Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer στο Διαδίκτυο;

Πώς να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer στο Διαδίκτυο;

Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer που δεν χρησιμοποιείτε τόσο πολύ. Ή ίσως είστε δεσμευμένοι για μετρητά και ψάχνετε να τα πουλήσετε. Ευτυχώς, η μεταπώληση ενός προκατασκευασμένου υπολογιστή παιχνιδιών είναι αρκετά απλή, ειδικά αν το κάνετε διαδικτυακά.

 • Ευκολία: 6 στα 10.
 • Χρόνος ολοκλήρωσης: Εξαρτάται από το μοντέλο της Razer.
 • Πληρωμή: 7 στα 10.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer είναι να το δημοσιεύσετε προς πώληση στην αγορά του Facebook. Εφόσον πιθανότατα έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να δημοσιεύσετε αντικείμενα προς πώληση απευθείας από το προφίλ σας.

Ωστόσο, όταν πουλάτε ένα μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer, να είστε έτοιμοι να κάνετε λίγη δουλειά. Επειδή τα ηλεκτρονικά της Razer είναι ακριβά, οι άνθρωποι γενικά κουράζονται να ξοδεύουν $$$ σε μεταχειρισμένα. Επομένως, ως πωλητής, θα πρέπει να τραβήξετε όσο το δυνατόν περισσότερες καλές, καθαρές φωτογραφίες του υπολογιστή, να τον περιγράψετε με τις καλύτερες γνώσεις και τις δυνατότητές σας και, φυσικά, να είστε ειλικρινείς και εκ των προτέρων σχετικά με την κατάστασή του.

Το δύσκολο κομμάτι σχετικά με την πώληση ενός καυτού φορητού υπολογιστή παιχνιδιών στην αγορά είναι ότι θα βομβαρδιστείτε με μηνύματα. Οι άνθρωποι θα ρωτούν συνεχώς (και άσκοπα) αν είναι ακόμα διαθέσιμο. Και το Messanger σας θα πλημμυρίσει από προσφορές lowball. Να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ένα σωρό πολύ συγκεκριμένες, εξαιρετικά τεχνικές και μερικές φορές απλώς ανόητες ερωτήσεις. Τέλος, θα χρειαστεί να συναντήσετε πιθανούς αγοραστές. Φυσικά, θα μπορούσατε να τους ζητήσετε να έρθουν σε εσάς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι προσεκτικοί όταν δίνουν τις διευθύνσεις του σπιτιού τους.

Ανάγνωση:  IIRC Σημασία: Τι σημαίνει & Πως να το χρησιμοποιήσεις

Πώς να προετοιμάσετε το Razer σας για πώληση;

 • Καθαρίστε το φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer με ένα μαλακό πανί. Αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα και σκουπίστε τυχόν σημάδια ή λεκέδες.
 • Επαναφέρετε τον φορητό υπολογιστή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επαγγελματική συμβουλή: Εάν ο υπολογιστής δεν εκκινείται πλέον και δεν μπορεί να γίνει επαναφορά, αφαιρέστε τον σκληρό δίσκο του πριν τον πουλήσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε, η πώληση ενός μεταχειρισμένου φορητού υπολογιστή παιχνιδιών Razer στο Facebook μπορεί να είναι αρκετά κουραστική. Ωστόσο, εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από το έτος, τη μάρκα, το συγκεκριμένο μοντέλο και την κατάσταση του υπολογιστή σας (πλήρως λειτουργικός, κατεστραμμένος, πωλείται για ανταλλακτικά κ.λπ.).

Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε τις τοπικές ομάδες Αγοράς και Πώλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ίσως ακόμη και να επισκεφτείτε μερικά κοντινά ενεχυροδανειστήρια.

 • Ευκολία: 10 στα 10.
 • Χρόνος ολοκλήρωσης: Πολύ γρήγορα.
 • Πληρωμή: 6 στα 10.

Εάν βιάζεστε και έχετε μόνο λίγο ελεύθερο χρόνο, ένας ιστότοπος online αγοράς είναι μια τέλεια επιλογή. Για να ξεκινήσετε, απλώς google “πουλάω μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Razer» και δείτε τι θα γίνει. Θα εκπλαγείτε από το πόσες επιλογές υπάρχουν εκεί έξω. Φυσικά, ορισμένοι ιστότοποι αγοράζουν μόνο ορισμένους τύπους ηλεκτρονικών ειδών ή συγκεκριμένες μάρκες (όπως η Apple), αλλά όχι μόνο θα μπορείτε να λάβετε μια προσφορά στο Razer σας, αλλά πιθανότατα θα λάβετε και μερικές προτάσεις από διαφορετικούς ιστότοπους για σύγκριση.

Ανάγνωση:  Τα 7 κορυφαία gadgets κάτω από 500 INR

Για παράδειγμα, το Gadget Salvation προσφέρει μια εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση, δέχεται έναν τεράστιο αριθμό μοντέλων Razer και, το καλύτερο μέρος, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές!

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, όπου οι πωλητές υποχρεούνται να δημιουργήσουν μια ωραία περιγραφική λίστα του υπολογιστή που πωλούν, με το Gadget Salvation, η απόκτηση μετρητών για την τεχνολογία που έχετε στην κατοχή σας είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λάβετε μια δωρεάν προσφορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (χωρίς συμβόλαια ή υποχρεώσεις), να κάνετε ολοκλήρωση αγοράς, να εκτυπώσετε μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής και να στείλετε το Razer σας. Μόλις η εταιρεία λάβει την αποστολή σας, θα δοκιμάσει το gadget για να διασφαλίσει οι πληροφορίες που παρείχατε στο διαδίκτυο είναι αληθείς και σωστές. Αυτή η διαδικασία διαρκεί κατά μέσο όρο μία εργάσιμη ημέρα. Μετά από αυτό, λαμβάνετε μετρητά για το μεταχειρισμένο Razer.

Επί του παρόντος, το Gadget Salvation εκδίδει πληρωμές μέσω PayPal, Venmo, Cash App και Zelle. Μπορούν επίσης να ταχυδρομήσουν μια έντυπη επιταγή. Ο πωλητής μπορεί να επιλέξει πώς θέλει να πληρωθεί όταν υποβάλλει μια παραγγελία πώλησης στο διαδίκτυο.

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν:

 • Αναζητήστε το μοντέλο Razer και υπολογίστε μια προσφορά χρησιμοποιώντας μια άμεση ηλεκτρονική αριθμομηχανή.
 • Κάντε ολοκλήρωση αγοράς και, στη συνέχεια, στείλτε το φορητό υπολογιστή σας.
 • Πληρωθείτε.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε εύκολα τον κωδικό σφάλματος Roblox 529 το 2024

Εύκολο ως 1-2-3.

 • Ευκολία: 3 στα 10.
 • Χρόνος ολοκλήρωσης: Εξαρτάται από το μοντέλο του υπολογιστή σας Razer.
 • Πληρωμή: 7 στα 10.

Το eBay μπορεί να είναι δύσκολο ακόμα και για τους πιο έμπειρους πωλητές. Αλλά αν όλα πάνε καλά, ο πωλητής μπορεί να αποκομίσει μια αξιοπρεπή απόδοση μετρητών.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό eBay, σας συνιστούμε να σκεφτείτε καλά πριν δημιουργήσετε έναν. Πρώτον, οι νέοι πωλητές του eBay πρέπει τώρα να παρέχουν τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους, προτού μπορέσουν να ξεκινήσουν την πώληση. Πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία επαλήθευσης. Με απλά λόγια, είναι πονοκέφαλος. Έτσι, εάν είστε πωλητής εφάπαξ και δεν βλέπετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιείτε ξανά το eBay, προχωρήστε και παραλείψτε αυτήν την επιλογή.

Δεύτερον, το eBay είναι γεμάτο απατεώνες. Και όταν προκύπτουν προβλήματα, το eBay είναι πάντα στο πλευρό των αγοραστών. Τι μπορεί να πάει στραβά; Ψεύτικοι λογαριασμοί, ψευδείς αξιώσεις, ανεπιθύμητες επιστροφές – ονομάστε το. Και σίγουρα, με το eBay, έχετε περισσότερο έλεγχο στην τιμή του φορητού υπολογιστή σας, αλλά αξίζει τον κίνδυνο να πάρετε πίσω ένα κατεστραμμένο Razer ή να το χάσετε και τα χρήματα συνολικά; Πιθανώς όχι.

Συμπέρασμα

Η πώληση ενός μεταχειρισμένου παιχνιδιού Razer στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ευκολότερη από ό,τι υποψιάζονται οι περισσότεροι. Υπάρχουν πολλές επιλογές για μεταπώληση προκατέχουσας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων βολικών πλατφορμών για διαδικτυακές πωλήσεις και πιο παραδοσιακών τοπικών αγορών. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Ανεξάρτητα από αυτό, πάντα ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν έρευνα, να εξετάσουν τις επιλογές τους και, για να είναι ασφαλείς, να επιλέξουν μια επιχείρηση όπως το Gadget Salvation αντί για έναν απρόσωπο αγοραστή από το eBay.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone χωρίς κωδικό

Αυτό είναι ένα άρθρο με χορηγία που γράφτηκε ή έγινε αποδεκτό από την Ομάδα Διαφημίσεων της Candid.Technology. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη Συντακτική Πολιτική μας εδώ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαφημίσεών μας εδώ: [email protected]