Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Audible

Οι διαδικτυακές προοπτικές εισοδήματος αυξάνονται συνεχώς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον. Η υπηρεσία φωνής και ηχητικών βιβλίων Audible που ανήκει στην Amazon προσφέρει στους ανθρώπους έναν μοναδικό τρόπο να κερδίζουν χρήματα ενώ απολαμβάνουν εξαιρετική ανάγνωση. Αυτή η ανάρτηση εξετάζει διάφορους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με τον λογαριασμό σας Audible, όπως το μάρκετινγκ συνεργατών ή το να είστε αφηγητής ηχητικών βιβλίων.

Γίνετε αφηγητής ακουστικών βιβλίων

Το να γίνετε αφηγητής ηχητικών βιβλίων είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Audible. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα επικερδές εγχείρημα εάν έχετε μια ελκυστική φωνή, σαφή λεξικό και την ικανότητα να επικοινωνείτε τα συναισθήματα μέσω των λέξεων. Πολλοί συγγραφείς και εκδότες προσλαμβάνουν αφηγητές για να ζωντανέψουν τα βιβλία τους και η Audible προσφέρει μια βιτρίνα για να πουλήσει αυτά τα ηχητικά βιβλία.

  • Για να ξεκινήσετε: Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα προφίλ σε ιστότοπους που συνδέουν συγγραφείς και εκδότες με αφηγητές, όπως το ACX (Audiobook Creation Exchange). Αναδείξτε το ταλέντο σας ανεβάζοντας δείγματα της αφήγησης σας. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα επαγγελματικό, ήσυχο περιβάλλον εγγραφής και να αποκτηθεί εξοπλισμός εγγραφής υψηλής ποιότητας.
  • Διαπραγμάτευση ποσοστού: Με βάση την εμπειρία, τη διάρκεια του βιβλίου και τον αναμενόμενο χρόνο, συνεργαστείτε με συγγραφείς ή εκδότες για να επιτύχετε λογικό κόστος. Μια συμφωνία κοινής χρήσης δικαιωμάτων είναι μια άλλη επιλογή που κάνουν ορισμένοι αφηγητές για να μειώσουν τις πωλήσεις ηχητικών βιβλίων.
Ανάγνωση:  10 απομακρυσμένες εργασίες που μπορούν να σας βγάλουν χρήματα

Audible Affiliate Marketing

Το Audible Affiliate Marketing είναι μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών Audible, μπορείτε να προωθήσετε ηχητικά βιβλία και συνδρομές μέσω του ιστολογίου, των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του ιστότοπού σας και να λάβετε προμήθειες.

  • Πώς να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών: Χρησιμοποιήστε το Amazon Associates για να εγγραφείτε στο Audible Affiliate Program. Μόλις εγκριθεί, θα έχετε πρόσβαση σε ειδικούς συνδέσμους συνεργατών και υλικό μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα προϊόντα Audible.
  • Το μάρκετινγκ ακούγεται: Δημιουργήστε ενδιαφέρον περιεχόμενο στο Audible, όπως κριτικές δημοφιλών ηχητικών βιβλίων ή προτάσεις για άλλα είδη. Συμπεριλάβετε τους συνδέσμους συνεργατών σας προσεκτικά και παρακινήστε τους αναγνώστες σας να γίνουν Audible μέλη.
  • ανταμοιβές: Πληρώνεστε για κάθε συνδρομή Audible ή ηχητικό βιβλίο που αγοράζετε μέσω συνδέσμου συνεργάτη. Όσο περισσότερα αποτελέσματα και επισκέπτες φέρετε, τόσο υψηλότερα θα είναι τα κέρδη σας.

Δημιουργήστε περιεχόμενο από ηχητικά βιβλία

Εάν είστε καλοί σε αυτό, σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, ένα κανάλι YouTube ή ένα podcast που εστιάζει σε ηχητικά βιβλία. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή κριτικών, προτάσεων, συνεντεύξεων συγγραφέων και άλλου περιεχομένου.

  • Ανάπτυξη κοινού: Συνεχίστε να δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο για να συγκεντρώσετε λάτρεις των ηχητικών βιβλίων. Επικοινωνήστε με το κοινό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια και σε άλλα κανάλια.
  • Πληρώνεστε για το περιεχόμενό σας: Αφού δημιουργήσετε μια μεγάλη βάση θαυμαστών, σκεφτείτε στρατηγικές δημιουργίας εσόδων, όπως το μάρκετινγκ συνεργατών, το merchandising και τις χορηγίες. Μπορείτε να εργαστείτε απευθείας με την Audible για να προωθήσετε τα προϊόντα της και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Προσφέρετε υπηρεσίες που σχετίζονται με ηχητικά βιβλία

Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας για να παρέχετε υπηρεσίες σχετικές με ηχητικά βιβλία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διόρθωση, την επεξεργασία χειρογράφων ή ακόμα και την παροχή συμβουλών σε συγγραφείς και εκδότες ακουστικών βιβλίων.

  • Ανεξάρτητες αγορές: Καταχωρίστε τις δεξιότητές σας ως επεξεργαστή σεναρίων ήχου βιβλίων, διορθωτή ή σύμβουλο σε αγορές ανεξάρτητων επαγγελματιών όπως το Upwork ή το Fiverr. Δημιουργήστε ένα ελκυστικό προφίλ που αναδεικνύει τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.
  • Δικτύωση: Η δημιουργία επαφών στη βιομηχανία ακουστικών βιβλίων μέσω δικτύωσης με συγγραφείς, εκδότες και άλλους αφηγητές είναι γνωστή ως δικτύωση. Οι συστάσεις από φίλους και συγγενείς μπορούν να προσφέρουν χρήσιμες ευκαιρίες για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Συνοπτικά, η Audible έχει πολλούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, όπως να γίνετε αφηγητής, να συνεργαστείτε με το μάρκετινγκ και να παράγετε περιεχόμενο. Είτε είστε παθιασμένοι με το μάρκετινγκ, την αφήγηση ή τα ηχητικά βιβλία, η Audible προσφέρει μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να μετατρέψετε το πάθος σας σε πηγή εισοδήματος. Εξερευνήστε ευκαιρίες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα και το σύνολο των δεξιοτήτων σας και ξεκινήστε το ικανοποιητικό ταξίδι σας για να συνδυάσετε το πάθος σας για βιβλία με την επιτυχία στον εταιρικό κόσμο.