Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κερδίσετε τον Agheel στο Elden Ring

Το Elden Ring, ένας κόσμος φαντασίας που αιχμαλωτίζει τους τυχοδιώκτες από τα πρώτα βήματα, μυεί στους παίκτες τον πανίσχυρο Flying Dragon Agheel. Βρίσκεται κοντά στο Lost Grace’s First Steps Site στο Limgrave, η λίμνη Agheel αποκαλύπτεται ως μια μαγευτική περιοχή γεμάτο με δηλητήρια βάλτο και αυτόν τον πανίσχυρο δράκο. Η κατάκτηση του Agheel μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά με τη σωστή γνώση, οι παίκτες μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον εναέριο εχθρό με αυτοπεποίθηση. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στις κινήσεις, τις αδυναμίες και τις αποτελεσματικές στρατηγικές του Agheel για να εξασφαλίσουμε τη νίκη.

Το Moveset and Weakness του Agheel

Πιστό στο όνομά του, το Flying Dragon Agheel είναι ένας κύριος του ουρανού που σπάνια είναι δεμένος σε ένα μέρος. Καθώς οι παίκτες πλησιάζουν τη λίμνη Agheel, ένας βρυχηθμός προαναγγέλλει την κάθοδο του δράκου, προκαλώντας όλεθρο στα μικρά NPC. Μετά την επιστροφή, ο Agheel περιμένει υπομονετικά σε ένα μικρό νησί, έτοιμος να προκαλέσει τον παίκτη.

Ο Agheel χρησιμοποιεί μια ποικιλία κινήσεων, καθεμία από τις οποίες απαιτεί μια ξεχωριστή προσέγγιση. Η κινητικότητα του δράκου καθιστά απαραίτητο για τους παίκτες να προβλέπουν τις στρατηγικές του κινήσεις κατά τη διάρκεια της μάχης. Ενάντια στο Agheel’s Agility, η κλήση Skeletal Spearmen ή Lone Wolves είναι αποτελεσματική. Αυτοί οι σύντροφοι είτε αναβιώνουν είτε ταιριάζουν με την ταχύτητα του Agheel, παρέχοντας πολύτιμους περισπασμούς και χώρο αναπνοής.

Ανάγνωση:  Μεταφέρετε τα περιουσιακά σας στοιχεία πληροφορικής, χωρίς να αφήνετε πέτρες

Επισκόπηση Moveset

 1. Combo με δύο χτυπήματα: Ο Agheel απελευθερώνει έναν γρήγορο συνδυασμό δαγκώματος δεξιά-αριστερά σε εύρος σώμα με σώμα, προκαλώντας μέτρια ζημιά.
 2. Κοντινή στάση: Ένα καθυστερημένο στόμιο που γέρνει στο πλάι και προκαλεί μεγάλη ζημιά κάτω ή σε εύρος μάχης σώμα με σώμα.
 3. Σκούπισμα πίσω ουράς: Ο Agheel γυρίζει γρήγορα για να αντιμετωπίσει τον παίκτη όταν δέχεται επίθεση από πίσω, προκαλώντας μέτρια ζημιά.
 4. Πνοή Φωτιάς – Από πάνω: Εκτοξεύοντας στον ουρανό, ο Agheel αναπνέει φωτιά σε ευθεία γραμμή, προκαλώντας μεγάλη ζημιά και πιθανή ανάκρουση.
 5. Fire Breath – Long Range AoE: Ο Agheel μαζεύει φλόγες στο λαιμό του και εκτοξεύει κύματα φωτιάς στο πεδίο της μάχης, προκαλώντας μεγάλη ζημιά και χτύπημα.
 6. Fire Breath – Κοντινό AoE: Πετώντας προς τα πάνω, ο Agheel πυροδοτεί την άμεση περιοχή με φλόγα, προκαλώντας μεγάλη ζημιά αλλά αποφευχθείσα.
 7. Lunging Air Smash: Ο Agheel σηκώνεται στον αέρα και πέφτει στην τοποθεσία του παίκτη με πολύ υψηλή ζημιά και καλή εμβέλεια.

Οι αδυναμίες του Agheel:

Ο Agheel, όσο φοβερός κι αν είναι, δεν έχει συγκεκριμένες αδυναμίες σε τύπους ζημιάς. Ωστόσο, η συνεχής στόχευση του κεφαλιού του θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Οι παίκτες του Melee αντιμετωπίζουν την πρόκληση να χτυπήσουν το κεφάλι, το οποίο πέφτει μόνο μετά από ορισμένες κινήσεις, καθιστώντας το μια στρατηγική αλλά επικίνδυνη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες που βρίσκονται σε απόσταση μπορούν να κλειδωθούν στο κεφάλι του Agheel και να εξαπολύσουν επιθέσεις από ασφαλή απόσταση.

Στρατηγικές για να νικήσετε τον Agheel

Η νίκη του Flying Dragon Agheel απαιτεί την κατανόηση των προβλέψιμων κινήσεών του και τη χρήση των πλήκτρων. Οι παίκτες έχουν τρεις ευνοϊκές στιγμές για να πετύχουν σημαντικές επιτυχίες: μετά από ένα συνδυασμό δαγκώματος δύο χτυπημάτων, κατά τη διάρκεια της αναπνοής πυρκαγιάς της Γης και μετά την αναπνοή της αερομεταφερόμενης φωτιάς.

 1. Combo με δύο χτυπήματα: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να χτυπήσετε καθώς ο Agheel χαμηλώνει το κεφάλι του μετά από μια γρήγορη κομπίνα.
 2. Breath of Earth Fire: Σπρίνετε πίσω από τον Agheel για μεγάλη απόσταση κατά τη διάρκεια του Fire Breath, παραμένοντας στα δεξιά του μονοπατιού της φωτιάς και προσγειώνοντας ελεύθερα χτυπήματα.
 3. Αερομεταφερόμενη αναπνοή φωτιάς: Όταν ο Agheel προσγειώνεται μετά από μια αεροπορική επίθεση, πλησιάστε για να εξαπολύσετε περισσότερα χτυπήματα.

Παίκτες ορθογραφίας/περιοχής:

 • Μαγεία: Ιδανικό για τις δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας, επιτρέποντας στους παίκτες να αποφεύγουν εναέριες επιθέσεις και Fire Breath. Οι χρήστες μαγείας αντιμετωπίζουν λιγότερες προκλήσεις σε αυτήν τη συνάντηση.
 • Χρήστες τόξων: Κλειδώστε το κεφάλι του Agheel εκτοξεύοντας βέλη ενώ αποφεύγετε τις επιθέσεις του Torrent.

Στρατηγικές Melee:

 • Αποφύγετε τη μάχη με τα πόδια: Το να φέρετε τον Agheel με τα πόδια δεν συνιστάται επειδή οι επιθέσεις Fire Breath είναι δύσκολο να αποφευχθούν και τα Poison Pods είναι επιβλαβή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκλειδώσει το Torrent πριν αντιμετωπίσετε αυτόν τον τρομερό εχθρό.
 • Όπλα μάχης μεγάλης εμβέλειας: Εξοπλίστε το Greatsword ή το Lance για να διατηρήσετε απόσταση ενώ στοχεύετε στρατηγικά το κεφάλι του Agheel. Προσέξτε το Stomp and Tail Swipe, που προσφέρουν χτυπήματα σε κοντινή απόσταση, αποφεύγοντας περιττούς κινδύνους.
Ανάγνωση:  Unacademy App για υπολογιστή [Download For Windows 10/8/8.1/7]

Η αντιμετώπιση του Flying Dragon Agheel στο Ring of Elden απαιτεί έναν συνδυασμό στρατηγικής, συγχρονισμού και προσαρμοστικότητας. Κατανοώντας την κίνηση, τις αδυναμίες του Agheel και χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές στρατηγικές, οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν με σιγουριά στους ουρανούς και να βγουν νικητές σε αυτή την έντονη συνάντηση.