Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple φημολογείται ότι ξεπερνούν τα 5.000 nits

Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple φημολογείται ότι ξεπερνούν τα 5.000 nits

Νέες λεπτομέρειες έχουν προκύψει σχετικά με τα πολυαναμενόμενα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple — Reality Pro, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για πυκνά pixel και φωτεινές οθόνες. Τα ακουστικά AR/VR πρόκειται να αποκαλυφθούν στο Worldwide Developers Conference στις 5 Ιουνίου 2023.

Ross Young, Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants, διάσημος για την ανταλλαγή ακριβών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της Apple πήγε στο Twitter για να αποκαλύψει ορισμένες προδιαγραφές σχετικά με το προϊόν.

Σύμφωνα με το tweet του Young, τα φημολογούμενα ακουστικά AR/VR θα είναι εξοπλισμένα με δύο οθόνες Micro OLED 1,41 ιντσών, καθεμία από τις οποίες προσφέρει εκπληκτική πυκνότητα pixel 4.000 ppi. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αυτές οι οθόνες θα ξεπεράσουν τα 5.000 nits φωτεινότητας, εξασφαλίζοντας μια οπτικά εκπληκτική εμπειρία. Σε ένα επόμενο tweet, ο Young πρόσθεσε ότι το ακουστικό αναμένεται να προσφέρει ανάλυση 4K ανά μάτι, ενισχύοντας περαιτέρω την καθηλωτική ποιότητα των γραφικών.

Η σύγκριση αυτών των προδιαγραφών με άλλα ακουστικά είναι δύσκολη λόγω των περιορισμένων πληροφοριών που διατίθενται από τους ανταγωνιστές. Ωστόσο, η μέγιστη φωτεινότητα των 5000 nit σηματοδοτεί ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός για τα ακουστικά VR. Τρέχουσες προσφορές όπως το Meta Quest 2 με μέγιστη απόδοση περίπου 100 nit, χωρίς υποστήριξη για περιεχόμενο υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Αντίθετα, τα ακουστικά της Apple υπόσχονται να υποστηρίζουν HDR, επιτρέποντας ανώτερη αντίθεση, ζωντανά χρώματα και εξαιρετικές επισημάνσεις.

Ανάγνωση:  Σημασία της ενσωμάτωσης WordPress για LMS

Η Apple επιτυγχάνοντας τα στοχευμένα 5000 nits όχι μόνο θα ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της και θα θέσει ένα νέο πρότυπο στην ποιότητα της οθόνης, αλλά και θα θέσει τα θεμέλια για μελλοντικά γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (AR).που απαιτούν υψηλή φωτεινότητα για την αντιμετώπιση εξωτερικών πηγών φωτός που θα μπορούσαν να ξεπλύνουν το περιεχόμενο AR που επικαλύπτει τον πραγματικό κόσμο.

Το ακουστικό μικτής πραγματικότητας φημολογείται ότι κοστίζει περίπου 3.000 $, γεγονός που το καθιστά μια προσφορά πολυτελείας. Οι εικασίες υποδηλώνουν επίσης ότι τα ακουστικά ενδέχεται να διαθέτουν έναν επιλογέα που επιτρέπει στους χρήστες να μεταβαίνουν απρόσκοπτα μεταξύ της εικονικής πραγματικότητας και του πραγματικού κόσμου. Επιπλέον, φημολογήθηκαν προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης χεριών και η δυνατότητα εξωτερικής μπαταρίας που τροφοδοτεί τη συσκευή.

Η τεχνητή νοημοσύνη ενέχει κίνδυνο εξαφάνισης: Προειδοποιούν οι ηγέτες του κλάδου