Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Σφάλμα ιεραρχίας προσωρινής μνήμης: Γρήγορη επιδιόρθωση

Σφάλμα ιεραρχίας προσωρινής μνήμης: Γρήγορη επιδιόρθωση

Οι σύγχρονες CPU είναι πολύ ισχυρές όσον αφορά την υπολογιστική ισχύ. Αυτή η πολύ ισχύς έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απόδοση είτε παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια είτε απλώς περιηγείστε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, καθώς οι επεξεργαστές είναι πιο περίπλοκοι, υπάρχουν επίσης περισσότερα σημεία αποτυχίας. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τη CPU, γνωρίζετε ότι η διάγνωση των CPU δεν είναι επίσης εύκολη.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το σφάλμα ιεραρχίας της προσωρινής μνήμης, τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί το σφάλμα ιεραρχίας της κρυφής μνήμης;

Ανεξάρτητα από το αν η CPU σας προέρχεται από την Intel ή την AMD, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Μερικές κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

  • Υπερθέρμανση της CPU λόγω ακατάλληλης θερμότητας ή υπερχρονισμού
  • Η CPU δεν παίρνει αρκετή ισχύ
  • Κατεστραμμένα ή παλιά προγράμματα οδήγησης

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Winrar Checksum;

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Likes No Data Available Data στο Facebook το 2024

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα ιεραρχίας της προσωρινής μνήμης;

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενημερώστε τον υπολογιστή σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ενημερώσει τα προγράμματα οδήγησης και θα διορθώσει τυχόν προβλήματα στη διαδικασία.

Ελέγξτε τα θερμικά της CPU

Η κύρια αιτία αυτού του προβλήματος είναι η υπερθέρμανση της CPU. Ανεξάρτητα από το αν έχετε ένα αναποτελεσματικό θερμικό σύστημα ή η CPU σας είναι υπερχρονισμένη και λειτουργεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες, η σταθερή απόδοση σε υψηλότερες θερμοκρασίες CPU δεν είναι δυνατή και γενικά οδηγεί σε συντριβή.

Καταργήστε όλο το νέο λογισμικό

Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα νέα προγράμματα, δοκιμάστε να τα αφαιρέσετε για να δείτε εάν αυτό λύνει το πρόβλημά σας. Για άλλη μια φορά, εάν καταργείτε πολλά προγράμματα, αφαιρέστε τα ένα κάθε φορά και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας κάθε φορά για να απομονώσετε το πρόγραμμα που φταίει.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 127;

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης της CPU

Η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης Realtek μπορεί επίσης συχνά να διορθώσει το πρόβλημα.

Βήμα 1: Πάτα το Windows Key + X και κάντε κλικ στο Διαχειριστή της συσκευής.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε Επεξεργαστές. Κάντε διπλό κλικ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες συσκευές.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα σύνδεσης της εφαρμογής Dasher το 2024
Πώς να διορθώσετε το

Βήμα 3: Βρείτε τον επεξεργαστή σας εκεί μέσα. Κάντε δεξί κλικ για να ανοίξετε το μενού περιβάλλοντος. Σημειώστε ότι εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποια άλλη συσκευή, εντοπίστε τη στη Διαχείριση Συσκευών.

Πώς να διορθώσετε το

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση συσκευής. Αυτό θα αφαιρέσει τη συσκευή και τα προγράμματα οδήγησης από το μηχάνημά σας.

Πώς να διορθώσετε το

Επαναφέρετε τους οδηγούς σας

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λειτουργούσε καλά για εσάς. Να πώς.

Βήμα 1: Τύπος Πλήκτρο Windows + R, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα «WiFi συνδεδεμένο αλλά χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο»;

Βήμα 2: Κάντε διπλό κλικ στη συσκευή σας για να ανοίξετε τις ιδιότητές της.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 3: Σύμφωνα με το Οδηγοί καρτέλα, κάντε κλικ Roll Back Driver. Εάν η επιλογή είναι γκρι για εσάς, το πρόγραμμα οδήγησης δεν μπορεί να επαναφερθεί σε παλαιότερη έκδοση ή βρίσκεται ήδη στην παλαιότερη έκδοση.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και δοκιμάστε να τον χρησιμοποιήσετε με το παλαιότερο πρόγραμμα οδήγησης. Θα πρέπει να λειτουργεί καλά για εσάς τώρα.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα εκκίνησης Minecraft κόλλησε κατά τη λήψη των αρχείων ενημέρωσης: Γρήγορη επιδιόρθωση