από άτομα που συμφωνούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη εμφανίζεται ως πρόβλημα και ως λύση ταυτόχρονα.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Chatbots για πωλήσεις

2. Εμπορική συλλογή βίντεο βιντεοπαιχνιδιών της δεκαετίας του ’80

Το KoldCerealKiller έχει ένα σημείο. το σαρκαστικό σχόλιο δείχνει πώς μπορεί κανείς να σκεφτεί τις πτυχές των διαφημίσεων που σχετίζονται με τη φυλή και έτσι να δώσει μια ιδέα στους διαφημιστές!

3. On a Monkey Facts Βίντεο

Θέλω να πω, ότι τα σχόλια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι (που σχετίζονται με το βίντεό σας), αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτή η λύση έκανε τα φρύδια πολλών ανθρώπων να ανέβουν!

4. Σε ένα βίντεο μεσαιωνικής μουσικής Remix

Η ενότητα σχολίων είναι πραγματικά ένα δώρο για αυτό! Η δημιουργικότητα και το χιούμορ των ανθρώπων απλά δεν τελειώνουν!

5. Tiny Crossbow Video

Και εδώ έρχεται η δημιουργικότητα και ο σκεπτικισμός ταυτόχρονα!

6. Βίντεο του Vsauce με τίτλο “Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στη Γη;”

Εντάξει, όλοι έχουμε διαφορετικές σκέψεις πανδημίας στο μυαλό μας, αλλά αυτό… Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια σωστή απάντηση σε αυτό το τραγικοκωμικό σχόλιο παρακάτω.

7. Σε ένα ζωντανό βίντεο Pussycat Dolls

Λοιπόν, αυτό δεν είναι το είδος του διλήμματος στο οποίο βρίσκεστε συχνά; Οι άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο συγκεντρώθηκαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν ή να κάνουν like στην εξομολόγηση της Nansi παρακάτω!

8. Ποτέ μην χάνεις την πίστη

Σαφώς, αυτός ο τύπος περίμενε αρκετό καιρό για να πάρει μια απάντηση, και μετά από εννέα πολλά χρόνια, ήθελε ακόμα να ευχαριστήσει τον σχολιαστή για την απάντηση.

9. Καλύτερη πτώση από την ελληνική οικονομία

Αυτό μπορεί να είναι λίγο αντιφατικό, αλλά παρόλα αυτά, αυτή η σύγκριση μας έκανε να γελάσουμε δυνατά. Αν και αυτό το σχόλιο μπορεί να είχε προκαλέσει κάποια επιχειρήματα, ευτυχώς, αυτό είναι ένα από τα σχόλια που έκαναν το βίντεο πιο δημοφιλές.

Ανάγνωση:  17+ περισσότεροι συνδρομητές στο Youtube όλων των εποχών [2024 Update]

10. Στο βίντεο “WaterAid Cracker Challenge”.

Αν και υπάρχουν πολλά σχόλια όπως αυτό, αυτό το σχόλιο είναι ο λόγος που αυτό το βίντεο έγινε δημοφιλές. Η αλήθεια είναι ότι ο Louwiz έχει νόημα!!

Είναι ένα από τα βίντεο που έγιναν δημοφιλή με το σχόλιο! Εδώ είναι η απόδειξη:

11. Severus Snape, Is That You Bro;!

Ο Esteban Antonio, ένας ταλαντούχος κιθαρίστας, μοιάζει να μοιάζει με τον Severus Snape (Alan Rickman) σε αυτό το βίντεο. Η ενότητα σχολίων είναι όπου ξεκινά η διασκέδαση. Κάποια σχόλια αφορούν το πόσο ταλαντούχος είναι ο ηθοποιός, αλλά τα περισσότερα σχόλια αφορούν το γεγονός ότι σκότωσε τον Ντάμπλντορ!

Ακόμα και ο Βόλντεμορτ είχε κάτι να πει.

12. Σε ένα βίντεο τεχνικών διάτρησης, χωρίς όπλα

Αυτό είναι ένα από τα πιο λαμπρά σχόλια όλων των εποχών από τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του YouTube. (Γι’ αυτό το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω φαίνεται σαν ένα ταξίδι στο παρελθόν.)

Ο αντίκτυπος του σχολίου είναι τόσο μεγάλος που ο χρήστης που το ανέβασε, ο Sifu Nate, το σχολίασε πριν από χρόνια!

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα που δείχνουν την ποικιλία των σχολίων που μπορείτε να λάβετε στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ορισμένα είναι αστεία, αλλά μερικά μπορεί να είναι δυσάρεστα :/ επομένως, η διαχείριση αυτών των σχολίων είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις. Μην ανησυχείς. δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αρκεί να έχεις το κατάλληλο εργαλείο για να σε βοηθήσει, όπως ο HypoChat!

Καλα ΝΕΑ! Το HypoChat περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση των σχολίων σας.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε μεταξύ διαφόρων καναλιών και λογαριασμών κάνοντας απλά κλικ στο όνομα του λογαριασμού στα δεξιά αφού ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας YouTube με το HypoChat. Αφού το κάνετε αυτό, θα δείτε όλα τα σχόλια σε μια οργανωμένη μορφή. Θα μπορείτε να βλέπετε μηνύματα σε πραγματικό χρόνο και να παρακολουθείτε το ιστορικό των επικοινωνιών σας και το βίντεο στο οποίο βρίσκεται το σχόλιο.

Ανάγνωση:  Πού να αγοράσετε το Oculus Quest 2 και τα αξεσουάρ του

Με τον HypoChat, μπορείτε?

  • Απαντήστε, διαγράψτε και φιλτράρετε σχόλια με βάση τη συνάφειά τους.
  • Μπορείτε να προγραμματίσετε κανόνες αυτοματισμού για να ταξινομήσετε και να κατηγοριοποιήσετε τα σχόλια αυτόματα με βάση τα συναισθήματα ή τις λέξεις-κλειδιά.
  • Απαντήστε γρήγορα στα σχόλια με αυτούς τους κανόνες αυτοματισμού και δώστε προτεραιότητα στις ενέργειές σας. Επίσης, έχετε την επιλογή να στείλετε μια τυπική γρήγορη απάντηση χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κονσερβοποιημένων απαντήσεων ή να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας.
  • Η συνεργασία είναι πιο εύκολη από ποτέ με τον HypoChat. Μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα στα μέλη της ομάδας σας και να συζητήσετε το ζήτημα στο παρασκήνιο εάν θέλετε να απαντήσετε μόνοι σας αλλά χρειάζεστε ένα αντίγραφο ασφαλείας για την τέλεια απάντηση.
  • Αναθέστε εργασίες στους συμπαίκτες σας και παρακολουθήστε την πρόοδο στα κοινόχρηστα εισερχόμενά σας.
  • Παρακολουθήστε τον ρυθμό ανάπτυξης των αλληλεπιδράσεών σας στο YouTube και κάντε βελτιώσεις παραγωγικότητας βάσει δεδομένων.

Το HypoChat είναι μια σαφής, εύχρηστη υπηρεσία που σας δίνει πρόσβαση σε μια κεντρική τοποθεσία όπου μπορείτε να απαντήσετε σε όλα τα σχόλια που γίνονται στα βίντεό σας στο YouTube. Επιπλέον, το YouTube είναι μόνο μία από τις πλατφόρμες που μπορείτε να ενσωματώσετε με το HypoChat και να διαχειριστείτε από ένα μέρος.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας τώρα και απολαύστε την ευκολία του HypoChat στη διαχείριση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικό άρθρο – Πώς να διαχειριστείτε τα σχόλια στο Instagram