Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα κορυφαία 7 μικρά πληκτρολόγια gaming

Τα κορυφαία 7 μικρά πληκτρολόγια gaming

Το πληκτρολόγιο είναι το πιο σημαντικό περιφερειακό που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή, καθώς είναι η κύρια συσκευή εισόδου. Είτε γράφετε ένα έγγραφο είτε παίζετε ένα παιχνίδι, το να έχετε ένα καλό πληκτρολόγιο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τα κορυφαία επτά μικρά πληκτρολόγια gaming που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή.

Πληκτρολόγιο παιχνιδιών MageGee 60%.

Μάρκα: MageGee | Τιμή: 29,99 $

Αυτό το πληκτρολόγιο μεμβράνης 60% από το MageGee είναι μια συμπαγής πλακέτα με οπίσθιο φωτισμό RGB που θα χωρέσει εύκολα σε έναν συμπαγή χώρο χωρίς προβλήματα. Το MageGee ισχυρίζεται ότι ενώ το πληκτρολόγιο είναι μεμβράνης, έχει μια μηχανική αίσθηση σε αυτό, μαζί με μια βαθμολογία IPX4, ώστε να προστατεύεστε από τυχαίες διαρροές. Ανεξάρτητα, σε αυτή την τιμή, αυτή είναι μια πραγματικά καλή συμφωνία για ένα πληκτρολόγιο.

Διαβάστε επίσης: Πληκτρολόγια 60 έναντι 65: 5 σημαντικές διαφορές

Redragon K585

Μάρκα: Redragon | Τιμή: 44,99 $

Αν πραγματικά ψάχνετε για ένα μικρό πληκτρολόγιο παιχνιδιών, αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών με το ένα χέρι από τη Redragon σας καλύπτει. Το K585 είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο διαθέσιμο σε μπλε, κόκκινο ή καφέ διακόπτες Kailh με έως και πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα και οπίσθιο φωτισμό RGB. Έχετε επίσης συνδεσιμότητα USB-C μαζί με μια διέλευση USB, ώστε να μην εγκαταλείπετε καν καμία θύρα στον υπολογιστή σας. Αν και δεν θα μπορείτε να πληκτρολογήσετε με αυτό, είναι ένα αρκετά καλό ειδικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών.

Ανάγνωση:  Καλύτεροι ανιχνευτές περιεχομένου AI | Γνωρίστε τα τέλεια εργαλεία!

Roccat Magma Mini

Μάρκα: Roccat | Τιμή: 49,99 $

Τίποτα δεν εκπέμπει περισσότερο την ατμόσφαιρα του παίκτη από ένα πληκτρολόγιο που καλύπτεται από λαμπερό φωτεινό φωτισμό RGB. Το Roccat Magma Mini κάνει εξαιρετική δουλειά στο να φωτίζει το 60% του παράγοντα με τις πέντε ενσωματωμένες ζώνες φωτισμού του. Είναι επίσης ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό IP33, που σημαίνει ότι οι τυχαίες διαρροές δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι δεν λαμβάνετε μηχανικούς διακόπτες, αλλά αν δεν θέλετε πραγματικά αυτή τη μηχανική και απτική ανάδραση, δεν θα πρέπει να κάνει μεγάλη διαφορά συνολικά.

Οι 7 πιο αθόρυβοι διακόπτες πληκτρολογίου

Keychron K6

Μάρκα: Keychron | Τιμή: 89,00 $

Το Keycrhron K6 είναι ένα ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο που είναι η τέλεια είσοδος στον εκπληκτικό κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων, ειδικά αν είστε αρχάριοι. Διαθέτει μηχανικούς διακόπτες Gateron G Pro σε μπλε, κόκκινο ή καφέ στυλ και έχει ακόμη και μια έκδοση με δυνατότητα εναλλαγής που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε διακόπτη της επιλογής τους. Αν ψάχνετε για μια ελαφρώς διαφορετική επιλογή, το K2 V2 είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή χωρίς μεγάλη διαφορά στο συνολικό αποτύπωμα.

Razer Huntsman Mini

Μάρκα: Razer | Τιμή: 89,99 $

Το Huntsman Mini της Razer χρησιμοποιεί τους δικούς του οπτικούς μηχανικούς διακόπτες που προορίζονται να διαρκέσουν περισσότερο και να έχουν χαμηλότερη δύναμη ενεργοποίησης. Το πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μνήμη, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις διαμορφώσεις του κλειδιού και του RGB στο ίδιο το πληκτρολόγιο και να το έχετε έτοιμο για χρήση αμέσως. Δεδομένου ότι είναι πληκτρολόγιο Razer, θα συγχρονίζεται επίσης με το RGB σε οποιαδήποτε άλλα περιφερειακά της Razer μπορεί να έχετε, εκτός από το Philips Hue και άλλες συσκευές IoT και από τους 30 συνεργάτες της Razer.

Ανάγνωση:  Γιατί τα δωμάτια απόδρασης είναι η απόλυτη προπόνηση εγκεφάλου: Τα οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε

Αναθεώρηση Keychron K2 V2: Το καλύτερο αρχικό μηχανικό πληκτρολόγιο;

HyperX Allow Origins

Μάρκα: HyperX | Τιμή: 99,99 $

Το Alloy Origins από το HyperX είναι ένα 65% μηχανικό πληκτρολόγιο που αγγίζει το γλυκό σημείο ανάμεσα σε έναν μικρό παράγοντα μορφής και αρκετά πλήκτρα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για μακροεντολές πολλαπλών επιπέδων. Το πληκτρολόγιο διαθέτει προσαρμόσιμο RGB καθώς και ενσωματωμένη μνήμη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις διαμορφώσεις RGB και πλήκτρων στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Τέλος, διατίθεται περαιτέρω προσαρμογή μέσω του λογισμικού NGenuity της HyperX.

SteelSeries Apex Pro Mini

Μάρκα: SteelSeries | Τιμή: 239,99 $

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε το SteelSeries Apex Pro Mini. Ενώ η ακριβή τιμή μπορεί να σας κάνει λίγο πίσω, αυτό το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο 60% διαθέτει διακόπτες Omnipoint 2.0 με ρυθμιζόμενο σημείο ενεργοποίησης από 0,2 mm έως 3,8 mm. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε την εμπειρία πληκτρολόγησης και παιχνιδιού όπως προτιμάτε. Η SteelSeries ισχυρίζεται επίσης ότι οι διακόπτες της αποκρίνονται 11 φορές πιο γρήγορα και έχουν 10 φορές ταχύτερη ενεργοποίηση.

Διαβάστε επίσης: Διάταξη πληκτρολογίου ANSI έναντι ISO: 5 διαφορές πλήκτρων