Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Σφάλμα συστήματος Amdrsserv.exe: Γρήγορη επιδιόρθωση

Σφάλμα συστήματος Amdrsserv.exe: Γρήγορη επιδιόρθωση

Είτε χρησιμοποιείτε AMD είτε Intel, η διάγνωση ή η αντιμετώπιση προβλημάτων ενός προβλήματος της CPU μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική εργασία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλά από αυτά καθιστούν τον υπολογιστή σας άχρηστο ή επιρρεπή σε σφάλματα. Ωστόσο, η λύση δεν είναι πάντα μια πλήρης εναλλαγή και μερικές φορές αρκεί απλώς μια αλλαγή διαμόρφωσης για να διορθώσετε τα προβλήματά σας.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πρόβλημα σφάλματος συστήματος amdrsserv.exe, τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί το σφάλμα συστήματος Amdrsserv.exe;

Το εκτελέσιμο αρχείο Amdrsserv.exe αναφέρεται σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα συστήματος AMD που δεν είναι κρίσιμο για τα Windows, αλλά βοηθά στην εκτέλεση της υπηρεσίας Radeon Settings που σας επιτρέπει να ελέγχετε το υλικό AMD σας. Τυχόν προβλήματα με το εκτελέσιμο αρχείο μπορεί να διακόψουν την υπηρεσία και να προκαλέσουν προβλήματα στην CPU σας.

Διαβάστε επίσης: RDP προέκυψε ένα εσωτερικό σφάλμα: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ανάγνωση:  Σφάλμα ιεραρχίας προσωρινής μνήμης: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συστήματος Amdrsserv.exe;

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενημερώστε τον υπολογιστή σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ενημερώσει τα προγράμματα οδήγησης και θα διορθώσει τυχόν προβλήματα στη διαδικασία.

Διαγράψτε το κύριο εκτελέσιμο αρχείο

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιπαραγωγικό, αλλά εάν διαγράψετε το κύριο εκτελέσιμο αρχείο Amdrsserv.exe που βρίσκεται στο C:\Program Files\AMD\CNext\CNext, τα προγράμματα οδήγησης AMD θα προσπαθήσουν αυτόματα να πραγματοποιήσουν λήψη μιας νέας έκδοσης από το Διαδίκτυο για να αντικαταστήσουν το αρχείο που λείπει. το θέμα.

Ωστόσο, πρέπει να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες AMD για να μπορέσετε να διαγράψετε το αρχείο. Να πώς.

Βήμα 1: Πάτα το Πλήκτρο Windows + R να ανοίξει το Τρέξιμο εργαλείο. Τύπος msconfig.exe και πατήστε enter.

Βήμα 2: Κατευθυνθείτε προς Υπηρεσίες και καταργήστε την επιλογή τυχόν διεργασιών που σχετίζονται με την AMD.

Βήμα 3: Κάντε κλικ Εντάξει για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Αφού απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες, μπορείτε να διαγράψετε το εκτελέσιμο αρχείο Amdrsserv.exe και να επανεκκινήσετε τις υπηρεσίες.

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών σας

Εάν έχετε ξεπερασμένο υλικολογισμικό ή πρόγραμμα οδήγησης για την CPU ή την GPU της AMD, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα βοηθητικά προγράμματα συστήματος που απαιτούνται για τη διαμόρφωση του υλικού.

Ανάγνωση:  Τοποθεσίες βάσης Palworld: Επιλέγοντας το τέλειο σημείο εκκίνησης

Βήμα 1: Τύπος Πλήκτρο Windows + R να ανοίξει το Τρέξιμο προτροπή. Πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε οποιαδήποτε κατηγορία ανήκει η συσκευή σας AMD και κάντε διπλό κλικ για επέκταση.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα

Βήμα 3: Κάντε δεξί κλικ στο υλικό σας και επιλέξτε Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα

Βήμα 4: Επιλέγω Αυτόματη αναζήτηση για ενημερωμένο λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης. Τα Windows θα κατεβάσουν και θα εγκαταστήσουν αυτόματα τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και θα είναι εντάξει. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε να επαναλάβετε την προαναφερθείσα διαδικασία μέχρι το τρίτο βήμα, να διαγράψετε το πρόγραμμα οδήγησης και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να αναγκάσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης να εγκαταστήσει ξανά.

Εγκαταστήστε ένα παλαιότερο πρόγραμμα οδήγησης

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λειτουργεί καλά για εσάς. Να πώς.

Βήμα 1: Τύπος Πλήκτρο Windows + R, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα «WiFi συνδεδεμένο αλλά χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο»;

Βήμα 2: Κάντε διπλό κλικ στο προβληματικό πρόγραμμα οδήγησης για να ανοίξετε τις ιδιότητές του.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 3: Σύμφωνα με το Οδηγοί καρτέλα, κάντε κλικ Roll Back Driver. Εάν η επιλογή είναι γκρι για εσάς, το πρόγραμμα οδήγησης δεν μπορεί να επαναφερθεί σε παλαιότερη έκδοση ή βρίσκεται ήδη στην παλαιότερη έκδοση.

Ανάγνωση:  Nissan Versa Stereo Removal: Ένας βήμα προς βήμα οδηγός
Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και δοκιμάστε να τον χρησιμοποιήσετε με το παλαιότερο πρόγραμμα οδήγησης. Θα πρέπει να λειτουργεί καλά για εσάς τώρα.

Εκτελέστε μια σάρωση SFC

Τα κατεστραμμένα αρχεία είναι ο νούμερο ένα λόγος που ο υπολογιστής σας μπορεί να συμπεριφέρεται παράξενα. Δείτε πώς μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε και ενδεχομένως να επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Βήμα 1: Τύπος Windows Key + S για να ανοίξετε το πλαίσιο Cortana/Αναζήτηση και να αναζητήσετε Powershell. Ανοίξτε το Windows Powershell από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι είναι το Waasmedic Agent;  6 διορθώσεις υψηλής χρήσης CPU

Βήμα 2: Τύπος sfc /scannow για να σαρώσετε το σύστημά σας για προβλήματα.

Το μενού έναρξης των Windows 10 δεν ανοίγει: 6 διορθώσεις |  Candid.Τεχνολογία

Βήμα 3: Εάν η σάρωση SFC εντοπίσει προβλήματα, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη εντολή για να τα επιλύσετε.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Το μενού έναρξης των Windows 10 δεν ανοίγει: 6 διορθώσεις |  Candid.Τεχνολογία

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και το σφάλμα θα πρέπει να επιλυθεί. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να εκτελέσετε μια σάρωση DISM για να διορθώσετε τυχόν άλλα σφάλματα.

Διαβάστε επίσης: Λήξη χρονικού ορίου προγράμματος οδήγησης AMD: 12 Διορθώσεις