Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο Samsung χωρίς να χάσετε δεδομένα;

Πώς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο Samsung χωρίς να χάσετε δεδομένα;

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, τα smartphones έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής. Οι άνθρωποι αποθηκεύουν έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σε αυτά, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών, φωτογραφιών και σημαντικών εγγράφων. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν καταστάσεις όταν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου σας και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου Samsung χωρίς απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε πώς να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο Samsung χωρίς απώλεια δεδομένων με μερικά απλά και εύκολα βήματα.

Γιατί ο ασύρματος φορτιστής Samsung αναβοσβήνει με κίτρινο χρώμα; Γρήγορες επιδιορθώσεις

Ξεκλείδωμα τηλεφώνου Samsung χωρίς απώλεια δεδομένων

Παρακάτω έχουμε εξηγήσει διάφορες μεθόδους μέσω των οποίων μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας Samsung χωρίς να χάσετε δεδομένα στο τηλέφωνό σας.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Find My Mobile της Samsung

Εάν έχετε λογαριασμό Samsung και έχετε ενεργοποιήσει προηγουμένως την υπηρεσία Find My Mobile στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας μέσω του Find My Mobile ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο Find My Mobile της Samsung και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Samsung.
  • Στον λογαριασμό σας Samsung επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να ξεκλειδώσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Ξεκλείδωμα επιλογή.
  • Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο Ξεκλείδωμα επιλογή.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Samsung για επαλήθευση.
Ανάγνωση:  Παραδείγματα καμπάνιας μέσων κοινωνικής δικτύωσης: 13 ιδέες που μπορείτε να κλέψετε αμέσως

Χρησιμοποιήστε το Google Find My Device ή τη Διαχείριση συσκευής Android:

Εάν το τηλέφωνό σας Samsung σχετίζεται με λογαριασμό Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Find My Device για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας απομακρυσμένα. Για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας μέσω του Google Find My Device ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Google Find My Device και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Google.
  • Επιλέξτε το τηλέφωνό σας Samsung από τη λίστα συσκευών.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Κλείδωμα». Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας χωρίς να χάσετε δεδομένα.

Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ξεκλειδώματος τρίτου μέρους:

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία ξεκλειδώματος τρίτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο Samsung χωρίς να χάσετε δεδομένα. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να παρακάμψουν την οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας και να σας δώσουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία τρίτων, καθώς μερικές φορές μπορεί να είναι αναξιόπιστα ή ακόμη και επιβλαβή για τη συσκευή σας. Φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να επιλέξετε ένα αξιόπιστο εργαλείο.

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή Samsung: 5 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Πώς να κατεβάσετε, να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε και να εγγράψετε βίντεο που έχετε κατεβάσει από το Διαδίκτυο –...

Άκας Σινγκ

Άκας Σινγκ

Ο Akash είναι πτυχιούχος νομικής που του αρέσει να κάνει βόλτες με ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αναζητώντας απαντήσεις στις πολλές υπαρξιακές του ερωτήσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]