Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να προσθέσετε μουσική στο Instagram Story σας

Η προσθήκη μερικών μελωδιών στην ιστορία σας στο Instagram είναι ένας τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε τους ακόλουθούς σας και να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό. Η ενίσχυση των ιστοριών σας με μουσική είναι εύκολη και υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα σας διδάξουμε πώς να προσθέτετε μουσική στην ιστορία σας στο Instagram είτε χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους είτε απλώς τον λογαριασμό σας στο Instagram. Διαβάστε, λοιπόν, και ξεκινήστε αυτές τις συναρπαστικές μελωδίες!

Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι στο Instagram Story σας

Το να γνωρίζετε πώς να προσθέτετε μουσική στην ιστορία σας στο Insta είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν διαχειρίζεστε μια επιχειρηματική σελίδα, καθώς τα στατιστικά στοιχεία ιστορίας Instagram υποδηλώνουν ότι σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα στο μέλλον για να αξιοποιήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, η προσθήκη ενός τραγουδιού στην ιστορία σας στο Instagram είναι αρκετά εύκολη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Ιστορίες” στο επάνω μέρος της οθόνης.
 3. Πατήστε το κουμπί “Δημιουργία ιστορίας” στο κέντρο της οθόνης.
 4. Πατήστε στο εικονίδιο “Μουσική” στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.
 5. Αναζητήστε ένα τραγούδι ή καλλιτέχνη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην ιστορία σας.
 6. Μόλις βρείτε το τέλειο τραγούδι, πατήστε πάνω του για να το προσθέσετε στο Story σας.
 7. Τώρα μπορείτε να ηχογραφήσετε ή να ανεβάσετε ένα βίντεο για την ιστορία σας με το τραγούδι που προστέθηκε να παίζει στο παρασκήνιο.
 8. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram το 2024

Αν ψάχνετε για διασκεδαστικούς και δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε τζαζ τις ιστορίες σας, αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος για να το κάνετε. Φροντίστε να πειραματιστείτε με διαφορετικές μελωδίες και να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και το κοινό σας.

Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι σε μια ιστορία Instagram με μια φωτογραφία

Η διαδικασία είναι βασικά η ίδια και ισχύει βολικά και για ιστορίες Instagram οποιουδήποτε μήκους. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Οι ιστορίες βρίσκονται στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής Instagram. Για να δημιουργήσετε μια νέα ιστορία, πατήστε το σύμβολο συν (+) δίπλα στην ιστορία σας.
 2. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία ή βίντεο για την ιστορία σας ή να επιλέξετε ένα από το ρολό της κάμερας. Για να προσθέσετε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας, πατήστε το εικονίδιο της συλλογής στην κάτω αριστερή γωνία.
 3. Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία, πατήστε το εικονίδιο του αυτοκόλλητου στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Στην οθόνη με αυτοκόλλητα, πατήστε το εικονίδιο μουσικής.
 5. Θα δείτε μια λίστα με δημοφιλή τραγούδια, καθώς και την επιλογή αναζήτησης για ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής δίπλα σε ένα τραγούδι για να το δείτε σε προεπισκόπηση.
 6. Όταν βρείτε το τέλειο τραγούδι, πατήστε το κουμπί προσθήκης. Το τραγούδι θα προστεθεί στην ιστορία σας ως αυτοκόλλητο.
 7. Μπορείτε να μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε το αυτοκόλλητο για να το τοποθετήσετε όπως ακριβώς θέλετε. Όταν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή του, πατήστε το κουμπί αποστολής για να μοιραστείτε την Ιστορία σας.
Ανάγνωση:  Ποιες εφαρμογές διαχείρισης μικρών επιχειρήσεων είναι πιο σημαντικές;

Όπως μπορείτε να δείτε, η προσθήκη μουσικής σε μια ιστορία IG με φωτογραφίες είναι μια βόλτα στο πάρκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε σχετικές μελωδίες και φωτογραφίες και το προφίλ σας θα πρέπει να ενισχυθεί σε χρόνο μηδέν.

Πώς να προσθέσετε μουσική σε μια ιστορία Instagram χωρίς αυτοκόλλητο

Η προσθήκη μουσικής στην ιστορία σας συνήθως συνοδεύεται από αυτοκόλλητα. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο αυτοκόλλητο μουσικής, υπάρχει μια λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να βάλετε μουσική στην ιστορία σας στο Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητο.

Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην κάμερα της ιστορίας σας.
 2. Ξεκινήστε την εγγραφή ενός βίντεο ή τη λήψη μιας φωτογραφίας ως συνήθως.
 3. Κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, ανοίξτε μια άλλη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας που έχει τον ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (π.χ. Spotify, YouTube κ.λπ.).
 4. Βεβαιωθείτε ότι η ένταση του ήχου στο τηλέφωνό σας είναι ανεβασμένη, ώστε ο ήχος να είναι αρκετά δυνατός ώστε να ακούγεται.
 5. Όταν είστε ευχαριστημένοι με το βίντεο, επιστρέψτε στο Instagram και μοιραστείτε το ως συνήθως.

Λάβετε υπόψη ότι τα άτομα που βλέπουν την ιστορία σας μπορούν να ακούσουν τον ήχο από την άλλη εφαρμογή, επομένως επιλέξτε κάτι κατάλληλο για το κοινό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο ήχος δεν είναι σε σίγαση όταν μοιράζεστε την ιστορία.

Ανάγνωση:  Τι είναι το μάρκετινγκ στο Facebook; Πώς να κάνετε το Facebook Marketing;

Πώς να προσθέσετε μουσική στο Instagram Story με στίχους

Η προσθήκη μουσικής στην ιστορία σας στο Instagram με στίχους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την ιστορία σας πιο ελκυστική και ενδιαφέρουσα. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε:

 1. Βρείτε το τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην ιστορία σας. Μπορείτε είτε να το αναζητήσετε στο YouTube ή στο SoundCloud είτε να το βρείτε στην προσωπική σας μουσική βιβλιοθήκη.
 2. Μόλις βρείτε το τραγούδι, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην κάμερα της ιστορίας σας.
 3. Ξεκινήστε την εγγραφή ενός βίντεο για την ιστορία σας. Καθώς ηχογραφείτε, πατήστε το κουμπί “Music” στο κάτω μέρος της οθόνης.
 4. Αυτό θα εμφανίσει μια λίστα με τραγούδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Βρείτε το τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε πάνω του.
 5. Το τραγούδι θα αρχίσει να παίζει και οι στίχοι θα εμφανιστούν στην οθόνη. Μπορείτε να μετακινήσετε τους στίχους για να γίνουν ορατοί στην ιστορία σας.
 6. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή της ιστορίας σας, μπορείτε να προσθέσετε άλλα στοιχεία όπως φίλτρα, αυτοκόλλητα ή κείμενο. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την ιστορία σας, πατήστε το κουμπί “Αποστολή σε” και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας!

συμπέρασμα

Τώρα που ξέρετε πώς να προσθέτετε μουσική στην ιστορία σας στο Instagram, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις νέες σας δεξιότητες. Πειραματιστείτε με διαφορετικά είδη μουσικής και δείτε ποια λειτουργούν καλύτερα για την επωνυμία σας. Φροντίστε να παρακολουθείτε τι μαθαίνετε, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιώνετε τις ιστορίες σας και να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας.