Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για κοινή χρήση σχεδόν οποιουδήποτε τύπου αρχείου, αλλά συχνά αποτυγχάνουν όταν πρόκειται για κοινή χρήση μεγάλων συνημμένων. Και καθώς οι άνθρωποι απαιτούν ποιότητα και ποσότητα από τις κάμερες των smartphone τους, τα μεγέθη των αρχείων εικόνας συνεχίζουν να αυξάνονται, αν και η δυνατότητα αποστολής τους χωρίς απώλεια δεδομένων ή αλλαγή μεγέθους εξακολουθεί να υπάρχει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το email εξακολουθεί να είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος κοινής χρήσης φωτογραφιών. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι πώς να στείλουν πολλές φωτογραφίες μέσω email. Επομένως, εάν θέλετε να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες μέσω email, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά. Κοίτα.

Πώς να στείλετε πολλές εικόνες μέσω email

Υπάρχουν βασικά δύο τρόποι για να στείλετε πολλές εικόνες σε ένα e-mail, ανάλογα με το αν θέλετε όλες οι εικόνες να φτάνουν στα εισερχόμενα του παραλήπτη ως συνημμένα ή εάν θέλετε το e-mail να περιέχει όλες τις εικόνες με κείμενο. Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό, θα επικεντρωθούμε στο πρώτο, καθώς είναι ο πιο βολικός και ευκολότερος τρόπος για να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email. Εδώ πάει.

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook

 1. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Προσθήκη.
 2. Επιλέξτε μια βιβλιοθήκη εικόνων (ή έναν φάκελο που περιέχει εικόνες) από το αναπτυσσόμενο μενού, εάν θέλετε να επισυνάψετε πολλές εικόνες στο μήνυμά σας.
 3. Για να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες στο email σας ως άλμπουμ φωτογραφιών, μεταβείτε στις Φωτογραφίες > Άλμπουμ φωτογραφιών και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε.

Ωστόσο, εάν οι φωτογραφίες σας υπερβαίνουν το όριο των 25 MB, το Outlook προτείνει να τις ανεβάσετε στο OneDrive, την υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Microsoft και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο από εκεί. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Μεταβείτε στο OneDrive και ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.
 2. Μετά τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών στο OneDrive, επιστρέψτε στο email σας στο Outlook.com.
 3. Δημιουργήστε ένα νέο email και επιλέξτε «Εισαγωγή» > «Κοινή χρήση από το OneDrive».
 4. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε, γράψτε το κείμενο και κάντε κλικ στο «Αποστολή».

Όταν στέλνετε φωτογραφίες μέσω email, να θυμάστε ότι το μέγιστο μέγεθος ενός συνημμένου είναι 34 MB και το μέγιστο μέγεθος ενός αρχείου που επισυνάπτεται σε έναν σύνδεσμο του OneDrive είναι 2 GB.

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email στο Gmail

 1. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο σύμβολο “+” για να δημιουργήσετε ένα νέο email και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο συνδετήρα για να ξεκινήσετε την επισύναψη φωτογραφιών.
 2. Επιλέξτε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να επισυνάψετε (μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl ενώ κάνετε κλικ σε κάθε αρχείο) και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.
 3. Οι φωτογραφίες θα μεταφορτωθούν τώρα ως συνημμένα στο email σας. Όταν τελειώσετε, γράψτε το μήνυμά σας και κάντε κλικ στο “Αποστολή”.

Εάν οι φωτογραφίες σας είναι μεγαλύτερες από 25 MB, το Gmail σάς ζητά να χρησιμοποιήσετε το Google Drive, όπου τα αρχεία μπορούν να είναι έως 10 GB (10.000 MB). Ένας εναλλακτικός και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε φωτογραφίες είναι να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο Google Photos και στη συνέχεια να μοιραστείτε το άλμπουμ με τον παραλήπτη σας. Κάνε αυτό:

 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση photos.google.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Gmail.
 2. Κάντε κλικ στο “+ Νέο άλμπουμ” και δώστε του ένα όνομα.
 3. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε στο άλμπουμ σας και κάντε κλικ στο “Άνοιγμα” για να ξεκινήσετε τη λήψη τους.
 4. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επιλέξτε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το άλμπουμ σας.
 5. Κάντε κλικ στο “Υποβολή” όταν τελειώσετε.
Ανάγνωση:  Πώς οι γλωσσικές δεξιότητες ενισχύουν την επιχείρησή σας με 6 τρόπους

Το υπέροχο με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείτε να εκχωρήσετε το email σας σε πολλά άτομα, έτσι ώστε όλοι με τους οποίους έχετε μοιραστεί το άλμπουμ να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες, ακόμα κι αν δεν έχουν λογαριασμό Google.

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες στο Yahoo Mail

 1. Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα νέο email και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Επισύναψη”.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Φωτογραφίες” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το άλμπουμ που θέλετε να μοιραστείτε από το αναπτυσσόμενο μενού.
 3. Για να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο “Ctrl” στο πληκτρολόγιό σας και κάντε κλικ σε κάθε φωτογραφία που θέλετε να επισυνάψετε. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “Άνοιγμα”.
 4. Οι φωτογραφίες θα αρχίσουν τώρα να μεταφορτώνονται ως συνημμένα. Μόλις τελειώσουν, γράψτε το μήνυμά σας και κάντε κλικ στο «Αποστολή».

Για άλλη μια φορά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιορίζεται στα 25 MB και ενώ το Yahoo Mail κατατάσσεται ψηλά όσον αφορά τους χρήστες email, δεν έχει δικό του σύννεφο. Αντίθετα, το Yahoo Mail προσφέρει μια υπηρεσία τρίτου μέρους, το Dropbox, η οποία λειτουργεί παρόμοια με το Google Drive και το OneDrive. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Μεταβείτε στο Yahoo Mail και κάντε κλικ στο Compose.
 2. Επιλέξτε «Επισύναψη» > «Κοινή χρήση από το Dropbox».
 3. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα δείχνει τους φακέλους και τα αρχεία από το Dropbox.
 4. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ στο «Αποστολή».
Ανάγνωση:  Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλιών στην εφαρμογή Talkie Soulful AI;

Και voila, τώρα ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email και στο Yahoo Mail, χωρίς να χρειάζεται να τις περικόψετε ή να αλλάξετε το μέγεθός τους!

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες σε ένα email σε iPhone ή iPad

Η αποστολή εικόνων μέσω e-mail σε iPhone ή iPad λειτουργεί λίγο διαφορετικά από ό,τι με άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο απλά, οι προγραμματιστές iOS σας αναγκάζουν να ξεκινήσετε με τις εικόνες που θέλετε να στείλετε. Ιδιοφυΐα, σωστά; Έτσι πάει:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή “Φωτογραφίες” και επιλέξτε το άλμπουμ που περιέχει τις φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε.
 2. Πατήστε “Επιλογή” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε κάθε φωτογραφία που θέλετε να συμπεριλάβετε.
 3. Αφού επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε, πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε «Αλληλογραφία».
 4. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο σύνταξης email με τις φωτογραφίες που επιλέξατε.
 5. Γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε “Αποστολή”.

Λάβετε υπόψη ότι το Apple Mail έχει όριο 25 MB για email και εάν οι φωτογραφίες σας υπερβούν το όριο, θα σας ζητηθεί είτε να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου είτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud. Αντί λοιπόν να μειώνετε το μέγεθος και να χάνετε πολύτιμα pixel, το iCloud θα πρέπει να είναι η επιλογή σας, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε μεγάλες φωτογραφίες μέσω email. Ετσι:

 1. Ξεκινήστε επιλέγοντας τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε στο iCloud.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κοινής χρήσης και επιλέξτε “Email” > “Άνοιγμα email”.
 3. Θα ανοίξει ένα νέο μήνυμα και η φωτογραφία σας έχει προστεθεί.
 4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και πατήστε αποστολή!
Ανάγνωση:  Πώς να προσκαλέσετε το Midjourney Discord Bot στον διακομιστή σας;

Το iCloud δεν έχει όριο μεγέθους αρχείου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email εάν οι φωτογραφίες είναι πλήρους ανάλυσης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν χρησιμοποιούν όλοι το iCloud και δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί, οπότε φροντίστε να το στείλετε σε άτομα που γνωρίζουν την πλατφόρμα.

Πώς να στείλετε πολλές φωτογραφίες μέσω email ως συμπιεσμένα αρχεία

Εάν θέλετε να στείλετε εικόνες μέσω email ως συμπιεσμένα αρχεία, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα αρχείο .zip. Ένα αρχείο .zip είναι βασικά ένας φάκελος γεμάτος άλλα αρχεία που έχουν συμπιεστεί και μετατραπεί σε ένα μόνο αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο, ο παραλήπτης θα βλέπει μόνο ένα συνημμένο που ονομάζεται “Photos.zip” αντί να έχει 10 διαφορετικά συνημμένα. Η δημιουργία ενός αρχείου .zip είναι αρκετά εύκολη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε δεξί κλικ σε ένα από τα επιλεγμένα αρχεία και να τα στείλετε σε έναν συμπιεσμένο (συμπιεσμένο) φάκελο.

Είναι ένα Wrap!

Τώρα που ξέρετε πώς να στέλνετε πολλές φωτογραφίες σε ένα email μέσω διαφορετικών εφαρμογών, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για Google Drive, Dropbox, iCloud, είτε δημιουργώντας ένα αρχείο .zip, κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Θυμηθείτε λοιπόν να εξοικειωθείτε μαζί τους πριν πάρετε μια απόφαση! Καλή κοινή χρήση!