Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα κουμπιά έντασης ήχου του τηλεχειριστηρίου Apple TV δεν λειτουργούν: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τα κουμπιά έντασης ήχου του τηλεχειριστηρίου Apple TV δεν λειτουργούν: Γρήγορη επιδιόρθωση

Υπάρχουν πολλές συσκευές ροής εκεί έξω για όλα τα διαφορετικά είδη αναγκών, ωστόσο, εάν είστε κλειδωμένοι στο οικοσύστημα της Apple, ίσως θέλετε να επιλέξετε μια Apple TV. Τούτου λεχθέντος, όσο καλή και αν είναι η εμπειρία χρήστη του Apple TV, δεν είναι τέλειο και μπορεί να αντιμετωπίσει περιστασιακά προβλήματα.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τη μη λειτουργία της έντασης του Apple TV, τους λόγους πίσω από αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί αυτό το σφάλμα;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να μην μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του ήχου στο Apple TV σας μέσω του συγκεκριμένου τηλεχειριστηρίου. Μερικές κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

  • Το τηλεχειριστήριο έχει αδειάσει ή χαμηλή μπαταρία.
  • Προβλήματα συνδεσιμότητας με το Apple TV.
  • Βλάβες υλικού στο τηλεχειριστήριο.

Διαβάστε επίσης: Apple TV που αναβοσβήνει: 6 Διορθώσεις

Πώς να το διορθώσετε;

Ακολουθούν εννέα διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ανάγνωση:  Οι επεξεργαστές AMD Ryzen 8000 Zen 5 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος

Επανεκκινήστε το Apple TV

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάγνωση προβλημάτων όπως αυτά είναι να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Για την επανεκκίνηση του Apple TV απαιτείται η μετάβαση στις ρυθμίσεις, επιλέγοντας Σύστημα και μετά το Επανεκκίνηση επιλογή εντός. Αυτό μπορεί να διορθώσει φαινομενικά τυχαία προβλήματα στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν προβλημάτων ήχου.

Φορτίστε το τηλεχειριστήριό σας

Οι χαμηλές μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο της Apple TV μπορούν επίσης να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα. Μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου σας μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις και μετά επιλέγοντας Τηλεχειριστήρια και συσκευές. Εάν η μπαταρία είναι χαμηλή, συνδέστε το τηλεχειριστήριό σας και αφήστε το να φορτιστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν προσπαθήσετε ξανά.

Ελέγξτε για μπλοκαρισμένο σήμα

Τα τηλεχειριστήρια τηλεόρασης χρησιμοποιούν σήματα υπερύθρων που απαιτούν μια καθαρή οπτική επαφή μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της συσκευής που λειτουργεί. Αν υπάρχει κάτι σαν τοίχος ή ένα έπιπλο ανάμεσα στην τηλεόραση και το τηλεχειριστήριο, το τηλεχειριστήριο δεν θα λειτουργήσει.

Ελέγξτε αν υπάρχουν εμπόδια στο ενδιάμεσο και ότι βρίσκεστε στο προτεινόμενο εύρος του τηλεχειριστηρίου. Εάν είστε πολύ μακριά, ούτε το τηλεχειριστήριο θα λειτουργήσει.

Ενεργοποιήστε το HDMI-CEC στην τηλεόρασή σας

Εάν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει HDMI-CEC, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε για να επιτρέψετε στο Apple TV να μιλά με την τηλεόρασή σας μέσω HDMI. Αυτό παρακάμπτει επίσης τυχόν προβλήματα υπερύθρων που ενδέχεται να παρεμποδίζουν το τηλεχειριστήριο ή τη συσκευή Apple TV.

Ανάγνωση:  Γιατί η τηλεόρασή μου Samsung δεν συνδέεται σε WiFi;

Αντιστοιχίστε ξανά το τηλεχειριστήριο

Προβλήματα σύζευξης μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της τηλεόρασης μπορεί επίσης να προκαλέσουν προβλήματα. Για να αντιστοιχίσετε ξανά το Apple TV και το τηλεχειριστήριό σας, πατήστε παρατεταμένα το Μενού και Ενταση πάνω κουμπί για τουλάχιστον πέντε δευτερόλεπτα. Μπορεί να σας ζητηθεί να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας πάνω από το Apple TV. Συνεχίστε να το κάνετε και θα πρέπει να γίνει σύζευξη του τηλεχειριστηρίου.

Ενημερώστε το Apple TV

Εάν το Apple TV σας εκτελεί μια παλιά έκδοση λειτουργικού συστήματος, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα με άλλα περιφερειακά. Δοκιμάστε να το ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση για να δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.

Βήμα 1: Κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις ακολουθούμενη από Σύστημα.

Βήμα 2: Ανοιξε Ενημερώσεις λογισμικού για να ελέγξετε για τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις.

Εάν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση, εγκαταστήστε την αμέσως και επανεκκινήστε το Apple TV σας για να δείτε εάν αυτό διορθώθηκε το πρόβλημα.

Επαναφέρετε το Apple TV

Η επαναφορά του Apple TV στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές του ρυθμίσεις μπορεί επίσης να διορθώσει μια σειρά από προβλήματα. Να πώς.

Βήμα 1: Απενεργοποιήστε το Apple TV και συνδέστε το στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB πριν το ενεργοποιήσετε ξανά.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το iTunes στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε το Apple TV επιλογή.

Ανάγνωση:  Ημερομηνία κυκλοφορίας του MSI Claw: Αποκάλυψη του επόμενου Gaming Console Sensation

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την ενέργεια επιλέγοντας Επαναφορά και ενημέρωση.

Τώρα περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το Apple TV σας θα πρέπει να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει σε ελάχιστο χρόνο.

Χρησιμοποιήστε ένα iPhone ή iPad

Εάν έχετε iPhone ή iPad στο ίδιο δίκτυο WiFi με το Apple TV, μπορείτε να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου και να πατήσετε το εικονίδιο του τηλεχειριστηρίου της Apple TV για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο Apple TV. Αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα με το τηλεχειριστήριό σας, αλλά λειτουργεί μάλλον καλά ως προσωρινή λύση.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μεταφέρετε τη συσκευή Apple TV σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής της Apple και να τους ζητήσετε να διορθώσουν το πρόβλημα για εσάς. Μπορεί επίσης να θέλετε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Apple TV πριν ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας για να δείτε εάν μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα εξ αποστάσεως.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Apple TV χωρίς πρόβλημα ήχου;