Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Στατιστικά αποθήκης δεδομένων

Σήμερα τα δεδομένα είναι το παν. Μια επιχείρηση μπορεί εύκολα να αποτύχει χωρίς σωστή συλλογή, διαχείριση και εφαρμογή δεδομένων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Στην εποχή των τάσεων των μεγάλων δεδομένων και της επιχειρηματικής ευφυΐας, κάθε εταιρεία χρειάζεται εργαλεία και προγράμματα για την οργάνωση, την παρουσίαση και την αποθήκευσή τους, και μια αποθήκη δεδομένων είναι η σωστή λύση. Επιτρέπει στους αναλυτές να επεξεργάζονται και να χρησιμοποιούν δεδομένα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Επίσης, μια αποθήκη συλλέγει δεδομένα από όλες τις διαφορετικές πηγές και τα ενοποιεί. Τα επιλεγμένα στατιστικά στοιχεία αποθήκης δεδομένων σε αυτό το άρθρο θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργούν αυτά τα εργαλεία και γιατί τα χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Στατιστικά αποθήκης δεδομένων (Επιλογή εκδότη)

  • Η αγορά αποθήκευσης δεδομένων πρόκειται να αυξηθεί κατά 12% CAGR έως το 2025. (GMI)
  • Η αγορά μη δομημένης αποθήκευσης δεδομένων πρόκειται να αυξηθεί με CAGR 10% μεταξύ 2019 και 2025. (GMI)
  • Η Βόρεια Αμερική θα κυριαρχήσει στην αγορά αποθήκευσης δεδομένων έως το 2025, με μερίδιο 40%. (Globe Newswire)
  • Το Snowflake, με μερίδιο αγοράς 19,24%, είναι η νούμερο ένα τεχνολογία αποθήκης δεδομένων. (Datanyze)
  • Το 47% των διευθυντών IT ισχυρίζεται ότι όλες οι αποθήκες δεδομένων τους βρίσκονται στο δημόσιο cloud. (κίτρινο τούβλο)
  • Η συνολική απόδοση είναι ο νούμερο ένα λόγος που το 31% των ερωτηθέντων μεταφέρει την αποθήκη δεδομένων τους στο cloud. (κίτρινο τούβλο)
  • Το 53% των ηγετών πληροφορικής πιστεύει ότι οι λύσεις multi-cloud και υβριδικής αποθήκης δεδομένων είναι μερικές από τις πιο σημαντικές τάσεις. (Οικονομικά Yahoo)
  • Το 37% των εταιρειών έχει μια ενιαία, κεντρική αποθήκη δεδομένων. (κίτρινο τούβλο)

Μέγεθος αγοράς αποθήκευσης δεδομένων

1. Η αγορά αποθήκευσης δεδομένων πρόκειται να αυξηθεί με CAGR 12% έως το 2025.

Για αναφορά, η αξία της αγοράς ήταν 13 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων. Εάν αυτή η προβλεπόμενη ανάπτυξη πραγματοποιηθεί το 2025, η αγοραία αξία αναμένεται να ανέλθει στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η ιδιαίτερη ανάπτυξη μπορεί να αποδοθεί στις εταιρείες που παράγουν αυξανόμενο όγκο δεδομένων και στην άνοδο της επιχειρηματικής ευφυΐας. Αυτή η τεράστια ανάπτυξη δεδομένων ωθεί τις εταιρείες να ανακουφίσουν την πίεση από τους πόρους τους υιοθετώντας ευέλικτες λύσεις αποθήκης δεδομένων.

(GMI)

2. Η αγορά μη δομημένης αποθήκευσης δεδομένων πρόκειται να αυξηθεί με CAGR 10% μεταξύ 2019 και 2025.

Τα δεδομένα που δεν σχετίζονται με ένα αναγνωρίσιμο μοντέλο αναφέρονται συχνά ως μη δομημένα δεδομένα. Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει πληροφορίες πλούσιες σε κείμενο και δεν είναι προ-οργανωμένο σε καμία μορφή. Η πιθανή παρουσία ζωτικής σημασίας πληροφοριών σε αυτού του είδους τα δεδομένα οδηγεί στην ανάπτυξη της αγοράς για μη δομημένες αποθήκες δεδομένων, αποκαλύπτουν στατιστικά στοιχεία.

Πίνακας περιεχομένων

(GMI)

3. Οι λύσεις cloud για αποθήκες δεδομένων εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 15% CAGR τα επόμενα χρόνια.

Οι λύσεις αποθήκευσης δεδομένων cloud γίνονται εξαιρετικά δημοφιλείς λόγω της ευελιξίας και της επεκτασιμότητας τους. Πέρα από αυτό, ένας από τους κύριους λόγους είναι το χαμηλό κόστος. Η αποθήκευση δεδομένων σε φυσικό υλικό είναι δαπανηρή, ενώ οι αποθήκες cloud πληρούν όσες ανάγκες υπολογιστών απαιτούνται, καθιστώντας τις εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικές. Επίσης, η αποθήκευση δεδομένων cloud παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, πολλαπλούς τύπους υποστήριξης δεδομένων, ευέλικτη τιμολόγηση και πολλές άλλες διευκολύνσεις.

(GMI)

4. Τα έσοδα από λύσεις ανάλυσης μεγάλων δεδομένων της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να αυξηθούν κατά 41,9 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων, η μεγάλη αγορά αναλυτικών στοιχείων στην Ασία-Ειρηνικό που περιλαμβάνει διάφορα αναλυτικά εργαλεία επρόκειτο να αυξηθεί στα 22,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Ένας από τους κύριους μοχλούς ήταν η αυξανόμενη εμπιστοσύνη των υπευθύνων λήψης αποφάσεων στις δυνατότητες των λύσεων να προστατεύσουν το επιχείρηση κατά τη διάρκεια του COVID-19. Στην πραγματικότητα, το 74% των επιχειρήσεων σχεδιάζει να συνεχίσει να επενδύει σε λύσεις BDA στο εγγύς μέλλον.

(IDC)

Μάθετε περισσότερα: Εταιρείες μεγάλων δεδομένων

5. Η Βόρεια Αμερική θα κυριαρχήσει στην αγορά της αποθήκευσης δεδομένων έως το 2025, με μερίδιο 40%.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η υψηλή υιοθέτηση ισχυρών υποδομών ΤΠΕ, υπηρεσιών cloud και η αυξανόμενη δημοτικότητα της ανάλυσης δεδομένων και της επιχειρηματικής ευφυΐας καθιστούν την αγορά στη Βόρεια Αμερική κυρίαρχη σε παγκόσμια κλίμακα. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες επιχειρήσεις μεταναστεύουν από τις παραδοσιακές αποθήκες δεδομένων σε λύσεις cloud, αυξάνοντας την επεκτασιμότητα και μειώνοντας το κόστος στη διαδικασία. Ομοίως, όπως δείχνουν τα στατιστικά της αποθήκης δεδομένων, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα ανταγωνίζονται για να προσφέρουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα και να κερδίσουν ένα σημαντικότερο μερίδιο αγοράς αποθήκευσης δεδομένων.

Ανάγνωση:  Αξιοποιώντας τη δύναμη των εικονικών τηλεφωνικών αριθμών στη Νορβηγία για επαγγελματική και προσωπική χρήση

(Globe Newswire)

6. Τα RStudio, Python, SAS και Azure ML Studio θα αποτελούν πάνω από το 25% της αγοράς αποθήκευσης δεδομένων έως το 2025.

Πολλοί οργανισμοί υιοθετούν νέα εργαλεία για τη δημιουργία προφίλ καταναλωτών, τη βελτιστοποίηση ιστοτόπων και τον εντοπισμό απάτης, τα οποία επηρέασαν την άνοδο της εξόρυξης δεδομένων. Ορισμένοι πάροχοι επωφελούνται ήδη από την αυξανόμενη ζήτηση και αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το ένα τέταρτο του συνολικού μεριδίου αγοράς έως το 2025.

(GMI)

7. Ο κλάδος της αγοράς αποθήκευσης δεδομένων παγκοσμίως περιλαμβάνει περισσότερες από 37.000 εταιρείες.

Πολλές εταιρείες χειρίζονται μεγάλα δεδομένα. Ωστόσο, λίγοι συνεισφέρουν ενεργά στην παγκόσμια αγορά αποθήκης δεδομένων. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια αγορά αποθήκευσης δεδομένων περιλαμβάνει 37.708 εταιρείες, εκ των οποίων οι 39 παράγουν αυτές τις τεχνολογίες. Για αναφορά, υπάρχουν πάνω από 64 εργαλεία και τεχνολογίες στην αγορά, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων.

(Datanyze)

8. Το Snowflake, με μερίδιο αγοράς 19,24%, είναι η νούμερο ένα τεχνολογία αποθήκης δεδομένων.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία του κλάδου, οι αποθήκες δεδομένων έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μορφές. Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες είναι το Snowflake, ο ηγέτης της αγοράς με 3.578 τομείς. Επόμενος στη λίστα είναι το SAP Business Warehouse, με 2.182 domains και μερίδιο αγοράς 12,45%, ακολουθούμενο από το Amazon Redshift με μερίδιο αγοράς 9,89% και 1.734 domains. Το Apache Hive (1.661 domains) είναι το επόμενο με μερίδιο αγοράς 9,47%. Τέλος, υπάρχει η IBM Netezza DataWarehouse Appliances (967 domains) με μερίδιο αγοράς 5,52%.

(Datanyze)

Γενικά Στατιστικά Αποθήκης Δεδομένων

9. Η διαδικασία οδήγησης και η αποδοτικότητα κόστους είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τη χρήση αναλύσεων δεδομένων, με ποσοστό 60%.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πέντε χώρες, η βελτίωση της διαδικασίας και η μείωση του κόστους είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τη χρήση της ανάλυσης δεδομένων. Εκτός από αυτό, οι περισσότεροι χρήστες ανέφεραν τη στρατηγική οδήγησης και την αλλαγή (57%). Τέλος, η τρίτη πιο κοινή χρήση της ανάλυσης δεδομένων είναι η παρακολούθηση και η βελτίωση της οικονομικής απόδοσης (52%).

(Ταλέντο)

10. Μόνο το 28% των οργανισμών του Fortune 500 έχουν δημιουργήσει μια κουλτούρα δεδομένων.

Παρόλο που σχεδόν όλα τα στελέχη του Fortune 500 (92%) έχουν αυξήσει τις επενδύσεις σε τεχνητή νοημοσύνη και μεγάλα δεδομένα, λίγες εταιρείες κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν οργανισμό που βασίζεται στα δεδομένα. Συγκεκριμένα, το 55% αυτών των εταιρειών ξοδεύει πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε τεχνητή νοημοσύνη και μεγάλα δεδομένα και το 62% βλέπει μετρήσιμα αποτελέσματα. Ωστόσο, μόνο το 31% έχει μια οργάνωση που βασίζεται σε δεδομένα, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων.

(eWeek)

11. Το 47% των διευθυντών IT ισχυρίζονται ότι όλες οι αποθήκες δεδομένων τους βρίσκονται στο δημόσιο cloud.

Η χρήση του cloud για αποθήκες δεδομένων αυξάνεται σε δημοτικότητα λόγω της οικονομικής αποδοτικότητας και της ευελιξίας του. Ωστόσο, μόνο το 18% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι όλες οι αποθήκες δεδομένων τους βρίσκονταν φυσικά στις εγκαταστάσεις. Μόλις πριν από αρκετά χρόνια, ο αριθμός αυτός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Σήμερα, πολλοί επιλέγουν αποθήκες δεδομένων πλήρως cloud και το 35% των ερωτηθέντων ανέφερε ένα μείγμα αποθηκών δεδομένων εσωτερικής και δημόσιας cloud.

(κίτρινο τούβλο)

12. Σχεδόν κάθε αποθήκη δεδομένων cloud δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, με αποτέλεσμα το 99,99% της διαθεσιμότητας δεδομένων και της ανοχής σφαλμάτων.

Είναι μόνο ένα από τα πλεονεκτήματα του μοντέλου αποθήκευσης cloud. Άλλα περιλαμβάνουν επεκτασιμότητα και ευελιξία που επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ποσότητες δεδομένων. Ωστόσο, η συνολική απόδοση της αποθήκης δεδομένων δεν επηρεάζεται από τον μεταβαλλόμενο όγκο δεδομένων. Επιπλέον, οι λύσεις cloud έχουν ευέλικτη τιμολόγηση, αναφέρουν τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων.

Ανάγνωση:  12 βήματα για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής αποθήκης ηλεκτρονικού εμπορίου

(Science Soft)

13. Η συνολική απόδοση είναι ο νούμερο ένα λόγος που το 31% των ερωτηθέντων μεταφέρει την αποθήκη δεδομένων τους στο cloud.

Σύμφωνα με τις τάσεις στην τεχνολογία της αποθήκης δεδομένων, οι περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο cloud για πολλούς σημαντικούς λόγους. Εκτός από το κόστος, η συνολική απόδοση της αποθήκης παίζει ζωτικό ρόλο για το 31% αυτών. Εκτός από αυτό, το 29% των ερωτηθέντων ανέδειξε την ευελιξία για ταχύτερη καινοτομία ως τον αξιοσημείωτο οδηγό.

(κίτρινο τούβλο)

14. Το 53% των ηγετών πληροφορικής πιστεύει ότι οι λύσεις multi-cloud και υβριδικής αποθήκης δεδομένων είναι μία από τις πιο σημαντικές τάσεις.

Οι περισσότεροι ηγέτες πληροφορικής προτιμούν αποθήκες δεδομένων υψηλής απόδοσης. Ως εκ τούτου, επιλέγουν ως επί το πλείστον υβριδικές ή πολυσύννεφα λύσεις. Επιπλέον, πιστεύουν ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της αποθήκης δεδομένων. Εκτός από αυτό, το 48% των ηγετών πληροφορικής πιστεύει ότι τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο είναι μια άλλη τάση για παρακολούθηση, ενώ το 28% ανέφερε την υποστήριξη αναλυτικών στοιχείων αιχμής για το IoT και τα κινητά.

(Κίτρινο Τούβλο)

15. Το 76% των διευθυντών πληροφορικής ισχυρίζονται ότι οι εταιρείες τους επενδύουν περισσότερο σε υποδομές ανάλυσης από την πανδημία.

Μια πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι ένας συντριπτικός αριθμός εταιρειών συνειδητοποίησε τη σημασία των αναλυτικών στοιχείων. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι διαχειριστές πληροφορικής μιλούν από κοινού όταν λένε ότι ο οργανισμός τους θα συνεχίσει να επενδύει ακόμη περισσότερο σε διαφορετικές πλατφόρμες δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών δεδομένων. Για παράδειγμα, το 35% δήλωσε ότι επένδυσε πολύ περισσότερα στην υποδομή ανάλυσης το 2021, ενώ το 41% ​​επένδυσε κάπως περισσότερο. Μόλις το 17% ανέφερε καμία αλλαγή.

(κίτρινο τούβλο)

16. Το 31% των οργανισμών ελπίζουν να κλιμακωθούν εύκολα για να υποστηρίξουν περισσότερους χρήστες και δεδομένα από τις επενδύσεις τους σε αναλυτικά στοιχεία.

Πέρα από αυτό, τα στατιστικά της αποθήκης δεδομένων δείχνουν ότι ένας άλλος βασικός λόγος για τις εταιρείες που επενδύουν σε αλλαγές υποδομής είναι η υποστήριξη της επεξεργασίας στο cloud, στις εγκαταστάσεις και στο edge με ολοκληρωμένο τρόπο (28%). Επιπλέον, οι λόγοι περιλαμβάνουν την εύκολη επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (17%), τη φθηνότερη και ευκολότερη διαχείριση δεδομένων (13%) και τη μειωμένη καθυστέρηση ερωτημάτων (11%).

(κίτρινο τούβλο)

17. Ο εκσυγχρονισμός των αποθηκών δεδομένων τους ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητα που σχετίζεται με τον προϋπολογισμό πληροφορικής το 2021 για το 53% των στελεχών πληροφορικής.

Ο εκσυγχρονισμός ήταν η υψηλότερη προτεραιότητα που σχετίζεται με τα αναλυτικά στοιχεία για τους περισσότερους οργανισμούς που δαπανούν τον προϋπολογισμό IT το 2021. Το επόμενο στοιχείο που ονόμασαν τα περισσότερα στελέχη IT (49%) ήταν τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Άλλες σημαντικές προτεραιότητες περιλαμβάνουν την απόκτηση μεγαλύτερης αξίας από τις λίμνες δεδομένων, την ανάλυση IoT και την αυτοματοποίηση AI/ML.

(κίτρινο τούβλο)

18. Σύμφωνα με το 56% των διευθυντών πληροφορικής, η ασφάλεια είναι ένα από τα σοβαρά ζητήματα όταν βασιζόμαστε σε λίμνες δεδομένων.

Τα στατιστικά στοιχεία αποθήκης δεδομένων καταδεικνύουν ότι παρόλο που ορισμένες τάσεις στον κλάδο των αποθηκών δεδομένων μιλούν υπέρ της προσέγγισης της λίμνης δεδομένων, έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Κρίνοντας από περισσότερους από τους μισούς ερωτηθέντες σε μια πρόσφατη έρευνα, τα ερωτήματα είναι πολύ αργά (46%), ενώ υπάρχουν και θέματα μεταδεδομένων και διακυβέρνησης (36%). Σε τελική ανάλυση, είναι απλά πολύ δύσκολα στη διαχείριση (24%) και αναξιόπιστα (2%).

Ανάγνωση:  Seller Snap Review 2024: Είναι το καλύτερο λογισμικό Amazon Repricer;

(κίτρινο τούβλο)

19. Το 97% των ερωτηθέντων εργάζεται ενεργά για τη βελτίωση της απόδοσης των αναλύσεων λιμνών δεδομένων.

Οι λίμνες δεδομένων λειτουργούν ως δεξαμενές για μη δομημένα ή ημιδομημένα δεδομένα. Από την αρχή της πανδημίας, οι περισσότεροι οργανισμοί έχουν επενδύσει πολλά χρήματα σε λίμνες δεδομένων και εκσυγχρονισμό αποθήκης δεδομένων. Αυτή η τάση είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί, αν κρίνουμε από τα τελευταία ευρήματα.

(Business Wire)

20. Το 37% των εταιρειών έχει μια ενιαία, κεντρική αποθήκη δεδομένων.

Τα στατιστικά στοιχεία αποθήκης δεδομένων υποδηλώνουν ότι πολλές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν κεντρικές αποθήκες δεδομένων. Μάλιστα, το 37% των στελεχών απάντησε ότι έχει πολλαπλές αποθήκες δεδομένων με data marts που δεν είναι συνδεδεμένες. Ομοίως, το 26% έχει αποθήκες δεδομένων με συνδεδεμένα μάρκετ δεδομένων. Αυτό μεταφράζεται στο 63% των ερωτηθέντων να χρησιμοποιεί πολλαπλές αποθήκες δεδομένων.

(κίτρινο τούβλο)

21. Για το 57% των οργανισμών, η ασφάλεια είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που εμποδίζει τη μετάβαση της αποθήκης δεδομένων στο cloud.

Η ασφάλεια μπορεί να είναι ο λόγος στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο αρκετοί άλλοι λόγοι προβληματίζουν τους οργανισμούς όταν αποφασίζουν να μετακινηθούν στο cloud. Για παράδειγμα, το απρόβλεπτο κόστος είναι το εμπόδιο στο 38% των περιπτώσεων. Επιπλέον, για το 37% των οργανισμών, οι αποθήκες δεδομένων cloud δεν πληρούν τις απαιτήσεις απόδοσης, ενώ το 32% έχει νομικά ή κυβερνητικά εμπόδια που δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν στο cloud.
(κίτρινο τούβλο)

22. Το 52% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ταχύτερη επεξεργασία αναλυτικών στοιχείων είναι το κορυφαίο στοιχείο στον οδικό χάρτη της αποθήκευσης δεδομένων.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία αποθήκης δεδομένων, οι περισσότεροι οργανισμοί ανέφεραν τη βελτίωση της ταχύτητας ως μία από τις μελλοντικές εξελίξεις στον οδικό χάρτη για τις αποθήκες δεδομένων.

(G2)

23. Για το 39% των εταιρειών, τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο αντιπροσωπεύουν τη δυνατότητα αναζήτησης δεδομένων σε κίνηση και δεδομένων σε κατάσταση ηρεμίας.

Οι ροές δεδομένων σε πραγματικό χρόνο γίνονται πρακτικά ατελείωτες. Συγκεκριμένα, όλα τα δεδομένα από τις λιανικές συναλλαγές, τον κατασκευαστικό εξοπλισμό, την ανάλυση απάτης, τα δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης και πολλά άλλα ταξινομούνται ως ροές δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Οι περισσότεροι οργανισμοί θεωρούν την ανάλυση πραγματικών δεδομένων ως τη δυνατότητα αναζήτησης δεδομένων σε κίνηση και δεδομένων σε κατάσταση ηρεμίας. Επιπλέον, διασφαλίζει μια αναφορά ή ένα ερώτημα που εκτελείται γρήγορα για το 32% των ερωτηθέντων, ενώ για το 29%, είναι η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων από διαφορετικές πηγές.

(κίτρινο τούβλο)

Η κατώτατη γραμμή

Όλο και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε μια αποθήκη δεδομένων, επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχεία. Δεν είναι περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια οφέλη αυτών των λύσεων. Εκτός από το ότι δίνουν πλεονέκτημα στην εταιρεία σας έναντι του ανταγωνισμού, τα δεδομένα σας βοηθούν να λαμβάνετε έξυπνες και τεκμηριωμένες αποφάσεις. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να γνωρίζετε τους πελάτες σας και τις συνήθειές τους — τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Μόνο τότε μπορείτε να ελπίζετε να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα και τα ποσοστά μετατροπών της προσφοράς σας.