Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να φτιάξετε και να μετακινήσετε μια βάση στο Palworld

Η απόκτηση ενός φρουρίου στο Palworld είναι ένα σημαντικό βήμα για κάθε παίκτη. Το όφελος από τη δημιουργία μιας βάσης δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, ειδικά όταν πρόκειται για τη διασφάλιση των ανδρών και τη βελτιστοποίηση των πιθανοτήτων τους. Εξίσου σημαντική είναι η ικανότητα να μετατοπίζετε τη βάση σας, επιτρέποντας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες της δημιουργίας μιας βάσης και της απρόσκοπτης διαδικασίας μετακίνησής της σε μια πιο στρατηγική τοποθεσία.

Δημιουργία βάσης Palworld

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή μιας βάσης είναι η δημιουργία ενός Palbox. Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν ο χαρακτήρας σας φτάσει στο επίπεδο 2, το Palbox λειτουργεί ως νευρικό κέντρο για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γεωργία, τη χειροτεχνία και το Pal. Αποκτήστε τη συνταγή του Palbox μεταβαίνοντας στην ενότητα Τεχνολογία του κύριου μενού όπου μπορείτε να την ξεκλειδώσετε ξοδεύοντας 1 Πόντο τεχνολογίας.

Η συνταγή Palbox περιέχει τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1x Θραύσμα Paldium
  • 8x ξύλο
  • 3x πέτρα

Το ξύλο, ο πιο εύκολα διαθέσιμος πόρος, μπορεί να ληφθεί είτε συλλέγοντας κλαδιά από το έδαφος είτε χρησιμοποιώντας ένα όπλο για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Η πέτρα, ένα άλλο βασικό συστατικό, μπορεί να ληφθεί μαζεύοντας μικρούς βράχους ή χρησιμοποιώντας ένα όπλο για να μαζέψετε κομμάτια από μεγαλύτερους βράχους. Θραύσματα παλδίου, αν και πιο σπάνια, μπορούν να βρεθούν σε μικρούς, γυαλιστερούς μπλε βράχους διάσπαρτους σε όλο το τοπίο.

Οπλισμένοι με τα χέρια σας ή με ένα κατασκευασμένο όπλο, μπορείτε να σηκώσετε θραύσματα παλδίου από αυτούς τους βράχους, ενισχύοντας τη συγκέντρωση πόρων. Μόλις εγκατασταθεί το Palbox σας, θα γίνει κέντρο γεωργίας, χειροτεχνίας και μια ήσυχη κατοικία για εσάς και τους φίλους σας.

Αλλαγή βάσης στο Palworld

Καθώς η περιπέτεια εξελίσσεται, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τοποθεσία που επιλέξατε αρχικά για τη βάση δεν είναι η βέλτιστη. Μην φοβάστε, γιατί το Palworld προσφέρει έναν απρόσκοπτο τρόπο να μετακινήσετε τη βάση σας και το Palbox χωρίς να θυσιάσετε τα υλικά που επενδύθηκαν στη δημιουργία του. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εξασφαλίσετε μια ομαλή μετάβαση:

  1. Πρόσβαση στην οθόνη χάρτη: Ανοίξτε την οθόνη του χάρτη και μετακινήστε το ποντίκι πάνω από τη βάση, η οποία αναγνωρίζεται εύκολα από το εικονίδιο του κάστρου.
  2. Ξεκινήστε την αποσυσκευασία: Αναζητήστε ένα μήνυμα που λέει “Κατάργηση εγκατάστασης Palbox”. Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή με το πλήκτρο C ή το κουμπί που έχει εκχωρηθεί στην πλατφόρμα σας.
  3. Ελέγξτε τις πληροφορίες αποσυναρμολόγησης: Θα εμφανιστεί ένα λεπτομερές μήνυμα που δείχνει τις συνέπειες της απεγκατάστασης του Palbox. Σημεία που πρέπει να σημειωθούν είναι η κατεδάφιση κατασκευών που δεν μπορούν να τοποθετηθούν έξω από τη βάση και η διατήρηση ορισμένων κατασκευών.
  4. Αποδοχή εκφόρτωσης: Όταν αποδεχτείτε τους όρους, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του Palbox θα σας επιστραφούν. Το σημαντικό είναι ότι οι φίλοι σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο Palbox, αποτρέποντας την απώλεια ή την απώλεια τους.
  5. Επιλέξτε μια νέα τοποθεσία: Με τα υλικά στο χέρι, βρείτε μια νέα τοποθεσία για να εγκαταστήσετε το Palbox και δημιουργήστε μια νέα βάση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε βασικές δομές, όπως μια φωτιά για μαγείρεμα ή να ενισχύσετε την άμυνά σας για μια γρήγορη και αποτελεσματική ρύθμιση της βάσης.
Ανάγνωση:  Πώς να παίξετε βιντεοπαιχνίδια σε υπολογιστή ή κινητό με το Emuparadise

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα εξασφαλίσετε μια απρόσκοπτη μετάβαση σε μια πιο προσιτή βάση και θα μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες της περιπέτειάς σας στο Palworld. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στρατηγικές προσαρμογές χωρίς να χάσετε πόρους που έχετε κερδίσει με κόπο ή να αποξενώσετε τους πολύτιμους φίλους σας.

Η δημιουργία μιας βάσης και η μετακίνηση στο Palworld είναι τα θεμέλια μιας επιτυχημένης και προσαρμοστικής περιπέτειας. Από τη γεωργία μέχρι τη χειροτεχνία και την παροχή καταφυγίου για τους φίλους σας, το Palbox λειτουργεί ως υποστήριξη και υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ταξίδι σας. Η ικανότητα να μετακινείτε τη βάση σας προσθέτει στρατηγικό βάθος στο στρώμα και διασφαλίζει ότι το οχυρό σας ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του τοπίου Palworld.