Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να μετακινήσετε τον δικό σας διακομιστή στο Palworld

Η αναπαραγωγή του Palworld στον δικό σας διακομιστή στον ίδιο υπολογιστή μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να μετακινήσετε ομαλά τον αποκλειστικό διακομιστή σας σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Η εγκατάσταση του δικού σας διακομιστή στο Palworld είναι εκπληκτικά απλή χάρη στον οδηγό που παρέχεται από το Pocketpair. Ωστόσο, εάν ρυθμίσατε αρχικά τον διακομιστή σας στον ίδιο υπολογιστή στον οποίο παίζετε το Palworld, είναι καλή ιδέα να τον μετακινήσετε σε ξεχωριστή εγκατάσταση. Αυτή η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε, αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα.

Η μετακίνηση του δικού σας διακομιστή στο Palworld είναι λίγο πιο απαιτητική από την αρχική εγκατάσταση, αλλά είναι διαχειρίσιμη. Το πρώτο βήμα στην αρχική εγκατάσταση είναι να κατεβάσετε το εργαλείο Palworld Dedicated Server, να το εκτελέσετε, να προωθήσετε τη σωστή θύρα (η προεπιλογή είναι 8211) και να μοιραστείτε τη δημόσια διεύθυνση IP σας με όσους θέλουν να εγγραφούν στον διακομιστή σας. Ωστόσο, η μεταφορά απαιτεί πρόσθετα βήματα, ειδικά εάν σκοπεύετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θύρα, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του κόσμου ή να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου κατασκευαστή, όπως το SteamCMD.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για να μετακινήσετε τον δικό σας διακομιστή

Ακολουθεί ένας απλός οδηγός που βασίζεται στην εμπειρία μας με την έκδοση PC του Palworld. Να θυμάστε ότι κάθε διαμόρφωση είναι μοναδική και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε αυτά τα βήματα για να ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.

  1. Κάντε λήψη του εργαλείου αποκλειστικού διακομιστή Palworld: Εγκαταστήστε το εργαλείο Palworld Dedicated Server στον δευτερεύοντα υπολογιστή σας.
  2. Εκτελέστε τον αποκλειστικό διακομιστή Palworld: Ξεκινήστε τον Dedicated Server Palworld και βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα “Setting breakpad Minidump AppID = 2394010” εμφανίζεται στο πλαίσιο CMD.
  3. Χρησιμοποιήστε τοπικά αρχεία: Κλείστε το εργαλείο Palworld Dedicated Server, κάντε δεξί κλικ στο εργαλείο στη βιβλιοθήκη Steam σας, μεταβείτε στη “Διαχείριση” και μετά στην “Περιήγηση τοπικών αρχείων”.
  4. Αντιγράψτε το φάκελο PalServer: Αντιγράψτε ολόκληρο τον φάκελο «PalServer» σε μια μονάδα flash για μεταφορά. Επικολλήστε το στον άλλο υπολογιστή σας στο /C:(ή τη μονάδα σας)/Program Files/Steam/steamapps/common/PalServer.
  5. Αντικατάσταση αρχείων: Αντικαταστήστε όλα τα αρχεία στο φάκελο PalServer στον άλλο υπολογιστή.
  6. Ρυθμίσεις δρομολογητή: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας και προωθήστε τη σωστή θύρα (ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε τη θύρα προώθησης του κύριου υπολογιστή σας).
  7. Εκτελέστε το δικό σας εργαλείο διακομιστή: Επανεκκινήστε το Dedicated Server Tool (κλείστε το αφού βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η γραμμή κειμένου).
  8. Ελέγξτε τη δημόσια IP: Εάν και οι δύο υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, η δημόσια διεύθυνση IP σας θα παραμείνει η ίδια. Οι φίλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια διεύθυνση IP με πριν για να συνδεθούν. Να είστε προσεκτικοί με την κοινή χρήση αυτής της IP. δώστε το μόνο σε έμπιστα άτομα.
  9. Εναλλακτικός έλεγχος IP: Εάν το προηγούμενο βήμα δεν σας βοηθήσει, αναζητήστε το δημόσιο IPv4 χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Whatsmyip.com. Επίσης, εντοπίστε την ιδιωτική διεύθυνση IPv4 του άλλου υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών (ipconfig /all).
  10. Χρήση διακομιστών: Εκτελέστε το εργαλείο Palworld Dedicated Server σε έναν υπολογιστή και το Palworld στον άλλο, και οι δύο είναι συνδεδεμένοι στο Steam. Αποκτήστε το Steam εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας πρώτα με το εργαλείο Dedicated Server.
Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε αρχεία PDF με ενσωματωμένες γραμματοσειρές σε Word

Εάν εκτελεστεί σωστά, ο διακομιστής σας θα πρέπει τώρα να εκτελείται στον άλλο υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα ή απώλεια προόδου. Οι παίκτες από τον προηγούμενο διακομιστή θα πρέπει να επανέλθουν χωρίς προβλήματα και όλες οι μελλοντικές αλλαγές διακομιστή πρέπει να γίνουν σε διαφορετικό υπολογιστή.

Αυτή η ρύθμιση όχι μόνο απλοποιεί τη σταθερότητα του διακομιστή αλλά βελτιώνει επίσης τη σύνδεσή σας με αυτόν. Το να έχετε δικό σας διακομιστή καταναλώνει πόρους και ο διαχωρισμός του από τον κύριο υπολογιστή παιχνιδιών διασφαλίζει μια πιο ομαλή εμπειρία τόσο για τον διακομιστή όσο και για τα παιχνίδια.