Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κερδίσετε τη Rennala, βασίλισσα της Πανσελήνου στο Elden Ring

Οι παίκτες του Elden Ring ξεκινούν ένα ύπουλο ταξίδι μέσα από την Ακαδημία Raya Lucarian στο βόρειο τμήμα της Liurnia για να αντιμετωπίσουν έναν τρομερό εχθρό, τη Βασίλισσα της Πανσελήνου, τη Rennala. Αυτός ο οδηγός είναι προσαρμοσμένος για να βοηθήσει τους παίκτες να κατακτήσουν αυτό το προκλητικό αφεντικό και να διασφαλίσουν ότι θα βγουν νικητές και θα αποκομίσουν τις ανταμοιβές που ακολουθούν. Εστιάζοντας στο στρατηγικό παιχνίδι και τις έγκαιρες επιθέσεις, οι παίκτες μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που παρουσιάζει η Rennala και να προχωρήσουν με σιγουριά στο κύριο μονοπάτι.

Rennala στάδιο 1: Σπάσιμο της ασπίδας

Όταν οι παίκτες μπαίνουν στο δωμάτιο όπου ξεκινά η αναμέτρηση με τη Rennala, συναντούν πολλούς μαθητές να σέρνονται στο έδαφος. Το κλειδί εδώ δεν είναι να εμπλακείτε σε μάχη με όλους τους, αλλά μάλλον να αποφύγετε τις επιθέσεις τους, αποτρέποντάς τους να εξουδετερώσουν τον χαρακτήρα σας. Προκειμένου να σπάσουν την πανίσχυρη ασπίδα της Rennala, οι παίκτες πρέπει να αναγνωρίσουν τους μαθητές που στολίζονται με μια λαμπερή κίτρινη αύρα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης, να είστε προσεκτικοί με τα θεραπευτικά αντικείμενα και να κρατάτε το Flasks of Crimson Tears για την επερχόμενη δεύτερη φάση όπου η Rennala εξαπολύει την ισχυρή μαγική της επίθεση. Επιτεθείτε στις τονισμένες κόρες και ένας χαρακτηριστικός ήχος θραύσης θα ανακοινώσει την κατάρρευση της ασπίδας. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη να εξαλειφθούν οι εχθροί. ένα χτύπημα είναι αρκετό για να αποδυναμώσει την άμυνα του Ρενάλα.

Ανάγνωση:  Πέντε καλύτεροι τύποι πορτών ντους για το μπάνιο σας

Όταν η ασπίδα σπάει, ο Rennala γίνεται ευάλωτος, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να προκαλέσουν σημαντική ζημιά. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας την ισχυρή έκρηξη περιοχής του αποτελέσματος (AOE) που πυροδοτείται περίπου 5-10 δευτερόλεπτα αφότου τα χέρια του αρχίσουν να ανάβουν κίτρινα. Η έγκαιρη απόσυρση είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή αυτής της καταστροφικής επίθεσης. Επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία μέχρι να εξαντληθεί η υγεία της Rennala, η πρώτη φάση τελειώνει.

Rennala στάδιο 2: Βασίλισσα της πανσελήνου

Το δεύτερο στάδιο του boss fight στη Rennala φέρνει μια δυναμική αλλαγή στο παιχνίδι. Η Rennala ανακτά την πλήρη υγεία της και ενισχύει τις μαγικές της επιθέσεις εναντίον του παίκτη. Ενώ οι μαγικές του ικανότητες αποτελούν απειλή, οι περισσότερες επιθέσεις μπορούν να αποφευχθούν με καλά συγχρονισμένα dodge rolls. Τα πλαίσια αήττητου Dodge roll επιτρέπουν στους παίκτες να κινούνται απρόσκοπτα μέσα από μαγικές επιθέσεις, διασφαλίζοντας την επιβίωση.

Για παίκτες με όπλα επικεντρωμένα στο σώμα με σώμα, το κλείσιμο της απόστασης και οι επιθέσεις ακριβείας πριν από την εκδίκηση του Rennala είναι μια αποτελεσματική στρατηγική. Αν και δεν είναι πολύ σκληρός, οι παίκτες πρέπει να είναι υπομονετικοί και να αποφεύγουν τις επιθέσεις του και να εκμεταλλεύονται στρατηγικά ευκαιρίες για να χτυπήσουν. Συνιστάται η κράτηση όλων των πνευμάτων που έχουν κληθεί, όπως οι Avionette Soldiers, για αυτή τη δεύτερη φάση για να μεγιστοποιήσετε τις ικανότητές τους απόσπασης της προσοχής και αντιμετώπισης ζημιών.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Dunkin Donuts που δεν λειτουργεί το 2024

Τα Avionette Soldiers, που μοιάζουν με επιβλητικά πλάσματα, αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά ενάντια στη Rennala. Η ευκινησία και οι δεξιότητές τους στο δόρυ τους επιτρέπουν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά αποσπώντας ταυτόχρονα την προσοχή της Rennala. Η ικανότητά τους να πετούν ενισχύει περαιτέρω την επιβίωσή τους, επιτρέποντάς τους να αποφεύγουν αποτελεσματικά τις επιθέσεις της Rennala. Οι παίκτες που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν την πρόσκληση μπορούν να δοκιμάσουν τις εναλλακτικές επιλογές και να βρουν την πρόσκληση που συμπληρώνει καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού τους. Συγκεκριμένα, η Rennala είναι επιρρεπής σε αιμορραγία, γεγονός που καθιστά τα όπλα που είναι εξοπλισμένα με αυτό το χαρακτηριστικό πολύτιμα στη μάχη.

Ανταμοιβές για την νίκη της Βασίλισσας της Πανσέληνου

Μια νίκη από τη Rennala αποφέρει σημαντικές ανταμοιβές για τους παίκτες του Elden Ring. Υπάρχει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή 40.000 ρούνων, η οποία αυξάνει σημαντικά τους πόρους του παίκτη. Επιπλέον, οι παίκτες θα αποκτήσουν το Remembrance of the Full Moon Queen, ένα ανεκτίμητο αντικείμενο που προσθέτει βάθος στην ιστορία του παιχνιδιού. Ο Μεγάλος Ρούνος του Αγέννητου, άλλο ένα πολυπόθητο έπαθλο, ενισχύει τις ικανότητες του παίκτη και συμβάλλει στη συνολική του δύναμη.

Μετά τη μάχη, οι παίκτες μπορούν να ανεβάσουν τον χαρακτήρα του Elden Ring επικοινωνώντας με τη Rennala με τα δάκρυα των προνυμφών. Αυτή η μοναδική αλληλεπίδραση επιτρέπει στους παίκτες να τιμήσουν τον χαρακτήρα τους, παρέχοντας ευελιξία για τη βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών και των δεξιοτήτων για μελλοντικές προκλήσεις.