Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να συνδέσετε το Vizio TV σε WiFi χωρίς τηλεχειριστήριο;

Πώς να συνδέσετε το Vizio TV σε WiFi χωρίς τηλεχειριστήριο;

Η σύνδεση της τηλεόρασης Vizio σε WiFi είναι σημαντική για την πρόσβαση σε διαδικτυακό περιεχόμενο και υπηρεσίες ροής. Ωστόσο, εάν χάσατε το τηλεχειριστήριο Vizio ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να σας φανεί δύσκολη η σύνδεση της τηλεόρασης Vizio σε WiFi. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να συνδέσετε την τηλεόρασή σας Vizio σε WiFi χωρίς τηλεχειριστήριο.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει διάφορες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να συνδέσετε την τηλεόραση Vizio σε WiFi χωρίς το τηλεχειριστήριο με μερικά απλά βήματα.

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση TCL χωρίς τηλεχειριστήριο;

Σύνδεση Vizio TV σε WiFi χωρίς τηλεχειριστήριο

Παρακάτω έχουμε εξηγήσει μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να συνδέσετε την τηλεόραση Vizio στο WiFi χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Χρησιμοποιήστε ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Τα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα όταν το αρχικό τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σταματήσει να λειτουργεί. μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ένα γενικό τηλεχειριστήριο. Θα χρειαστείτε έναν κωδικό για να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με την τηλεόραση Vizio, οι κωδικοί δίνονται συνήθως στο εγχειρίδιο, αλλά αν δεν έχετε το εγχειρίδιο, μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε τους κωδικούς στο διαδίκτυο. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς στον ιστότοπο του Vizio για ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

Ανάγνωση:  Πώς να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch;

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αντιστοιχίσετε ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με την τηλεόρασή σας Vizio, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ενεργοποιήστε την τηλεόραση πατώντας το κουμπί λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται συνήθως στο μπροστινό, πίσω μέρος ή στο πλάι της τηλεόρασης, ανάλογα με το μοντέλο της.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το τηλεόραση κουμπί στο τηλεχειριστήριο για περίπου πέντε δευτερόλεπτα ή μέχρι να ανάψει η λυχνία λειτουργίας.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό για να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο.
  • Μετά τη σύζευξη του τηλεχειριστηρίου, πλοηγηθείτε στο Μενού> Δίκτυο.
  • Επιλέξτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε και κάντε κλικ στο Συνδέω-συωδεομαι.

Πώς να αφαιρέσετε το Pin από το Plex;

Συνδέστε Router και Vizio TV μέσω καλωδίου Ethernet

Πολλές έξυπνες τηλεοράσεις Vizio έχουν διαθέσιμη θύρα ethernet, αλλά μερικές όχι. Ελέγξτε την τηλεόρασή σας για τη θύρα ethernet και εάν η θύρα ethernet είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση, ακολουθήστε τα βήματα για να συνδέσετε την τηλεόραση Vizio στο Διαδίκτυο μέσω καλωδίου ethernet.

  • Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου ethernet στο δρομολογητή και την τηλεόραση.
  • Ενεργοποιήστε την τηλεόραση πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην τηλεόραση.
  • Ελέγξτε εάν η τηλεόραση έχει αναγνωρίσει την ενσύρματη σύνδεση με το δρομολογητή ή όχι.

Χρησιμοποιήστε ποντίκι ή πληκτρολόγιο

Οι έξυπνες τηλεοράσεις Vizio διαθέτουν θύρες USB στο πίσω μέρος ή στο πλάι, ανάλογα με το μοντέλο τους. αφού συνδέσετε τη συσκευή στη θύρα, θα διαμορφώσει το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο USB. Ωστόσο, ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις Vizio ενδέχεται να μην υποστηρίζουν περιφερειακές συσκευές. Για να το επιβεβαιώσετε, πρέπει να συνδέσετε την περιφερειακή συσκευή και στη συνέχεια να ελέγξετε αν λειτουργεί ή όχι. Εάν λειτουργεί, μεταβείτε στις ρυθμίσεις WiFi και συνδεθείτε στο WiFi.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκινήσετε το DLC Epilogue Pokemon Scarlet & Violet

Πώς να συγχρονίσετε το τηλεχειριστήριο Roku χωρίς το κουμπί σύζευξης;