Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να νικήσετε το Cleanrot Knight στο Elden Ring

Οι λάτρεις του Elden Ring που αναζητούν ένα επιπλέον επίπεδο πρόκλησης συχνά συναντούν τον τρομερό Cleanrot Knight, ένα προαιρετικό αφεντικό που κρύβεται στον εκτεταμένο κόσμο του παιχνιδιού. Γνωστός για την εξαιρετική του ταχύτητα, τις καταστροφικές επιθέσεις του και τη σύνδεσή του με το καταραμένο Scarlet Rot, ο Cleanrot Knight απαιτεί στρατηγική ικανότητα και σχολαστική εκτέλεση για να βγει νικητής. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε τις τοποθεσίες των Cleanrot Knights, θα αναλύσουμε τις κινήσεις και τις αδυναμίες τους και θα αποκαλύψουμε αποτελεσματικές στρατηγικές για να νικήσουμε αυτούς τους ισχυρούς αντιπάλους.

Εύρεση του Cleanrot Knight:

Διασκορπισμένοι μεταξύ διαφορετικών χωρών, οι Cleanrot Knights μπορούν να συναντηθούν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Ένας μοναχικός Cleanrot Knight κατοικεί στο Stillwater Cave, βορειοδυτικά του Κάστρου Stormveil, ενώ ένα ζευγάρι περιμένει μνηστήρες σε μια εγκαταλειμμένη σπηλιά νοτιοανατολικά των ερειπίων του Caelem. Κάθε τοποθεσία έχει μοναδικές προκλήσεις, όπως το δηλητηριώδες υγρό στο σπήλαιο Stillwater και την ανάγκη να διασχίσεις ένα κλαδί δέντρου για να μπεις στην εγκαταλελειμμένη σπηλιά.

Σύνολο κινήσεων και αδυναμίες:

Η αξιοσημείωτη ταχύτητα και οι ανελέητες επιθέσεις του Cleanrot Knight κάνουν την αποφυγή μια επικίνδυνη προσπάθεια. Με ένα ευέλικτο σύνολο κινήσεων που περιλαμβάνει τεχνικές δόρυ και δρεπάνι, οι παίκτες πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να μην υποκύψουν σε μια θανατηφόρα επίθεση. Η κατανόηση των κινήσεων του Cleanrot Knight είναι κρίσιμη για την επιβίωση:

Ανάγνωση:  Ψηφιακή αρχειοθέτηση και συμμόρφωση – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Spear Moveset:

 • Με το ένα χέρι: Σάρωμα του ξίφους προς τα πάνω που ακολουθείται από τρεις ωθήσεις.
 • Πλαϊνή κύλιση: Φόρτιση πλάγια κάθετο.
 • Διπλή ώθηση: Ταυτόχρονη ώθηση ξίφους και δόρατος μετά από πτώση.
 • Golden Spears: Χτυπήστε ένα δόρυ στο έδαφος, καλώντας χρυσές φασματικές λόγχες.
 • Charged Spear Thrust: Εμποτίζει το δόρυ με χρυσή ενέργεια, χτυπώντας και προκαλώντας έναν Scarlet Rat.
 • Scarlet Bile: Πηδά προς τα εμπρός, σπρώχνοντας μια μεγάλη περιοχή άρρωστου υγρού, προκαλώντας Scarlet Rot.
 • Counter Shove: Μια αμυντική στάση, ευάλωτη στο σπάσιμο του Poise.

Sickle Moveset:

 • Με το ένα χέρι: Σάρωμα του ξίφους προς τα πάνω που ακολουθείται από τρεις ωθήσεις.
 • Side Sweep: Ένα οριζόντιο σκούπισμα με σπαθί με πιθανή βόλτα.
 • Fading Slash: Ένα οριζόντιο σπαθί που ακολουθείται από ένα άλμα προς τα πίσω.
 • Γρήγορο σκούπισμα: Οριζόντιο σκούπισμα δρεπάνι που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή.
 • Χρυσά Δαχτυλίδια: Το δρεπάνι σαρώνει προς τα πάνω και εκτοξεύει χρυσούς κρίκους.
 • Scarlet Bile: Πηδά προς τα εμπρός, σπρώχνοντας μια μεγάλη περιοχή άρρωστου υγρού, προκαλώντας Scarlet Rot.

Η κατανόηση των αδυναμιών του Cleanrot Knight είναι απαραίτητη. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ζημιές από τη φωτιά και μετρίως αδύναμοι στο Lightning, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν το πάνω χέρι χρησιμοποιώντας Fire/Lightning Grease ή δοχεία. Η χρήση του αραιωμένου Poise του Cleanrot Knight σάς επιτρέπει να παραβιάζετε τις άμυνες και να εκτελείτε καταστροφικές επιθέσεις.

Ανάγνωση:  Πέντε κύριες τεχνολογικές προκλήσεις για τις μικρές επιχειρήσεις το 2024

Στρατηγικές νίκης:

Μια επιτυχημένη κατάκτηση του Cleanrot Knight απαιτεί έναν συνδυασμό στρατηγικών για συγκεκριμένες τοποθεσίες και την εκμετάλλευση των αδυναμιών του:

 1. Προσκλήσεις και αλκοολούχα στάχτη:

  • Η κλήση άλλων μολυσμένων ή η χρήση του Skeletal Militiaman’s Spirit Ashes μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του Cleanrot Knight και να δημιουργήσει ανοίγματα για ισχυρές επιθέσεις.
 2. Διαχείριση Scarlet Rot:

  • Χρησιμοποιήστε το ξόρκι Preserving Boluses ή το ξόρκι Flame, Cleanse Me για να αντιμετωπίσετε τα εφέ Scarlet Rot, εξασφαλίζοντας συνεχή ζωτικότητα κατά τη διάρκεια της μάχης.
 3. Προσέγγιση ορθογραφίας/περιοχής:

  • Οι χρήστες μαγικών και βεληνεκών όπλων θα πρέπει να κρατούν τις αποστάσεις τους επιτίθενται όταν ο Ιππότης Cleanrot είναι ευάλωτος. Το Spirit Ashes μπορεί να προσφέρει κρίσιμη υποστήριξη.
 4. Τακτικές Melee:

  • Οι παίκτες που είναι προσανατολισμένοι στο Melee μπορούν να επωφεληθούν από το χαμηλό επίπεδο και την ευαισθησία του Cleanrot Knight στο να ανταλλάσσουν. Η υπομονή είναι το κλειδί για την εκμάθηση των κινήσεων του αφεντικού και την εκτέλεση επιθέσεων σε σωστό χρόνο.

Έπαθλα για τη νίκη:

Η νίκη του μοναχικού Cleanrot Knight στο Stillwater Cave αποφέρει 3.300 ρούνους και ένα φυλαχτό με φτερωτό σπαθί, τα οποία είναι χρήσιμα στο πρώιμο παιχνίδι. Το δίδυμο των Cleanrot Knights in the Abandoned Cave θα ανταμείψει τους παίκτες με 7.000 ρούνους και ένα χρυσό φυλαχτό σκαραβαίων, παρέχοντας πολύτιμους πόρους για το ταξίδι τους στις ασυγχώρητες χώρες του Caelid.

Ανάγνωση:  Το WorkinTool Data Recovery είναι μια έγκυρη λύση για την ανάκτηση δεδομένων

Κατανοώντας τις κινήσεις, τις αδυναμίες του αφεντικού και την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών, οι παίκτες μπορούν να βγουν νικητές και να κερδίσουν ανταμοιβές που θα τους βοηθήσουν στο επικίνδυνο ταξίδι τους στη Μέση Γη. Είτε αντιμετωπίζουν έναν μοναχικό ιππότη είτε ένα τρομερό δίδυμο, οι τυχοδιώκτες θα βρουν ικανοποίηση νικώντας αυτό το προκλητικό προαιρετικό αφεντικό.