Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ρυθμίσετε το PS4 σας ώστε να χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης;

“Γιατί θα χρειαστώ έναν διακομιστή μεσολάβησης στο PS4 μου;” μπορεί να ρωτήσετε. Λοιπόν, η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης προσφέρει τουλάχιστον καλύτερη ασφάλεια και μπορεί επίσης να επιταχύνει την ταχύτητα του δικτύου σας.

Παρακάτω, επεκτείνουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να χρειάζεστε διακομιστή μεσολάβησης, σας λέμε πώς να διαμορφώσετε το PS4 σας ώστε να χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης και σας παρέχουμε μια λίστα με δωρεάν διακομιστές.

Ας το φτάσουμε!

Γιατί να συνδέσετε το PS4 σας σε διακομιστή μεσολάβησης;

Η σύνδεση σε έναν καλό διακομιστή μεσολάβησης συχνά βελτιώνει την ασφάλεια και την εμπειρία παιχνιδιού του PS4 σας. Ας εξερευνήσουμε διάφορες καταστάσεις στις οποίες αυτό ισχύει.

1. Παράκαμψη προβλημάτων γεωγραφικού αποκλεισμού

Αυτή η τεχνολογία εισήχθη για να περιορίσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ορισμένες υπηρεσίες και διαδικτυακούς προορισμούς με βάση την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη για διάφορους λόγους.

Εάν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα ή απλά θέλετε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, ο καλύτερος τρόπος για να τα επιλύσετε είναι χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή μεσολάβησης που βρίσκεται σε άλλη χώρα.

Ανάγνωση:  Πώς τα Social Media επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που εμπορευόμαστε και επενδύουμε σε μετοχές

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα συνδέεστε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας την αρχική σας διεύθυνση IP, καθώς ο διακομιστής μεσολάβησης θα επαναδρομολογήσει τα δεδομένα σας μέσω διαφορετικής διεύθυνσης. Στην ουσία, η υπηρεσία μεσολάβησης είναι ένας ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και τον προορισμό σας και εμφανίζεστε ως ένας άλλος παίκτης που παίζει από μια τοποθεσία χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

2. Ενισχύστε την ασφάλεια του δικτύου σας

Αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας, θα αποφύγετε επίσης τους εισβολείς που θέλουν να εκμεταλλευτούν αθώους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς οι διακομιστές μεσολάβησης θολώνουν την ταυτότητά σας και σας προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι διακομιστές μεσολάβησης Premium φιλτράρουν επίσης το περιεχόμενο που λαμβάνετε. Επομένως, ανάλογα με την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης, ενδέχεται να προστατεύεστε από απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλο λογισμικό.

Αν και είναι σπάνιο, είναι γνωστό ότι συμβαίνουν επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού σε κονσόλες και οι χάκερ μπορεί να εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, ο ISP σας ή ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούν τεχνολογία παρακολούθησης ιστού που κρυφοκοιτάζει στις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

3. Απολαύστε πιο γρήγορο και καλύτερο παιχνίδι

Ο καλύτερος λόγος για τον οποίο η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι καλή ιδέα είναι η ταχύτερη και καλύτερη σύνδεση που μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε, η οποία επιτρέπει πιο ομαλό και ταχύτερο παιχνίδι.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση Binance: τι προσφέρει, πώς λειτουργεί, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Η βέλτιστη καθυστέρηση, η σταθερότητα και οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού σας, ειδικά αν είστε σοβαρός ή επαγγελματίας παίκτης. Δεν θα θέλατε να αποσυνδεθείτε στη μέση της συνεδρίας ή να παρατηρήσετε μια καθυστέρηση στις ενέργειές σας, έτσι δεν είναι;

Πώς να ρυθμίσετε το PS4 σας ώστε να χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης;

Για να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης στο PS4 σας, χρειάζεστε μόνο μια έγκυρη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης και αριθμό θύρας και λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Ας δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα:

 1. Ξεκινήστε το PS4 και μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Δίκτυο».
 3. Επιλέξτε «Σύνδεση στο Διαδίκτυο».
 4. Επιλέξτε τον τύπο της σύνδεσής σας: Wi-Fi ή LAN.
 5. Κάντε κλικ και συνδεθείτε στο συγκεκριμένο δίκτυό σας.
 6. Επιλέξτε «Προσαρμοσμένο» για να παρέχετε όλες τις παραμέτρους.
 7. Επιλέξτε «Automatic» στις Ρυθμίσεις διεύθυνσης IP.
 8. Κάντε κλικ στο «Do Not Specify» κάτω από το Όνομα κεντρικού υπολογιστή DHCP.
 9. Επιλέξτε “Automatic” στις Ρυθμίσεις MTU.
 10. Επιλέξτε «Αυτόματη» στις Ρυθμίσεις DNS.
 11. Κάντε κλικ στο «Χρήση» κάτω από τον Διακομιστή μεσολάβησης.
 12. Καταχωρίστε τη διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης και τον αριθμό θύρας.
 13. Πατήστε «Δοκιμή σύνδεσης στο Internet» για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Εάν έχετε ακολουθήσει κάθε βήμα σωστά, το PS4 σας θα πρέπει να συνδεθεί στο PSN μέσω διακομιστή μεσολάβησης και θα πρέπει να αρχίσετε να παρατηρείτε μια καλύτερη και ταχύτερη σύνδεση.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες προσφορές ADSL για το σπίτι και το γραφείο τον Ιανουάριο του 2024

Δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης για χρήση με το PS4 σας

Ενώ η καλύτερη επιλογή διακομιστή μεσολάβησης για χρήση με το PS4 σας είναι μια premium υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή, καθώς θα είναι πάντα διαθέσιμη, θα παρέχει την καλύτερη ταχύτητα και θα τη διαχειρίζεται ένας αξιόπιστος πάροχος που μπορείτε να εμπιστευτείτε, υπάρχουν πολλές δωρεάν εναλλακτικές που πρέπει να εξετάσετε:

Κωμόπολη) Διεύθυνση IP Λιμάνι
Πολωνία 145.239.85.58 9300
Γαλλία 51.254.69.243 3128
Γερμανία 46.4.96.137 1080
Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο 45.77.56.114 30205
Ολλανδία, Άμστερνταμ 82.196.11.105 1080
Μολδαβία 185.153.198.226 32498
Ρωσική Ομοσπονδία 5.189.224.84 10000
Ελβετία, Ebikon 83.77.118.53 17171
Ηνωμένες Πολιτείες, Ντάλας 173.192.21.89 80
Λιθουανία 5.199.171.227 3128
Κιργιζιστάν 212.112.97.27 3128
Τουρκία 185.118.141.254 808

Όλες οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο ανωνυμίας (Επίπεδο 1), ώστε να είστε βέβαιοι ότι η IP σας δεν θα διαρρεύσει στον τελικό προορισμό. Επιπλέον, έχουν κάπως υψηλό χρόνο λειτουργίας (τουλάχιστον 80%) και υποστηρίζουν ασφαλείς και κρυπτογραφημένες συνδέσεις.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα, όμως, ειδικά για τους παίκτες, είναι η αυξημένη καθυστέρηση των δωρεάν διακομιστών μεσολάβησης, η οποία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη για μια χωρίς καθυστερήσεις και ανταγωνιστική εμπειρία παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε να ελέγξετε τη λίστα μας με τις καλύτερες premium υπηρεσίες μεσολάβησης εκεί έξω. Το καλύτερο από όλα, τα περισσότερα (αν όχι όλα) προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή για να μπορείτε να δείτε τι χάνετε!

Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε το www Starz Com στις συσκευές σας

Συμπέρασμα

Η απόλαυση της συνεδρίας παιχνιδιών του Σαββάτου μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο PlayStation Network ή οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης είναι τρομακτικά αργές. Ευτυχώς, ίσως μπορέσετε να επιλύσετε το πρόβλημα βρίσκοντας έναν ποιοτικό διακομιστή μεσολάβησης για να συνδεθείτε, ο οποίος προσφέρει επίσης πρόσθετα οφέλη, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η απόκρυψη της τοποθεσίας σας.