Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Στατιστικά email για κινητά

Έχουμε κάνει πολύ δρόμο από το 1971, όταν στάλθηκε το πρώτο email. Σήμερα, λαμβάνουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες email κάθε μέρα, δεν παρατηρούμε σχεδόν καθόλου την ευκολία που προσφέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην επαγγελματική και ιδιωτική μας ζωή. Συγκεντρώσαμε μερικά συναρπαστικά στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά που δείχνουν όχι μόνο πόσο η ανάγνωση email εν κινήσει έχει ήδη επηρεάσει τον τρόπο επικοινωνίας μας, αλλά πόσο σημαντικό θα παραμείνει καθώς μπαίνουμε σε μια νέα δεκαετία.

Στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά (Επιλογή εκδότη)

  • Μέχρι το 2025, περισσότερα από 376,4 δισεκατομμύρια email θα αποστέλλονται και θα λαμβάνονται την ημέρα. (από Στατιστικά)
  • Υπάρχουν περίπου 6,64 δισεκατομμύρια μοναδικοί χρήστες κινητού Διαδικτύου παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 83,72 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού. (BankMyCell)
  • Το 58% των ενηλίκων ελέγχει το email πρώτο πράγμα το πρωί. (OptinMonster)
  • Υπάρχουν πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια λογαριασμοί Gmail. (Εύρεση στοίβας)
  • Το 85% των χρηστών χρησιμοποιεί smartphone για email. (Πλίθα)
  • Οι κινητές συσκευές αντιπροσώπευαν το 42% όλων των ανοιγμάτων email το 2019. (Lammus)
  • Η αναλογία των ληφθέντων προς τα σταλμένα email είναι 3:1. (Radicati)
  • Το 47% των καταναλωτών χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για κινητά για να ελέγξει το email. (Παρακολούθηση καμπάνιας)

Στατιστικά στοιχεία χρήσης email

1. Μέχρι το 2025, περισσότερα από 376,4 δισεκατομμύρια email θα αποστέλλονται και θα λαμβάνονται ημερησίως.

Το 2017, αποστέλλονταν και λαμβάνονταν 269 δισεκατομμύρια email ανά ημέρα παγκοσμίως. Ο αριθμός των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που λαμβάνονται καθημερινά αυξήθηκε σε 281,1 δισεκατομμύρια το 2018. Φέτος, κυκλοφορούν περίπου 333,2 δισεκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτή η εξέλιξη υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την αυξημένη χρήση smartphone από τον πληθυσμό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου το 90% των παγκόσμιων χρηστών του Διαδικτύου, ή περίπου 4,32 δισεκατομμύρια άνθρωποι, χρησιμοποιούν φορητή συσκευή για να συνδεθούν στο διαδίκτυο. να έχετε ένα smartphone.

(Στατιστική)

Πίνακας περιεχομένων

2. Τα στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν περίπου 6,64 δισεκατομμύρια χρήστες smartphone παγκοσμίως, ή περίπου το 83,72% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αν συνυπολογίσουμε και τα feature phones, ο αριθμός των κατόχων κινητών τηλεφώνων είναι 7,26 δισεκατομμύρια, δηλαδή το 91,54% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι επαγγελματίες προβλέπουν ότι ο αριθμός των smartphone θα αυξηθεί σε 7,69 δισεκατομμύρια χρήστες έως το 2027.

Οι άνθρωποι τείνουν να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς email, γεγονός που αυξάνει το συνολικό ποσοστό χρήσης του email. Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά υπολογίζουν ότι ο αριθμός των ενεργών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά άτομο θα έπρεπε να ήταν ήδη 1,9. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των χρηστών email, ανατρέξτε στο άρθρο μας.

(Statista, BankMyCell, Radicati)

3. Το μερίδιο αγοράς του email στις ΗΠΑ ήταν 90,9% το 2019.

Σύμφωνα με αναφορές, το 89 τοις εκατό των Αμερικανών ελέγχει το email του τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, το 27,6 τοις εκατό έως και πέντε φορές την ημέρα και το 20,9 τοις εκατό περισσότερες από πέντε φορές την ημέρα. Αυτό το υψηλό ποσοστό διείσδυσης είναι πολύ χρήσιμο για εταιρείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(Στατιστική, Eleventy Marketing Group)

4. Τα email που σχετίζονται με την κυβέρνηση ανοίγουν περισσότερο, με ανοιχτό ποσοστό 28,77%.

Ωστόσο, τα ποσοστά ανοίγματος email για κινητά δείχνουν επίσης ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ενοτήτων χόμπι έχουν την υψηλότερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων στο 5,01%, ενώ τα κυβερνητικά email έχουν αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων λίγο κάτω από 4%. Υποστηρίζεται επίσης η δημιουργικότητα της τέχνης και των καλλιτεχνών, το ποσοστό διαφάνειας είναι 26,27%. Γενικά ανοίγουν και θρησκευτικές υπηρεσίες, 27,62%. Τα e-mail της κατηγορίας γενικού ενδιαφέροντος ανοίγουν στο 25,17% των περιπτώσεων και τα e-mail που σχετίζονται με αθλητικές εκδηλώσεις ανοίγουν στο 24,57% των περιπτώσεων. Ο μέσος όρος για όλους τους κλάδους είναι 21,33%.

(Mail Chimpanzee)

5. Ο έλεγχος του email είναι αυτό που κάνει το 58% των ενηλίκων το πρώτο πράγμα το πρωί.

Τα δεδομένα σχετικά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που ανοίγουν σε κινητές συσκευές αποκαλύπτουν ότι το 58% των ανθρώπων ελέγχουν το email τους πρώτα το πρωί, σε σύγκριση με το 14% που διαβάζουν πρώτα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έρευνα δείχνει ότι όσοι τείνουν να ελέγχουν το email τους πριν από την έναρξη της ημέρας θεωρούνται πιο προσανατολισμένοι στην εργασία και πιο πιθανό να έχουν έναν μοναδικό στόχο στο μυαλό τους όταν επικοινωνούν στο διαδίκτυο.

(OptinMonster)

6. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φτάνει περίπου στο 85% των ανθρώπων.

Το ποσοστό ανοίγματος email σε κινητές συσκευές δείχνει ότι το email εξακολουθεί να είναι το πιο χρήσιμο κανάλι για την προσέγγιση ατόμων. Τα email έχουν μέσο ποσοστό ανοίγματος περίπου 23%, ενώ έχει αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων 3,71%. Αν πιστεύετε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, κάνετε λάθος. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το ποσοστό αφοσίωσης του Facebook, του Instagram και του Twitter είναι μόλις 0,6%. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στα στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ για κινητά.

(OptinMonster)

7. Ο μέσος άνθρωπος λάμβανε περίπου 96 email την ημέρα το 2019.

Τα στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά δείχνουν ότι οι χρήστες στέλνουν/λαμβάνουν πλέον 126 email την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες λαμβάνουν κατά μέσο όρο 45.990 email ανά έτος, 5,25 email ανά ώρα ή περίπου ένα email κάθε 12 λεπτά.

Ανάγνωση:  5 λόγοι για να προσλάβετε μια ομάδα μάρκετινγκ προσλήψεων

(Radicati)

8. Οι καταναλωτές Gen X αντιπροσωπεύουν το 92% όλων των χρηστών email.

Οι Millennials βρίσκονται ακριβώς πίσω από το Gen Xers, με το 89% από αυτούς να στέλνουν email, ενώ το Gen Z είναι η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα, με το 85% να χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Οι τάσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά δείχνουν ότι το 40% των χρηστών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες δήλωσαν ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι τόσο ουσιαστική όσο και θεμελιώδης μορφή επικοινωνίας στη ζωή τους. Συνολικά, αν δούμε τα δεδομένα χρήσης e-mail ανά ηλικία, δεν υπάρχουν σημαντικές παραλλαγές. χρήστες όλων των ηλικιακών ομάδων χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σχετικά ομοιόμορφα.

(Επαγγελματίες μάρκετινγκ)

9. Το μερίδιο αγοράς του Gmail είναι 26,5%.

Το Gmail και η Apple είναι οι δύο πιο δημοφιλείς λύσεις για την ανάγνωση email. Μαζί, αποτελούν το 87,16% του μεριδίου αγοράς των πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τον Μάρτιο του 2022, η Apple αντιπροσωπεύει το 60,66% όλων των ανοιγμάτων email, ακολουθούμενη από το Gmail με 26,5%.

Το Outlook είναι η επόμενη πιο χρησιμοποιούμενη λύση email με 4,09% όλων των ανοιγμάτων, ακολουθούμενη από το Yahoo! Το Mail και το Google Android με 3,33 τοις εκατό και 1,68 τοις εκατό τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα.

(ηλιοτρόπιο)

10. Τα στατιστικά του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι υπάρχουν περισσότεροι από 1,8 δισεκατομμύρια λογαριασμοί Gmail.

Το Google Mail είχε 350 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς το 2012. Μόλις έξι μήνες αργότερα, ο αριθμός αυξήθηκε σε 425 εκατομμύρια λογαριασμούς. Το 2015, ο αριθμός των ενεργών λογαριασμών Gmail έφτασε τα 900 εκατομμύρια και έφτασε το δισεκατομμύριο δέκα μήνες αργότερα. Μέχρι το τέλος του 2018, το Gmail είχε φτάσει το 1,5 δισεκατομμύριο λογαριασμούς.

(Στατιστικά στοιχεία, Findstack)

Στατιστικά email για κινητά

11. Το 85% των χρηστών χρησιμοποιεί smartphone για email.

Τα smartphone έχουν γίνει η κύρια συσκευή ελέγχου email για το 85% των χρηστών. Για τις ηλικίες 25-34 ετών, το ποσοστό αυτό είναι ακόμη υψηλότερο, 90 τοις εκατό. Η χρήση smartphone για έλεγχο e-mail έχει γίνει πιο συνηθισμένη από το 2017, όταν το 81% των χρηστών ανέφερε ότι χρησιμοποιεί αυτές τις συσκευές για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η χρήση επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών για έλεγχο email μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Το 69% των χρηστών ανέφεραν ότι έλεγξαν τα email τους σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές το 2018, σε σύγκριση με 74% πέρυσι.

(Adobe, EmailMonday)

12. Οι κινητές συσκευές αντιπροσώπευαν το 42% όλων των ανοιγμάτων email το 2019.

Το άνοιγμα των email σε κινητές συσκευές κερδίζει σιγά σιγά έδαφος και σύμφωνα με στοιχεία, αυτό ήταν το πιο δημοφιλές περιβάλλον ανάγνωσης πέρυσι. Ωστόσο, το 42 τοις εκατό αντιπροσωπεύει μια ελαφρά αύξηση από το 41,4 τοις εκατό του 2018.

(ηλιοτρόπιο)

13. Στα επόμενα 4 χρόνια, περίπου 60 δισεκατομμύρια κομμάτια ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα αποστέλλονται κάθε μέρα.

Παρά την παγκόσμια βελτίωση, το spam εξακολουθεί να είναι μεγάλος πόνος για τους χρήστες email. Όσοι χρησιμοποιούν email σε κινητές συσκευές παλεύουν επίσης με το πρόβλημα με το spam. Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς εξακολουθούν να θεωρούν το spam σημαντικό πονοκέφαλο.

(Νόμος για ανεπιθύμητα μηνύματα)

14. Περίπου το 12% όλων των ανεπιθύμητων μηνυμάτων αποστέλλεται από την Κίνα.

Το 2018, το μερίδιο της Κίνας σε όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα ήταν 11,69 τοις εκατό, ξεπερνώντας τον προηγούμενο ηγέτη, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ανεπιθύμητα μηνύματα που αποστέλλονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσώπευαν το 9,04%, με τη Γερμανία να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7,17%.

Αντίθετα, η Ρουμανία (1,10%), η Κολομβία (1,12%) και η Ολλανδία (1,37%) είχαν το χαμηλότερο μερίδιο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

(Προστατευμένη λίστα)

15. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία χρήσης κινητών τηλεφώνων, το 70% των χρηστών email κινητών διαγράφει μηνύματα με κακή μορφή σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες email σε κινητές συσκευές περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής συχνότητας, άσχετα μηνύματα, διατάξεις που δημιουργούν δυσάρεστες επικοινωνίες και κλικ που τους κατευθύνουν σε ιστότοπους που δεν είναι βελτιστοποιημένοι για κινητές συσκευές. Ένα μικρό ποσοστό χρηστών επιλέγει να εξαιρεθεί επειδή αναμένει από τις επωνυμίες να επικοινωνήσουν μέσω της εφαρμογής (9%) ή επειδή το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιγράφει περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στην εφαρμογή.

Ανάγνωση:  Πώς να κερδίσετε χρήματα Blogging για αρχάριους (10 ιστορίες επιτυχίας bloggers)

(Μυστικά του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Emailmonday)

16. 1,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα ως συσκευές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με τόσους πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεν είναι περίεργο ότι ο αριθμός των email που ανοίγονται σε κινητές συσκευές αντιπροσωπεύει πλέον το 60 τοις εκατό της συνολικής αφοσίωσης email. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να σοκάρει είναι πώς αυτός ο αριθμός ποικίλλει ανά κλάδο.

Η αναφορά 2018 Marketing Benchmark της IBM διαπίστωσε ότι η αναγνωσιμότητα από κινητές συσκευές φτάνει έως και το 60% στον ελεύθερο χρόνο, τον αθλητισμό και την αναψυχή και μόνο το 38,2% στα σχολεία και την εκπαίδευση.

(EmailMonday, EasySendy)

17. Οι πωλήσεις του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων προήλθαν από email σε φορητές συσκευές και παρέμεινε στην πρώτη θέση με ποσοστό μετατροπής 4,29%.

Σε κινητές συσκευές, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είχε καλύτερα ποσοστά μετατροπών από άλλα κανάλια σε μια μελέτη για τις πωλήσεις Black Friday και Cyber ​​​​Monday του Shopify. Αυτό το αποτέλεσμα δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι λίστες συνδρομητών αποτελούνται από χρήστες που είναι ήδη πελάτες ή υποψήφιους πελάτες που έχουν ήδη υψηλότερες δυνατότητες μετατροπής.

(Forbes)

18. Το 59% των χρηστών email χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να ελέγχουν προσωπικά email.

Οι χρήστες email μεταξύ 18 και 24 ετών είναι πιο πιθανό να ελέγχουν το email τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το 2018 οι χρήστες των ΗΠΑ προτίμησαν να ελέγχουν τα προσωπικά τους email κυρίως στο σπίτι τους. Αντίθετα, μόνο το 23 τοις εκατό ανέφερε ότι χρησιμοποιεί τα προσωπικά του γραμματοκιβώτια στη δουλειά.

(Email Δευτέρα)

19. Κάθε μέρα στέλνονται και λαμβάνονται 333,2 δισεκατομμύρια email.

Παρά όλα τα άλλα ψηφιακά κανάλια, το email είναι ο ηγέτης στην επικοινωνία. Ο αριθμός των email που αποστέλλονται καθημερινά προβλέπεται να φθάσει τα 347,3 δισεκατομμύρια το 2024. Μέχρι το 2025, η ανάπτυξη προβλέπεται να φτάσει τα 376,4 δισεκατομμύρια email που αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο καθημερινά, αριθμός που ήταν αδιανόητος το 1971 όταν επινοήθηκε το email.

(Στατιστική)

20. Στατιστικά στοιχεία για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές δείχνουν ότι η αναλογία των ληφθέντων προς τα σταλμένα email είναι 3:1.

Το 2015, οι καταναλωτές email με επαγγελματικό λογαριασμό email έλαβαν κατά μέσο όρο 88 email την ημέρα. Μέχρι το τέλος του 2019, ο αριθμός είχε αυξηθεί σε 96.

Ενώ ο αριθμός των email στα γραμματοκιβώτια των χρηστών αυξάνεται σταθερά, ο αριθμός των email που αποστέλλονται μπορεί να εξακολουθεί να μειώνεται. Αν και ο συνολικός αριθμός των email που αποστέλλονται καθημερινά αυξάνεται σύμφωνα με τα προηγούμενα στατιστικά στοιχεία, ο αριθμός των email που αποστέλλονται από άτομα μειώθηκε κατά μέσο όρο από 34 email σε 30 email μεταξύ 2015 και 2019.

(Radicati)

Δεδομένα email επιτραπέζιου και κινητού

21. Το 73% των χρηστών email βασίζονται στον σύνδεσμο «κατάργηση εγγραφής» για να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα email.

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικά και οι χρήστες είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής όταν δεν θέλουν πλέον να λαμβάνουν τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 11% των χρηστών διαγράφουν ανεπιθύμητα email κάθε φορά που φτάνουν στα εισερχόμενά τους, ενώ το 6,2% των χρηστών email κάνουν κλικ στο κουμπί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όταν λαμβάνουν τέτοια email και το 5,9% των χρηστών αγνοούν τα ανεπιθύμητα email.

Ανάγνωση:  Βέλτιστες πρακτικές για τη σύνταξη προωθητικών μηνυμάτων Whatsapp

(Adestra)

22. Οι φορητές συσκευές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταλαμβάνουν το 16% της μέσης εβδομάδας εργασίας.

68% των εργαζομένων προτιμούν να ελέγχουν τα email που σχετίζονται με την εργασία τους σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, οι νέοι 18-34 ετών προτιμούν να χρησιμοποιούν το smartphone τους. Το 2% των ερωτηθέντων στην έρευνα προτιμούν να διαβάζουν τα e-mail τους χρησιμοποιώντας ένα smartwatch.

Όσον αφορά την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας, το 16% του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας των εργαζομένων αφιερώνεται σε εργασίες που ανατίθενται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(Work Front, Xink)

23. Το 55% των υπαλλήλων γραφείου καταφέρνουν να κρατούν άδεια τα γραμματοκιβώτιά τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία χρήσης e-mail, ο αριθμός των e-mail που αποστέλλονται και λαμβάνονται από τους εργαζόμενους κάθε χρόνο είναι περίπου 45.990. Ωστόσο, περισσότερα από τα μισά από αυτά καταφέρνουν να φτάσουν στο μηδενικό γραμματοκιβώτιο. Το μερίδιο εκείνων που διατηρούσαν συνεχώς άδεια τα εισερχόμενά τους ήταν πέντε ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερο το 2017. Η πιο χαρακτηριστική στάση για τη διατήρηση αυτού του στόχου είναι η ανακούφιση (39%).

(Adobe, Radicati)

24. Η επικοινωνία μέσω email με επωνυμίες είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για το 50% των καταναλωτών.

Τα άλλα κανάλια επικοινωνίας είναι πολύ πίσω από το email, καθώς το άμεσο ταχυδρομείο είναι η πιο σημαντική επιλογή επικοινωνίας για το 20% των καταναλωτών, τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το 7% και οι τηλεφωνικές κλήσεις για το 7%. Επιπλέον, η εφαρμογή εφαρμογών για κινητά για κινητά είναι η κύρια επιλογή για το 7% των καταναλωτών, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία χρήσης κινητών και tablet. Η λιγότερο δημοφιλής μορφή επικοινωνίας είναι τα chatbot, με μόνο το 3% των καταναλωτών να το επιλέγει.

Αν και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θεωρείται ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογιών επικοινωνίας μεταξύ επωνυμιών και χρηστών, το ποσοστό των ατόμων που επιλέγουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει πέσει στο 50% το 2018.

Ακολουθούν περισσότερα στατιστικά μάρκετινγκ μέσω email για όσους ενδιαφέρονται.

(Πλίθα)

25. Το 47% των καταναλωτών χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για κινητά για να ελέγξει το email του.

Ακόμα, το 26,9% των χρηστών προτιμά να ανοίγει την επιφάνεια εργασίας και να απαντά σε email. Ανατρέξτε στα ανοιχτά δεδομένα email για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Το 21% των καταναλωτών προτιμά να ανοίγει και να απαντά σε email στο tablet του, ενώ το 81% θα προτιμούσε να χρησιμοποιεί το smartphone του. Οι νεότερες γενιές όπως οι millennials και το Gen Z είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν smartphone, ενώ οι μεγαλύτερες ομάδες προτιμούν τα tablet.

Το 2019ο αριθμός των email που ανοίχτηκαν σε φορητές συσκευές ήταν 41,9%, ενώ το μερίδιο των email που ανοίχτηκαν σε επιτραπέζιο υπολογιστή ήταν μόνο 18,2%.

Η πλειονότητα των ανοιγμάτων email για κινητά ήταν σε συσκευές iOS, επομένως τα email που βασίζονται σε iPhone είχαν το υψηλότερο ποσοστό ανοιγμάτων με 28,4%, σε σύγκριση με 18,2% σε υπολογιστές.

(Καμπάνια Παρακολούθηση, λυδία λίθος)

συμπέρασμα

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας έχει επηρεάσει εμάς και τις ζωές μας με πολλούς τρόπους, κυρίως στον τρόπο που επικοινωνούμε. Τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά δείχνουν πώς αυτή η τεχνολογία επικοινωνίας έχει εξελιχθεί σε σημαντικό μέρος του τρόπου ζωής των ανθρώπων. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν πλέον κινητές συσκευές για περισσότερα από τα μισά email τους, ενώ η χρήση επιτραπέζιων υπολογιστών έχει μειωθεί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα κινητά είναι το μέλλον.