Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τίποτα Τηλέφωνο (1): Προδιαγραφές που διέρρευσαν, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και πολλά άλλα

Τίποτα Τηλέφωνο (1): Προδιαγραφές που διέρρευσαν, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και πολλά άλλα

Η επωνυμία Nothing του Carl Pei ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Phone(1). Η ημερομηνία έχει οριστεί στις 12 Ιουλίου και υπήρχαν συνεχείς διαρροές και φήμες μέχρι την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Αυτό το άρθρο περιγράφει όλα όσα γνωρίζουμε για το τηλέφωνο και τι να περιμένουμε από την εκδήλωση κυκλοφορίας.

Στα Νέα: Ο σχεδιασμός του Nothing Phone (1) «διέρρευσε επίσημα» ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία

Η σχεδίαση του τηλεφώνου (1) είναι ένα από τα πιο ριζοσπαστικά σημεία του. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το πλαίσιο του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Το τηλέφωνο έρχεται επίσης με διαφανή σχεδίαση που αναδεικνύει τα εσωτερικά, όπως τα ασύρματα ακουστικά Nothing’s ear (1).

Το γεγονός ότι ο χάρτης του μετρό της Νέας Υόρκης του 1972 από τους Massimo Vignelli και Bob Noorda ήταν το σημείο αναφοράς για την εσωτερική σχεδίαση του τηλεφώνου, λέει επιπλέον ότι η εταιρεία εργάστηκε σκληρά για να κάνει τα εσωτερικά να φαίνονται καλά μέσα από το πίσω κάλυμμα, κάτι πολύ σημαντικό αν σχεδιάστε ένα διαφανές ή ημιδιαφανές πίσω κάλυμμα.

Ανάγνωση:  Μπορείτε να κάνετε δώρο το YouTube Premium;

Το Nothing Phone(1) φημολογείται ότι θα έχει είτε το Snapdragon 8 Gen 1 είτε το Snapdragon 7 Gen 1. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρώτο θα προσθέσει μια σημαντική αύξηση της τιμής στη συσκευή, αναμένουμε ότι το Snapdragon 7 Gen 1 θα εμφανίζεται στο εσωτερικό του τηλεφώνου.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα χρησιμοποιούν επεξεργαστή Snapdragon πολύ πριν, οπότε αν περιμένουμε απόδοση σε επίπεδο ναυαρχίδας από τη συσκευή, πιθανότατα θα είναι ένα από τα δύο τσιπ.

Όσον αφορά τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο, αναμένουμε τουλάχιστον 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Τίποτα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ακόμη σε αυτό το μέτωπο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Στα Νέα: Κατασχέθηκαν 4 τομείς SSNDOB για την πώληση προσωπικών πληροφοριών 24 εκατομμυρίων+ ατόμων

Σύμφωνα με τον tipster του Twitter TechDroider, το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη OLED 6,55 ιντσών σε αναλύσεις 1080 x 2400. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για τον ρυθμό ανανέωσης, αλλά είναι δυνατή μια οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90Hz ή 120Hz, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των συσκευών με οθόνες υψηλού ρυθμού ανανέωσης επί του παρόντος.

Ανάγνωση:  Γιατί είναι σημαντική η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας; 7 τρόποι που επηρεάζει μια εταιρεία

Δεν υπάρχει πηγούνι ή εγκοπή με την μπροστινή κάμερα τοποθετημένη σε μια εγκοπή με τρύπα στο κέντρο. Τα πλαίσια φαίνονται επίσης αρκετά λεπτά και ομοιόμορφα γύρω-γύρω.

Δεν έχει γίνει πολλή κουβέντα γύρω από τις κάμερες του τηλεφώνου, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα μας πετάξει το Τίποτα. Ωστόσο, αναμένουμε ότι το Phone (1) θα διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας, κύρια λήψη 50MP (με υποστήριξη OIS), υπερευρυγώνιο αισθητήρα 8MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπροστινή κάμερα είναι μια οπή διάτρησης 32 MP τοποθετημένη στο επάνω κέντρο της οθόνης.

Το τηλέφωνο (1) θα τρέχει ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο Android 12 εξαρχής που ονομάζεται Nothing OS. Τίποτα δεν έχει ήδη κυκλοφορήσει α δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος εκκίνησης για Android 11 ή νεότερη έκδοση στο Google Play Store για να δοκιμάσουν οι χρήστες και να βιώσουν πώς θα ήταν το Nothing OS.

Τίποτα το UI του λειτουργικού συστήματος δεν είναι σίγουρα ριζοσπαστικό και θα συγκεντρώσει κάποιες ακραίες αντιδράσεις από τους θαυμαστές και τους κριτικούς. Ωστόσο, ολόκληρη η μάρκα εξαρτάται από το γεγονός ότι το Nothing κάνει τα πράγματα διαφορετικά, κάτι που φαίνεται στο λογισμικό.

Η μπαταρία φημολογείται ότι είναι 4500 mAh, η οποία μπορεί να είναι αρκετή για να αποσπάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιας ημέρας από αυτήν την οθόνη OLED 6,55 ιντσών. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για τη φόρτιση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα φόρτισης στις ναυαρχίδες αυτές τις μέρες, θα είναι ανταγωνιστική. Θα υποστηρίζεται επίσης η ασύρματη φόρτιση.

Ανάγνωση:  Zelda Tears of the Kingdom Walkthrough: Ο βασικός σας οδηγός για να κατακτήσετε το παιχνίδι

Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να έχει υποστήριξη 5G, υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών (σπάνιο φαινόμενο αυτές τις μέρες) και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι.

Το τηλέφωνο πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Nothing’s mainnote στις 12 Ιουλίου. Η τιμή αναμένεται να είναι περίπου 500 €.

Εκσυγχρονίζω: Το Nothing Phone (1) δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Προδιαγραφές Τίποτα τηλέφωνο (1)
Απεικόνιση OLED 6,55 ιντσών
1080 x 2400 pixel
Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1 ή Snapdragon 7 Gen 1
RAM & Αποθήκευση 8GB/128GB
Μπαταρία 4500 mAh
Υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση
Πίσω κάμερα Κύρια κάμερα 50MP με OIS
Υπερευρυγώνια 8MP
Κάμερα βάθους 2 MP
Μπροστινή κάμερα Κάμερα selfie 32MP με διάτρηση

Στα Νέα: Η φόρτιση τύπου C θα είναι υποχρεωτική σε όλα τα τηλέφωνα στην ΕΕ έως το 2024