Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να φορτίσετε το Apple Watch χωρίς φορτιστή;

Πώς να φορτίσετε το Apple Watch χωρίς φορτιστή;

Όσον αφορά τα smartwatches, το Apple Watch είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ίσως μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Τούτου λεχθέντος, περιορίζεται επίσης από το ίδιο πράγμα που εμποδίζει σχεδόν κάθε άλλο έξυπνο ρολόι – διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτά τα ρολόγια πρέπει να επαναφορτίζονται συνεχώς και αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά αν δεν έχετε μαζί σας το φορτιστή του ρολογιού.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς να φορτίσετε το Apple Watch σας χωρίς τον φορτιστή του.

Διαβάστε επίσης: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει το Apple Watch;

Φόρτιση ρολογιών Apple χωρίς φορτιστές

Δυστυχώς, αν δεν διαθέτετε το αρχικό ρολόι φόρτισης που συνοδεύει το ρολόι σας, δεν έχετε πραγματικά πολλές επιλογές για να συμπληρώσετε την μπαταρία του ρολογιού Apple σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που σας λείπει απλώς ένας μετασχηματιστής ρεύματος, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φορτίσετε το ρολόι σας.

Μπορείτε να συνδέσετε το ρολό φόρτισης σε σχεδόν οποιαδήποτε πηγή τροφοδοσίας USB (5V 1A) και θα μπορεί να φορτίσει το ρολόι σας. Λάβετε υπόψη ότι οι ταχύτητες φόρτισης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των πηγών ρεύματος, αλλά εφόσον λαμβάνετε πέντε βολτ, το ρολόι θα μπορεί να φορτίζει, αν και με πιο αργό ρυθμό. Οτιδήποτε, από τράπεζες τροφοδοσίας USB έως ηλιακούς φορτιστές με έξοδο πέντε βολτ, θα λειτουργήσει.

Ανάγνωση:  Πώς να επιλέξετε την τέλεια προσαρμοσμένη εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων

Υπάρχουν διαθέσιμοι φορτιστές ρολογιών Apple τρίτων κατασκευαστών. Ωστόσο, αυτά είναι συνήθως διαθέσιμα ως πακέτα που μπορούν να φορτίσουν ασύρματα το Apple ρολόι, το iPhone και τα Airpods ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση καθώς μπορείτε να αντικαταστήσετε όλα τα καλώδια και τους μετασχηματιστές ρεύματος με μία μόνο ενοποιημένη λύση που μπορεί να τροφοδοτήσει όλες τις συσκευές Apple σας ταυτόχρονα, και μάλιστα ασύρματα.

Διαβάστε επίσης: Το Walkie-talkie στο Apple Watch δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].