Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κερδίσετε τον Heatran στο Pokemon GO

Όταν πρόκειται για Pokemon Go, το Heatran, το θρυλικό Pokemon διπλού τύπου Fire and Steel, είναι μια σοβαρή πρόκληση. Για να πιάσετε αυτό το σπάνιο Pokemon, πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους δυνατούς εκπαιδευτές και να αντιμετωπίσετε τη Heatra στο Five Star Raid.

Ο οδηγός επιδρομής Heatran του Pokemon GO είναι ζωτικής σημασίας για να νικήσετε αυτό το απίστευτα ισχυρό πλάσμα τύπου φωτιάς και χάλυβα κατά τη διάρκεια των επερχόμενων επιδρομών πέντε αστέρων. Θα έχετε την ευκαιρία να πολεμήσετε το Heatran σε θρυλικά σερί από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 10 π.μ. τοπική ώρα.

Συνιστώμενο μέγεθος ομάδας

Η διασφάλιση του σωστού αριθμού παικτών είναι το κλειδί για την επιτυχία σε αυτό το Raid. Στο Heatran’s Five-Star Raid, θέλετε μια ομάδα τριών έως πέντε εκπαιδευτών να έχει μια καλή ευκαιρία. Ο συντονισμός με άλλους ή η πρόσκλησή τους από απόσταση είναι απαραίτητος για να φτάσετε αυτόν τον ελάχιστο αριθμό παικτών. Το να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τη Heatra με λιγότερους από 3 προπονητές είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, ειδικά αν πας σόλο.

Ενισχύστε τη δύναμή σας

Η ενεργοποίηση του Pokemon σας με το Mega Evolution ή το Primal Reversion μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας στις μάχες Raid. Αυτό αυξάνει τη δύναμη των Pokemon σας και κάνει τις επιθέσεις σας πιο δυνατές, ειδικά αν ταιριάζουν με συγκεκριμένους τύπους.

Heatran: δυνατά και αδύνατα σημεία

Στις μάχες εναντίον του Heatran, η χρήση των σωστών τύπων επίθεσης είναι ζωτικής σημασίας. Οι επιθέσεις εδάφους είναι το καλύτερο στοίχημά σας, καθώς ο Heatran είναι διπλά αδύναμος σε αυτές. Οι επιθέσεις μάχης και τύπου Water λειτουργούν επίσης καλά, προκαλώντας αυξημένη ζημιά παρά την τυπική αδυναμία του Heatran.

Η αντιστοίχιση επιθέσεων Pokemon με τον τύπο τους σας δίνει ένα μπόνους επίθεσης του ίδιου τύπου, αυξάνοντας το μέγεθος της ζημιάς. Αποφύγετε τη χρήση Pokemon με επιθέσεις τύπου Normal, Flying, Psychic, Dragon, Poison, Bug, Steel, Grass, Ice και Fairy καθώς προκαλούν λιγότερη ζημιά λόγω της αντίστασης του Heatran. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Heatran έχει διπλή αντίσταση σε επιθέσεις τύπου Poison, Bug, Steel, Grass, Ice και Fairy, οπότε αποφύγετε αυτές τις επιθέσεις.

Μπορείς να νικήσεις τον Heatran μόνος σου;

Ναι, είναι δυνατό να νικήσεις μόνος σου τη Heatra, ακόμα κι αν είσαι ο μόνος που της επιτίθεται σε μια επιδρομή. Εάν δεν μπορείτε να το νικήσετε με μία κίνηση, πολλές εταιρείες θα σας βοηθήσουν να το αφαιρέσετε τελικά.

Ανάγνωση:  Σαγηνευτικές ιδέες για να κάνετε τη μέρα του γάμου σας αξέχαστη

Heatran: Καλύτερες επιλογές μετρητών

Με το διπλό ξόρκι Fire and Steel, οι επιθέσεις Pokemon τύπου Ground και Ground-type είναι το καλύτερο στοίχημά σας ενάντια στον Heatran. Το Water και το Fighting τύπου Pokemon λειτουργούν επίσης καλά. Εδώ είναι οι κορυφαίες 25 επιλογές μετρητών για αυτό το Πέντε Αστέρων Raid και οι ιδανικοί συνδυασμοί επίθεσης τους:

  • Primal Groudon: Mud Shot (Fast Attack), Precipice Blades (Charged Attack)
  • Shadow Garchomp: Mud Shot (Fast Attack), Earth Power (Charged Attack)
  • Mega Swampert: Mud Shot (γρήγορη επίθεση), Σεισμός (φορτισμένη επίθεση)
  • Shadow Mamoswine: Mud-Slap (γρήγορη επίθεση), High Horsepower (charged attack)
  • Landorus: Mud Shot (Fast Attack), Earth Power (Charged Attack)
  • Shadow Feraligatr: Water Gun (Fast Attack), Cannon Water (Charged Attack)
  • Shadow Nidoking: Double Kick (Fast Attack), Earth Power (Charged Attack)

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτά τα συγκεκριμένα Pokemon, άλλα ισχυρά Pokemon τύπου Ground θα αρκούν, εφόσον έχετε αρκετούς παίκτες στην ομάδα σας.

Εξοπλίστε την ομάδα σας με τις γνώσεις και τις δυνάμεις που χρειάζονται για να κατακτήσετε το Heatran στο Pokemon GO. Συνεργαστείτε με άλλους εκπαιδευτές, επιλέξτε τους καλύτερους μετρητές σας και σχεδιάστε την προσέγγισή σας για να κερδίσετε την έντονη μάχη ενάντια σε αυτό το θρυλικό Pokemon. Με αποφασιστικότητα και επιδεξιότητα, εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία να προσθέσετε τη Heatra στη συλλογή σας.