Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα κορυφαία 5 εξαρτήματα μικροφώνου κάμερας δράσης

Τα κορυφαία 5 εξαρτήματα μικροφώνου κάμερας δράσης

Οι κάμερες δράσης έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο καταγράφονται συναρπαστικές στιγμές και περιπέτειες, παρέχοντας βίντεο υψηλής ποιότητας σε ακραίες συνθήκες. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο οι κάμερες δράσης συχνά υστερούν, είναι η λήψη ήχου υψηλής ποιότητας.

Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα είναι συνήθως ανεπαρκή για τη λήψη καθαρού, καθηλωτικού ήχου, ειδικά σε περιβάλλοντα με θόρυβο ή αέρα. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τα συνημμένα μικροφώνου. Αυτά τα εύχρηστα αξεσουάρ σάς επιτρέπουν να βελτιώσετε τον ήχο της κάμερας δράσης σας.

Αυτό το άρθρο παραθέτει τα πέντε κορυφαία συνημμένα μικροφώνου με κάμερα δράσης που θα βελτιώσουν την εμπειρία εγγραφής ήχου.

Rode VideoMic Pro

Τύπος σύνδεσης Υποδοχή 3,5 mm
Συμβατές Συσκευές Συμβατό με όλες τις κάμερες που είναι συμβατές με υποδοχή 3,5 mm. Λειτουργεί επίσης με DSLR εισαγωγικού επιπέδου.
Πηγή ενέργειας Μπαταρία 19V
Ευαισθησία ήχου 14db
Πολικό μοτίβο Μονόδρομος

Το Rode VideoMic Pro είναι γνωστό ως το κορυφαίο μικρόφωνο για τη δημιουργία ταινιών και η κάμερα δράσης DJI Osmo. Η ευελιξία του επεκτείνεται και στις φωτογραφικές μηχανές DSLR, χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Εξοπλισμένο με βάση κραδασμών Rycote Lyre, αυτό το μικρόφωνο ελαχιστοποιεί αποτελεσματικά τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος.

Ανάγνωση:  Τα 7 κορυφαία έξυπνα ρολόγια κάτω των 5000

Η κάψουλα συμπυκνωτή μισής ίντσας εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ταυτόχρονα, το υπερκαρδιοειδές πολικό μοτίβο καταγράφει επιλεκτικά τον ήχο μπροστά από το μικρόφωνο, μειώνοντας αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος από το πίσω μέρος και τα πλαϊνά. Επιπλέον, η κρύα βάση παπουτσιού διαθέτει σπείρωμα ⅜ ιντσών για εύκολη προσάρτηση σε επαγγελματικό στύλο μπούμας και περιλαμβάνεται παρμπρίζ αφρού για μεγαλύτερη ευκολία.

Κορυφαίοι 3 έμποροι λιανικής Audio Gear

Sennheiser Professional MKE 200

Τύπος σύνδεσης Υποδοχή 3,5 mm
Συμβατές Συσκευές Συμβατό με όλες τις κάμερες που είναι συμβατές με υποδοχή 3,5 mm ή USB-C. Λειτουργεί επίσης με κάμερες DSLR και Smartphone.
Πηγή ενέργειας Ενσύρματο ηλεκτρικό
Ευαισθησία ήχου -33db
Πολικό μοτίβο Μονόδρομος

Το Sennheiser Professional MKE 200 είναι ένα συμπαγές αλλά ισχυρό μικρόφωνο που αποτελεί εξαιρετική επιλογή για GoPro όταν συνδυάζεται με τον κατάλληλο προσαρμογέα. Το Sennheiser Professional MKE 200 προσφέρει κατευθυντικό ήχο με την εσωτερική του βάση ανάρτησης, ενώ ελαχιστοποιεί τον θόρυβο χειρισμού.

Αυτή η μονάδα μικροφώνου, η οποία δεν απαιτεί μπαταρίες, θεωρείται ιδιαίτερα ως η κορυφαία επιλογή για vlogging με κάμερες δράσης. Παρά το γεγονός ότι είναι μικρόφωνο κυνηγετικού όπλου, διαπρέπει στο να καταγράφει ήχο όταν είναι τοποθετημένο στο μήκος του βραχίονα, καθιστώντας το ιδανικό για σενάρια vlogging.

Maono WM821

Τύπος σύνδεσης Υποδοχή 3,5 mm
Συμβατές Συσκευές Συμβατό με όλες τις κάμερες που είναι συμβατές με υποδοχή 3,5 mm. Λειτουργεί και με Smartphones.
Πηγή ενέργειας 4 μπαταρίες πολυμερούς λιθίου
Ευαισθησία ήχου 82db
Πολικό μοτίβο Πανκατευθυντικό

Το Maono WM 821 είναι ένα ασύρματο σύστημα μικροφώνου που προσφέρει άνεση και ευελιξία στην εγγραφή ήχου. Το μικρόφωνο διαθέτει καρδιοειδές μοτίβο λήψης, αποτυπώνοντας αποτελεσματικά καθαρό και εστιασμένο ήχο ενώ ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Ανάγνωση:  Πού να αγοράσετε το Oculus Quest 2 και τα αξεσουάρ του

Η συμπαγής και ελαφριά σχεδίασή του καθιστά το Maono WM 821 εξαιρετικά φορητό, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές όπως συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και ζωντανές εμφανίσεις.

Rode Wireless GO II

Τύπος σύνδεσης USB-C και υποδοχή 3,5 mm
Συμβατές Συσκευές Συμβατό με όλες τις κάμερες που είναι συμβατές με υποδοχή 3,5 mm ή USB-C. Λειτουργεί και με Smartphones.
Πηγή ενέργειας Ενσύρματο ηλεκτρικό
Ευαισθησία ήχου -30db
Πολικό μοτίβο Μονόδρομος

Το Rode Wireless GO II, ο διάδοχος του εξαιρετικά δημοφιλούς Rode Wireless Go, είναι η κορυφαία σύστασή μου ως εξάρτημα ασύρματου μικροφώνου για κάμερες δράσης. Διατηρώντας την εξαιρετική ποιότητα ήχου του προκατόχου της, αυτή η νέα έκδοση διαθέτει μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Rode Central, η οποία επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των ρυθμίσεων ήχου.

Το Rode Wireless GO II περιλαμβάνει δύο συμπαγείς πομπούς και έναν δέκτη διπλού καναλιού. Οι πομποί μπορούν εύκολα να συνδεθούν ή να χρησιμοποιηθούν με μικρόφωνα Lavalier. Με ενσωματωμένο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ικανό να αποθηκεύει έως και 40 ώρες ήχου, είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο μικρές, γούνινες μανσέτες αέρα για την ελαχιστοποίηση του θορύβου του ανέμου.

Rode SmartLav+

Τύπος σύνδεσης Υποδοχή 3,5 mm
Συμβατές Συσκευές Συμβατό με όλες τις κάμερες που είναι συμβατές με υποδοχή 3,5 mm. Λειτουργεί επίσης με Tablet, Smartphone και φορητούς υπολογιστές.
Πηγή ενέργειας Ενσύρματο ηλεκτρικό
Ευαισθησία ήχου 67db
Πολικό μοτίβο Πανκατευθυντικό

Εάν το κύριο εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου σας είναι ένα smartphone, το Rode SmartLav+ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το μικρόφωνο Lavalier είναι ειδικά σχεδιασμένο για κινητές συσκευές. Για συμβατότητα με ορισμένες κάμερες δράσης, το Rode SmartLav+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον προσαρμογέα SC3 μήκους 6 μέτρων, ο οποίος διατίθεται από τη Rode.

Ανάγνωση:  Τα οφέλη της συνεργασίας με μια πιστοποιημένη εταιρεία διάθεσης περιουσιακών στοιχείων πληροφορικής

Το Rode SmartLav+ διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό, με διάμετρο μόνο 4,5 mm. Περιλαμβάνει ένα αφρώδες παρμπρίζ και μια στιβαρή αλλά διακριτική βάση κλιπ για εύκολη στερέωση. Αυτό το μικρόφωνο συνδέεται εύκολα απευθείας στην υποδοχή ακουστικών του smartphone και το καλώδιο του είναι ανθεκτικό με ενίσχυση κέβλαρ.

Απαιτεί την εφαρμογή rode, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας, έχει μια δωρεάν έκδοση που προφανώς έχει περιορισμένη πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις και προσφέρει λιγότερες μορφές αρχείων για εγγραφές και η έκδοση pro πληρώνεται.

Οι 7 κορυφαίες κάμερες drone