Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS4 στο PS4 χωρίς USB;

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS4 στο PS4 χωρίς USB;

Το PS4 είναι μια από τις μεγαλύτερες κονσόλες της Sony και μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες όλων των εποχών. Διαθέτει προσιτό υλικό που είναι επίσης αρκετά ισχυρό για να τρέχει σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι με αξιοπρεπή απόδοση για τον καθημερινό παίκτη κονσόλας. Τούτου λεχθέντος, εάν παίζετε συχνά και θέλετε να παίξετε με φίλους, ίσως να θέλετε να πάρετε ένα επιπλέον χειριστήριο.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς μπορείτε να συνδέσετε ένα χειριστήριο DualShock 4 στο PS4 χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλώδιο USB.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι αναμμένο το κόκκινο φως του χειριστηρίου του PS4; 5 Διορθώσεις

Ασύρματη σύνδεση DualShock 4 στο PS4

Τα χειριστήρια DualShock 4 της Sony είναι εξοπλισμένα με Bluetooth για ασύρματη σύνδεση στο PS4 (ή ακόμα και στον υπολογιστή σας με ένα εξωτερικό εργαλείο). Ενώ το χειριστήριο θα πρέπει να γίνεται αυτόματα σύζευξη με την κονσόλα σας χωρίς να κάνετε τίποτα, σε περίπτωση που δεν το κάνει, μπορείτε να θέσετε το PS4 σας σε λειτουργία σύζευξης για σύζευξη με το χειριστήριο.

Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστείτε ένα ήδη συζευγμένο χειριστήριο ή ένα πληκτρολόγιο USB για να μπορείτε να πλοηγηθείτε στη διεπαφή της κονσόλας. Μόλις έχετε έτοιμη μια συσκευή εισόδου, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανάγνωση:  WoW The War Within: Paladin

Βήμα 1: Κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις από το μενού βοηθητικών προγραμμάτων.

Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS4;

Βήμα 2: Κατευθυνθείτε προς Συσκευές.

Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS4;

Βήμα 3: Τώρα επιλέξτε Συσκευές Bluetooth.

Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS4;

Βήμα 4: Το χειριστήριό σας θα πρέπει να εμφανίζεται ως DualShock 4 στην παρακάτω λίστα με μια πράσινη κουκκίδα που υποδεικνύει την κατάσταση σύνδεσης. Επιλέξτε το χειριστήριό σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύζευξης.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση που το χειριστήριό σας δεν εμφανίζεται στην οθόνη, μπορείτε να το θέσετε χειροκίνητα σε λειτουργία σύζευξης πατώντας παρατεταμένα τα κουμπιά Share και PlayStation μέχρι να αρχίσει να τρεμοπαίζει η γραμμή φωτός.

Διαβάστε επίσης: Πώς να καταλάβετε εάν το χειριστήριο PS4 φορτίζει;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].