Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κερδίσετε το Blaziken the Unrivaled στο Pokemon Scarlet & Violet

Το Blaziken παίρνει το επίκεντρο της τελευταίας εκδήλωσης Tera Raid με επτά αστέρια, η οποία υπόσχεται μια συναρπαστική πρόκληση για έμπειρους εκπαιδευτές. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αποκαλύψουμε τα μυστικά για να κερδίσετε το Unrivaled Blaziken’s Tera Raid, θα εξερευνήσουμε ισχυρούς μετρητές, στρατηγικές και τις καλύτερες κατασκευές Pokémon για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Προγραμματισμένο για την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. CT έως την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 5:59 μ.μ. CT, το αργότερο από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. CT έως την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 5:59 μ.μ. Η εκδήλωση συμπίπτει τέλεια με την κυκλοφορία του επιλόγου του DLC, παρέχοντας μια ιδανική ευκαιρία στους εκπαιδευτές να ξαναβυθιστούν στη δράση.

Κατανόηση του Blaziken:

Με καταγωγή από την περιοχή Hoenn, ο Blaziken είναι ασυναγώνιστος με το σενάριο του Fire/Fighting. Αυτό το μοναδικό απαράμιλλο Blaziken παρουσιάζει το Flying Tera Type που ενισχύει τις επιθετικές του ικανότητες με φωτιά, μάχη και πέταγμα. Για να πάρετε το πάνω χέρι επιθετικά, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις αμυντικές του αδυναμίες, εστιάζοντας σε επιθέσεις τύπου Rock, Electric και Ice.

Blaziken’s Moveset:

Το απαράμιλλο σετ κίνησης του Blaziken είναι μια πρόκληση, προσφέροντας δυνατές επιθέσεις και στημένες κινήσεις. Ο Blaziken μπορεί να εκμεταλλευτεί τις κινήσεις ρύθμισης όπως το Swords Dance και το Bulk Up, αυξάνοντας τη φυσική του απόδοση. Με κινήσεις όπως το Blaze Kick, το Brave Bird, το Earthquake και το Low Kick, στοχεύει να κυριαρχήσει στους αντιπάλους του. Επιπλέον, διαθέτει Overheat, Rock Slide, Swords Dance και Bulk Up, δημιουργώντας έναν ευέλικτο και τρομερό αντίπαλο.

Ανάγνωση:  Έχετε προβλήματα φόρτισης με το JBL Flip 6; Διορθώσετε τώρα!

Οι καλύτεροι μετρητές για το Tera Raid από τον απαράμιλλο Blaziken:

Για να νικήσετε τον Unrivaled Blaziken, είναι απαραίτητο να συγκεντρώσετε μια ομάδα με ισχυρά κοντέρ. Η κύρια εστίαση πρέπει να είναι σε ένα Pokémon ηλεκτρικού τύπου που εκμεταλλεύεται την ευπάθεια του Blaziken στις ηλεκτρικές κινήσεις. Δύο επιλογές που ξεχωρίζουν είναι το Miraidon και το Bellibolt.

Bellibolt Tera Raid Build:

Για όσους δεν έχουν ένα μοναδικό Miraidon, το Bellibolt αποδεικνύεται μια εξαιρετική επιλογή τύπου Electric. Όπως έδειξε ο δημιουργός DanSquared, ο Bellibolt χειρίζεται αποτελεσματικά την επιδρομή Blaziken με μια απλοποιημένη στρατηγική:

 • Terratype: Ηλεκτρικό
 • Αναμενόμενο είδος: Μετρονόμος
 • Ικανότητα: Ηλεκτρομορφοποίηση
 • Ταμπεραμέντο: Σεμνή
 • Moveset: Acid Spray, Parabolic Charge
 • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: 252 Special Attack, 252 Defense, 4 HP

Στόχος της Bellibolt είναι να μειώσει γρήγορα την Ειδική Άμυνα του Blaziken με Acid Spray διατηρώντας παράλληλα την υγεία με Parabolic Charge. Το κλειδί είναι να συνεχίσετε να στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραβολική φόρτιση ενισχυμένη με Metronome. Η ύπαρξη συμμάχων NPC που μπορούν να αναισθητοποιήσουν, να κάψουν ή να τρομάξουν τον Blaziken αυξάνει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα αυτής της στρατηγικής.

Ανάγνωση:  Γιατί οι προσαρμοσμένες εφαρμογές για κινητά είναι μια καλύτερη επιλογή για την ψηφιοποίηση της επιχείρησής σας;

Miraidon’s Tera Raid Build:

Ο Miraidon, Electric/Dragon Legendary, λάμπει ως μεγάλος μετρητής Blaziken. Μια καλά εκτελεσμένη στρατηγική με αυτό το Pokémon μπορεί να οδηγήσει σε νίκη σε μόλις πέντε γύρους. Το Contributor 1DarkKnight μοιράζεται ένα αποδεδειγμένο build Miraidon:

 • Terratype: Ηλεκτρικό
 • Αναμενόμενο αντικείμενο: Life Orb
 • Δυνατότητα: Κινητήρας Αδρονίων
 • Ταμπεραμέντο: Σεμνή
 • Moveset: Metal Sound, Charge, Electro Drift, Parabolic Charge
 • Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: 252 Special Attack, 252 Defense, 4 HP

Η στρατηγική περιλαμβάνει τη μείωση της Ειδικής Άμυνας του Blaziken με Metal Sound, τη χρήση του Charge και την αντιμετώπιση ενός ισχυρού χτυπήματος με το Electro Drift. Ωστόσο, η επιτυχία εξαρτάται από παράγοντες όπως η σύνθεση RNG και NPC, καθιστώντας εναλλακτικές στρατηγικές όπως η αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Parabolic Charge.

Η εκμάθηση του απαράμιλλου Tera Raid του Blaziken στο Pokémon Scarlet and Violet απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, στρατηγική δημιουργία ομάδας και κατανόηση των δυνατών και αδυναμιών του Blaziken. Είτε επιλέξετε ένα ισχυρό Miraidon είτε ένα ευέλικτο Bellibolt, η επιτυχία βασίζεται στην εκμετάλλευση των τρωτών σημείων του Blaziken και στην προσαρμογή στρατηγικών που βασίζονται στη δυναμική φύση της επιδρομής. Καθώς οι παίκτες αναλαμβάνουν αυτήν την ηλεκτρισμένη πρόκληση, θα έχουν την ικανοποίηση να προσθέσουν το σπάνιο Unrivaled Blaziken στη συλλογή τους.