Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να φορτίσετε ένα Vuse χωρίς φορτιστή;

Πώς να φορτίσετε ένα Vuse χωρίς φορτιστή;

Πίνακας περιεχομένων

Το Vuse είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για ηλεκτρονικά τσιγάρα και ατμιστές, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και επεκτείνει συνεχώς την εμβέλειά του σε διάφορες χώρες. Η Vype μετονομάστηκε σε Vuse τον Απρίλιο του 2021 για να την κάνει μια παγκόσμια επωνυμία.

Τα vapes είναι πραγματικά στην τάση αυτές τις μέρες, καθώς είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές γεύσεις και διαφορετικές ποσότητες νικοτίνης. Οι ατμοί είναι κατάλληλοι για όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα, καθώς οι ατμοί είναι γενικά λιγότερο επιβλαβείς και μπορούν να βοηθήσουν να μειώσετε αργά την ποσότητα νικοτίνης που καταναλώνετε αγοράζοντας ηλεκτρονικά υγρά που έχουν λιγότερη νικοτίνη.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τον τρόπο φόρτισης του ατμιστή Vuse χωρίς φορτιστή, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει αν ταξιδεύετε και ξεχάσετε τον φορτιστή Vuse.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 διαδικτυακά καταστήματα Vape που αποστέλλουν διεθνώς

Όταν ταξιδεύουμε, συνήθως ξεχνάμε κάποια βασικά πράγματα να πακετάρουμε και οι φορτιστές είναι πρώτοι στη λίστα που αγνοείται. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να φορτίσετε το Vuse σας χωρίς φορτιστή:

Καταρρίψτε τους μύθους του τηλεφώνου: 11 πράγματα που σας είπαν ξανά και δεν ισχύουν
  • Βρείτε έναν φορτιστή τηλεφώνου και κόψτε το καλώδιο από την πλευρά που εισάγετε στη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου σας.
  • Θα αποκαλύψει τα καλώδια μέσα στο φορτιστή, πιθανότατα θα βρείτε δύο καλώδια και θα είναι μαύρα και κόκκινα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν βρείτε επιπλέον καλώδια σε αυτό γιατί χρειάζεστε μόνο τα μαύρα και κόκκινα καλώδια.
  • Απογυμνώστε το μονωτικό τμήμα των καλωδίων.
  • Βάλτε το κόκκινο καλώδιο στη μεσαία τρύπα και το μαύρο καλώδιο στην αριστερή τρύπα (κρατήστε την πλευρά του κουμπιού τροφοδοσίας του ατμίσματος στην κορυφή ενώ το κάνετε αυτό)
  • Τώρα βάλτε τον φορτιστή σας στην πρίζα και ενεργοποιήστε τον. εάν το έχετε συνδέσει σωστά, η λυχνία φόρτισης θα γίνει πράσινη.

Λάβετε υπόψη ότι έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου οι μπαταρίες ατμού έχουν εκραγεί, αυτό συμβαίνει συνήθως όταν συνδέεται με ακατάλληλο φορτιστή. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όταν το δοκιμάζετε.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το στυλό μου Ooze αναβοσβήνει πράσινο; 4 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instacart που δεν λειτουργεί το 2024

Άκας Σινγκ

Άκας Σινγκ

Ο Akash είναι πτυχιούχος νομικής που του αρέσει να κάνει βόλτες με ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αναζητώντας απαντήσεις στις πολλές υπαρξιακές του ερωτήσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]