Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch;

Πώς να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch;

Η ρύθμιση ξυπνητηριού στο Apple Watch σας είναι εύκολη και βολική και μπορείτε να το κάνετε διαφορετικά. Εάν έχετε ένα Apple Watch, ίσως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως εύχρηστη συσκευή για να σας ξυπνήσει ή να σας υπενθυμίσει σημαντικά γεγονότα.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το ίδιο το ρολόι, την εφαρμογή iPhone ή το Siri.

3 μέθοδοι ρύθμισης ξυπνητηριού στο Apple Watch

Σε αυτήν την ενότητα, θα παρουσιάσουμε τρεις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας:

Μέθοδος 1: Ρύθμιση ξυπνητηριού χρησιμοποιώντας το ρολόι

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το ρολόι.

Ανάγνωση:  Πώς να αλλάξετε το θέμα συνομιλίας σας στο Instagram & Χρώμα?

Εδώ είναι τα βήματα για να το κάνετε:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Alarms στο Apple Watch σας και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς Προσθήκη συναγερμού.
  • Χρησιμοποιήστε το Digital Crown για να προσαρμόσετε το ΠΜ ή το ΜΜ και τις ώρες ή τα λεπτά. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα όταν χρησιμοποιείτε 24ωρη ώρα.
  • Πατήστε Σειρά για να επιβεβαιώσετε την ώρα αφύπνισης.

Προαιρετικά, μπορείτε να πατήσετε Επαναλαμβάνω για να επιλέξετε ποιες ημέρες της εβδομάδας θέλετε να χτυπάει το ξυπνητήρι. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Επιγραφή για να δώσετε ένα όνομα στο ξυπνητήρι σας, όπως Workout ή Meeting.

Μέθοδος 2: Ρύθμιση ξυπνητηριού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iPhone

Ένας άλλος τρόπος για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iPhone. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τα ξυπνητήρια σας μεταξύ του iPhone και του Apple Watch σας.

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Για να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι στο iPhone σας, μεταβείτε στο εικονίδιο συν στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης > Ρύθμιση του ξυπνητηριού και, στη συνέχεια, πατήστε Αποθηκεύσετε. Μετά από αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας.
  • Για να συγχρονίσετε τα ξυπνητήρια τόσο στο iPhone όσο και στο Apple Watch, μεταβείτε στο Το ρολόι μου > Ρολόι > ανάβω Push Alerts από το iPhone.

Μέθοδος 3: Ρύθμιση ξυπνητηριού χρησιμοποιώντας το Siri

Ο τρίτος τρόπος για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Siri. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη για να ρυθμίσετε γρήγορα ένα ξυπνητήρι χωρίς να ανοίξετε καμία εφαρμογή.

Ανάγνωση:  Η Apple ανακοινώνει τα νέα iPad και iPad Mini με σημαντικές βελτιώσεις

Σηκώστε τον καρπό σας ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το Digital Crown για να ενεργοποιήσετε το Siri και, στη συνέχεια, πείτε κάτι όπως «Ρύθμιση ξυπνητηριού για τις 7 π.μ.» ή «Ξύπνα με σε 30 λεπτά».

Θα χτυπήσει το ξυπνητήρι μου στο DND;

Επεξεργασία, διαγραφή ή αναβολή ειδοποιήσεων στο Apple Watch

Αφού ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στο Apple Watch σας, μπορείτε εύκολα να το επεξεργαστείτε, να το διαγράψετε ή να το αναβάλετε.

Επεξεργασία του συναγερμού

Για να επεξεργαστείτε ένα ξυπνητήρι, ανοίξτε την εφαρμογή Alarms στο ρολόι σας και πατήστε στο ξυπνητήρι που θέλετε να επεξεργαστείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές ώρας, επανάληψης, ετικέτας, ήχου ή αναβολής όπως περιγράφεται παραπάνω.

Διαγραφή συναγερμού

Για να διαγράψετε ένα ξυπνητήρι, ανοίξτε την εφαρμογή Alarms στο ρολόι σας και σύρετε προς τα αριστερά στο ξυπνητήρι που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγράφω.

Αναβολή συναγερμού

Για να αναβάλετε ένα ξυπνητήρι, πατήστε το Digital Crown ή σύρετε προς τα δεξιά όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το ξυπνητήρι θα χτυπήσει ξανά μετά από 9 λεπτά.

Τα ξυπνητήρια χτυπούν στο FaceTime;

Προσαρμογή του ήχου συναγερμού και της δόνησης

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο το Apple Watch σας ειδοποιεί όταν χτυπάει ένα ξυπνητήρι. Μπορείτε να επιλέξετε έναν ήχο και ένα μοτίβο δόνησης για τους συναγερμούς σας.

Ανάγνωση:  Το πρώτο αναδιπλούμενο της Google ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 2023. Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της οθόνης

Αλλάξτε τον ήχο του ξυπνητηριού στο Apple Watch

Για να αλλάξετε τον ήχο των συναγερμών σας, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο ρολόι σας και πατήστε Ήχοι & Απτικά. Στη συνέχεια, πατήστε Τρομάζω και επιλέξτε έναν ήχο από τη λίστα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του συναγερμού χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ή περιστρέφοντας το Digital Crown.

Αλλάξτε τη δόνηση του συναγερμού στο Apple Watch

Για να αλλάξετε τη δόνηση για τα ξυπνητήρια σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο ρολόι σας και πατήστε Sounds & Haptics. Στη συνέχεια, πατήστε στο Απτικός Ειδοποιήσεις και επιλέξτε μια δόνηση από τη λίστα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη δόνηση πατώντας στο Προσαρμοσμένο και πατώντας ένα μοτίβο στην οθόνη του ρολογιού σας.

Πώς να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι για 10 λεπτά;