Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ξεκινήσετε το DLC Epilogue Pokemon Scarlet & Violet

Το να ξεκινήσετε τον επίλογο του Mochi Mayhem στο Pokemon Scarlet & Violet μπορεί να είναι μια ελκυστική αλλά και προκλητική προσπάθεια για τους μανιώδεις παίκτες. Η πολυαναμενόμενη επέκταση, η οποία επικεντρώνεται στο μυθικό Pokemon Pecharunt, έχει προκαλέσει την περιέργεια στους θαυμαστές που θέλουν να δουν το νέο περιεχόμενο. Το Game Freak κράτησε έξυπνα τις λεπτομέρειες στο αρχικό τρέιλερ αποκάλυψης, αλλά οι αφοσιωμένοι παίκτες μπορούν να αποκαλύψουν τα περίπλοκα εμβληματικά πάρτι αυτής της τελευταίας περιπέτειας των Arven, Penny και Nemona στην περιοχή Paldean. Εδώ είναι ένας διορατικός οδηγός για να ξεκινήσετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Αρχή του ταξιδιού: Εύρεση του μούρου Pecha

Το πρώτο βήμα για να ξεκλειδώσετε το Pokemon Scarlet & Violet Epilogue είναι να αποκτήσετε το μυθικό Pecha Berry μέσω ενός μυστηρίου δώρου. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία Mystery Gift, η χρήση της είναι απλή. Ανοίξτε το μενού του παιχνιδιού με το πλήκτρο X, μεταβείτε στο Poke Portal και επιλέξτε Mystery Gift. Επιλέξτε “Λήψη μέσω Διαδικτύου” και, στη συνέχεια, η σύνδεση στο Διαδίκτυο θα αποκαλύψει ένα Μυστήριο Δώρο που περιέχει το πολυπόθητο Μυθικό Pecha Berry.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδρομή στο Nintendo Switch Online δεν αποτελεί προϋπόθεση για την απόκτηση Mystery Gifts, αλλά δίνει σε όλους τους παίκτες ίσες ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε αυτό το συναρπαστικό μέρος του παιχνιδιού.

Ανάγνωση:  5 Συμβουλές για επενδύσεις σε IPO στην Ινδία

Μετά την απόκτηση του μυθικού Pecha Berry, οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν ένα γρήγορο ταξίδι στο κοινοτικό κέντρο της πόλης Mossui στην περιοχή Kitakami. Στα αριστερά του κοινοτικού κέντρου βρίσκουν τον πάγκο του Peachy. Αντί να αλληλεπιδράτε απευθείας με το Peachy, μια μικρή μετατόπιση προς τα αριστερά σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με το ροζ αντικείμενο στο στάβλο του Peachy. Αυτό προκαλεί μια σκηνή με τον Arven, που θέτει τη βάση για να ξεκινήσει ο επίλογος του Mochi Mayhem. Στη συνέχεια, το γρήγορο ταξίδι στο Cabo Poco ενώνει τους παίκτες με το πάρτι τους για την απόλυτη περιπέτεια.

Προαπαιτούμενα επιλόγου DLC

Παρόμοια με τις απαιτήσεις Indigo Disk DLC, οι παίκτες πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν τον επίλογο. Η ολοκλήρωση του βασικού παιχνιδιού είναι υποχρεωτική, ακολουθούμενη από το Teal Mask DLC, το οποίο τελειώνει με τη σύλληψη του Ogerpon και το Indigo Disk DLC, το οποίο τελειώνει με τη σύλληψη του Terapagos. Επιπλέον, η συμμετοχή στο Academy Ace Tournament είναι απαραίτητη στον δρόμο προς τον επίλογο του Mochi Mayhem.

Σε όλη την ιστορία του επιλόγου του DLC, “Mochi Mayhem”, οι παίκτες μάχονται ενάντια σε τρομερούς εκπαιδευτές που καυχώνται τα Pokemon στο επίπεδο 80. Συνιστάται επαρκής προετοιμασία για να πλοηγηθείτε σε αυτές τις προκλητικές συναντήσεις. Μετά την επιτυχή νίκη των δοκιμών σε προηγούμενες επεκτάσεις, οι ομάδες Pokemon των παικτών θα πρέπει να είναι επαρκώς εξοπλισμένες για τις μάχες που θα ακολουθήσουν.

Ανάγνωση:  Τι είναι το Κοινωνικό Εμπόριο; Γιατί πρέπει να νοιάζεται η επωνυμία σας;

Ακριβώς όπως συναντώντας τα θρυλικά Pokemon Ogrepon και Terapagos, οι παίκτες θα φτάσουν σε μια καθοριστική στιγμή που ο Pecharunt θα πέσει στην αγκαλιά τους. Ένα αποφασιστικό boss fight εναντίον του Legendary περιμένει και η νίκη ανοίγει τη δυνατότητα να το καταλάβετε με εγγυημένο ποσοστό επιτυχίας. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε Poke Ball, κάνοντας αυτή τη συνάντηση μια απολαυστική και αξέχαστη στιγμή στο ταξίδι τους Pokemon Scarlet & Violet.

Ο επίλογος Mochi Mayhem των Pokemon Scarlet & Violet είναι μια ανταποδοτική εμπειρία για παίκτες που αναζητούν την κορυφή της περιπέτειάς τους στην περιοχή Paldean. Η απόκτηση του Mythical Pecha Berry και η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων μέσω του βασικού παιχνιδιού και των επεκτάσεων θα ανοίξει το δρόμο για αυτήν την τελική απόδραση. Το ταξίδι ξετυλίγεται με συναρπαστικές σκηνές και προκλητικές μάχες που δίνουν το κατάλληλο συμπέρασμα στις ιστορίες του Arven, της Penny και του Nemona.