Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο LinkedIn

Όπως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η προσθήκη ετικετών σε άτομα στο LinkedIn είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τις σχέσεις σας και να τραβήξετε την προσοχή τους. Οι ετικέτες και οι αναφορές μπορούν να κάνουν θαύματα για την αύξηση της προβολής και της αφοσίωσης και την ενίσχυση της συνολικής απήχησης της ανάρτησής σας. Επιπλέον, είναι αρκετά χρήσιμα αν θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με μία ή περισσότερες από τις συνδέσεις σας.

Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο LinkedIn ή πώς λειτουργούν οι ετικέτες σε αυτήν την πλατφόρμα, ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες βήμα προς βήμα. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε ετικέτες LinkedIn για καλύτερα αποτελέσματα.

Τι είναι μια ετικέτα LinkedIn;

Προτού εξετάσουμε πώς και γιατί πρέπει να αρχίσετε να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα στο LinkedIn, ας δούμε τι είναι και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα. Η ετικέτα LinkedIn είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες στον εαυτό τους ή σε άλλα μέλη του LinkedIn σε φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις. Όταν επισημανθεί κάποιος με ετικέτα, το όνομά του εμφανίζεται ως σύνδεσμος στην ανάρτηση. Η προσθήκη ετικετών, παρόμοια με τα hashtags του LinkedIn, προσφέρει μια ακόμη επιλογή για να συνδεθείτε με άλλα μέλη του LinkedIn και να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Είναι επίσης χρήσιμο για την προώθηση περιεχομένου και τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Για παράδειγμα, εάν είστε έμπορος B2B, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε πιθανούς πελάτες στις ενημερώσεις σας. Όταν δουν το όνομά τους, είναι πιο πιθανό να ελέγξουν το προφίλ ή τον ιστότοπό σας και να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία μάρκετινγκ B2B, πάνω από το ήμισυ της επισκεψιμότητας σε τέτοιους ιστότοπους δημιουργείται μέσω του LinkedIn. Επίσης, εάν είστε υπεύθυνος προσλήψεων, η προσθήκη ετικετών στο LinkedIn μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε κορυφαία ταλέντα και να βεβαιωθείτε ότι οι αγγελίες εργασίας σας βλέπουν τα σωστά άτομα. Όποιος κι αν είστε, οι ετικέτες του LinkedIn μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σχέσεις και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Τώρα, ας δούμε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της προσθήκης ετικετών στο LinkedIn.

Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον σε μια ανάρτηση στο LinkedIn

Η προσθήκη ετικετών στο LinkedIn όχι μόνο επιτρέπει σε ένα μεγαλύτερο κοινό να αλληλεπιδράσει με την ανάρτησή σας, αλλά αυξάνει επίσης τις πιθανότητές σας για έκθεση και εντυπώσεις. Είτε το χρησιμοποιείτε για να εδραιωθείτε στην κοινότητα του LinkedIn, είτε για να αποδώσετε εκτίμηση σε μια εταιρεία ή συνάδελφο, είτε απλώς να λάβετε περισσότερες προβολές για το περιεχόμενό σας, η προσθήκη ετικετών είναι ο καλύτερος τρόπος. Επομένως, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ξεκινήσετε να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα στο LinkedIn.

  1. Μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα στο LinkedIn και κάντε κλικ στην επιλογή “Έναρξη ανάρτησης” ή “Σχόλιο” στο κάτω μέρος μιας ανάρτησης που μοιράστηκε κάποιος άλλος.
  2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε “@” για να δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού με μια λίστα πιθανών ατόμων που μπορείτε να αναφέρετε.
  3. Επιλέξτε το άτομο/τα άτομα που θέλετε να προσθέσετε ετικέτα και προχωρήστε στην ολοκλήρωση του μηνύματός σας.

Και τέλος! Έχετε πλέον επισημάνει με επιτυχία κάποιον στο LinkedIn! Αυτό το άτομο θα λάβει μια ειδοποίηση που θα αναφέρει ότι έχει αναφερθεί στην ανάρτηση ή στο σχόλιο και θα μπορεί να δει την αρχική σας ανάρτηση στη σελίδα του.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT 4; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι τα μέλη που έχουν απενεργοποιήσει τη ρύθμιση ειδοποιήσεων δεν θα λάβουν καμία πληροφορία ότι έχουν αναφερθεί. Επίσης, συνιστάται να επισημάνετε τα άτομα που βρίσκονται στο δίκτυό σας για να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση και προβολή. Ωστόσο, εάν θέλετε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο το ποσοστό προσέγγισης χρηστών των αναρτήσεών σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα δικτύου κοινού του LinkedIn.

Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε εταιρείες στο LinkedIn

Το πρώτο βήμα για την προσθήκη ετικετών σε εταιρείες στο LinkedIn είναι να αναζητήσετε την εταιρεία που θέλετε να προσθέσετε ετικέτα για να δείτε αν βρίσκονται στην πλατφόρμα. Αφού τα εντοπίσετε, κάντε κλικ στη σελίδα του προφίλ τους για να συνδεθείτε και να προχωρήσετε σε οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργία της ανάρτησής σας και να προσθέσετε ετικέτες. Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό για το πώς να επισημάνετε μια εταιρεία στο LinkedIn:

Βήμα 1: Μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα στο LinkedIn ή κάντε κλικ στην επιλογή “Έναρξη ανάρτησης”. Ή μπορείτε να το κάνετε ως “Σχόλιο” στο κάτω μέρος μιας κοινής ανάρτησης από άλλο χρήστη.

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε “@” και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις προτεινόμενες εταιρείες. Επιλέξτε την εταιρεία που θέλετε να επισημάνετε.

Βήμα 3: Προσθέστε το μήνυμά σας και δημοσιεύστε την ανάρτηση! Εάν χρειαστεί, μη διστάσετε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όσες άλλες εταιρείες χρειάζεται!

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να επισυνάψετε βίντεο ή εικόνες στο LinkedIn, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης ή του κλάδου που επισημαίνετε. Και να θυμάστε, το LinkedIn δεν είναι μόνο μια κορυφαία πλατφόρμα για δημοσίευση και εύρεση περιεχομένου κορυφαίας ποιότητας, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, βλέπει πάνω από 2 εκατομμύρια δημοσιεύσεις, άρθρα και βίντεο την ημέρα! Φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει αυτό για την επιχείρησή σας αν μπαίνατε στη δράση.

Ποια είναι τα οφέλη από την προσθήκη ετικετών σε άτομα στο LinkedIn;

Ως κοινωνική πλατφόρμα, το LinkedIn στοχεύει να παρέχει στους καταναλωτές του όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να συνδεθούν καλύτερα μεταξύ τους. Η επισήμανση ατόμων είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όταν προσθέτετε ετικέτα σε κάποιον, λαμβάνει μια ειδοποίηση ότι έχει αναφερθεί στην ανάρτηση ή στο σχόλιό σας. Αυτό όχι μόνο βοηθά τους άλλους να συνειδητοποιήσουν το περιεχόμενό σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε σχέσεις με επαγγελματίες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Ανάγνωση:  Πώς λειτουργεί η εκκίνηση στα Windows 11

Οι ετικέτες LinkedIn μπορούν να σας βοηθήσουν:

  • Τραβήξτε την προσοχή των ατόμων που αναφέρατε.

Ανεξάρτητα από το αν είναι συνάδελφοί σας, πελάτες ή πιθανοί πελάτες, όταν τους κάνετε tag, το πιθανότερο είναι ότι θα δουν την ανάρτησή σας και θα αντιδράσουν σε αυτήν. Με άλλα λόγια, οι ετικέτες LinkedIn σας βοηθούν να καλλιεργήσετε τις συνδέσεις σας.

  • Αυξήστε την προσέγγιση χρηστών των αναρτήσεών σας.

Προσθέτοντας ετικέτες σε άλλους στις αναρτήσεις σας, μπορείτε να τους βοηθήσετε να γίνουν ορατές από ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα likes, σχόλια και κοινοποιήσεις, αυξάνοντας την προβολή του περιεχομένου σας σε ακόμη περισσότερα άτομα.

  • Αποκτήστε ορατότητα μεταξύ του κοινού-στόχου σας.

Όταν επισημαίνετε εταιρείες ή άτομα που σχετίζονται με τον κλάδο σας, είναι πιο πιθανό να σας δουν άτομα που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Προσθέτοντας ετικέτες σε εταιρείες και σχετικά άτομα στις αναρτήσεις σας, μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε δυνητικούς πελάτες που μπορεί τελικά να μετατραπούν σε πελάτες. Επιπλέον, τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τη δημιουργία δυνητικών πελατών επιβεβαιώνουν ότι το LinkedIn δημιουργεί 277% περισσότερους δυνητικούς πελάτες από το Facebook και το Twitter.

Συμβουλές μπόνους σχετικά με την προσθήκη ετικετών σε άτομα στο LinkedIn

Η προσθήκη ετικετών, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκομίσετε πολλά οφέλη στο LinkedIn. Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν προσθέτετε ετικέτες σε άτομα στην πλατφόρμα:

  • Η επιλογή αλλαγής της ετικέτας ή αναφοράς περισσότερων ατόμων σε μια παλιά ανάρτηση είναι πάντα διαθέσιμη, γι’ αυτό φροντίστε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις σας και να προσθέτετε ετικέτες σε άλλους όπως απαιτείται.
  • Να είστε στρατηγικοί σχετικά με τις ετικέτες που χρησιμοποιείτε, καθώς πάρα πολλές μπορεί να θεωρηθούν ανεπιθύμητες ή ανειλικρινείς. Προσθέστε ετικέτες μόνο σε άτομα και εταιρείες που είναι σχετικά και είναι πιθανό να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενό σας.
  • Παρόλο που το άτομο ή ο οργανισμός που θέλετε να προσθέσετε ετικέτα μπορεί να μην είναι η σύνδεσή σας, είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε πριν ενεργήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο διαρκείς σχέσεις.
  • Τέλος, να θυμάστε ότι η προσθήκη ετικετών σε εταιρείες και άλλους χρήστες στο LinkedIn είναι μόνο ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με άλλους στην πλατφόρμα. Για να το αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο, φροντίστε να δημοσιεύετε ποιοτικό περιεχόμενο τακτικά και να αλληλεπιδράτε με άλλους με γνήσιο τρόπο.
Ανάγνωση:  Η δημοσίευση στο Pinterest με το Hootsuite εξοικονομεί χρόνο επειδή:

Τελικές Λέξεις

Είτε θέλετε να προωθήσετε την εταιρεία σας είτε να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες, το LinkedIn είναι ένα ισχυρό εργαλείο δικτύωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την εμβέλειά σας και να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις. Και επειδή τώρα γνωρίζετε όλα τα βασικά για το πώς να προσθέτετε ετικέτες σε κάποιον στο LinkedIn και τα πολλά πλεονεκτήματα που το συνοδεύουν, μη διστάσετε να ξεκινήσετε να προσθέτετε ετικέτες, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε και να αλληλεπιδράτε με τους καλύτερους στη θέση σας.