Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να καταλάβετε εάν το Roomba φορτίζει;

Πώς να καταλάβετε εάν το Roomba φορτίζει;

Όταν θέλετε να καθαρίσετε το πάτωμά σας με ηλεκτρική σκούπα και δεν έχετε τον χρόνο να το κάνετε χειροκίνητα, μπορείτε να βασιστείτε στη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Roomba της iRobot. Πλοηγούνται και καθαρίζουν το πάτωμα του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας αισθητήρες. Για να διατηρήσετε αυτό το βοήθημα πλήρως λειτουργικό, ίσως χρειαστεί να το φορτίζετε από καιρό σε καιρό και μπορεί να είναι λίγο επίπονο αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τις φωτεινές ενδείξεις που δίνει αυτό το ρομπότ.

Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, λέγοντάς σας πώς να καταλάβετε εάν το Roomba σας φορτίζει για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα φόρτισης Roomba 1;

Ενδείξεις φόρτισης

Η αυτόνομη ηλεκτρική σκούπα Roomba διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που μπορεί να διαρκέσει για λίγο περισσότερο από μία ώρα. Σε διαφορετικά μοντέλα Roomba, η ενδεικτική λυχνία για φόρτιση, πλήρη φόρτιση, μερική φόρτιση, χαμηλή μπαταρία και χωρίς μπαταρία διαφέρει. Για μοντέλα που δεν δείχνουν καμία ενδεικτική λυχνία κατά τη φόρτιση, μπορείτε να πατήσετε το Clean κουμπί στο επάνω μέρος της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ Roomba. Το χρώμα του φωτός μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη φάση φόρτισης που διατηρεί το Roomba σας αυτήν τη στιγμή.

Ανάγνωση:  Τα 5 καλύτερα εργαλεία για ακρόαση μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2024

Για μοντέλα που δείχνουν διαφορετικές ενδεικτικές λυχνίες, ακολουθεί ένας πίνακας που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη σημασία των διαφορετικών ενδεικτικών λυχνιών στο Roomba σας:

Σειρά Roomba Φόρτιση φως Μερική χρέωση φως Πλήρως φορτισμένο φως Οχι μπαταρία φως Χαμηλή μπαταρία φως
Roomba 500 series Πορτοκαλί που αναβοσβήνει (κάθε 4 δευτερόλεπτα) Κεχριμπάρι Πράσινος Κεχριμπάρι που αναβοσβήνει το κόκκινο
Roomba 600 series Πορτοκαλί που αναβοσβήνει (κάθε 4 δευτερόλεπτα) Κεχριμπάρι Πράσινος Κεχριμπάρι που αναβοσβήνει το κόκκινο
Roomba 700 series Πορτοκαλί που αναβοσβήνει (μόνο για 60 δευτερόλεπτα αρχικά) Πράσινος το κόκκινο το κόκκινο
Roomba 800 series Πορτοκαλί που αναβοσβήνει (μόνο για 60 δευτερόλεπτα αρχικά) Πράσινος το κόκκινο το κόκκινο
Roomba 900 series Πορτοκαλί που αναβοσβήνει (μόνο για 60 δευτερόλεπτα αρχικά) Πράσινος το κόκκινο το κόκκινο
i3 και i3+ Παλλόμενο λευκό άσπρο το κόκκινο Κεχριμπάρι που αναβοσβήνει
i7 και i7+ Παλλόμενο λευκό άσπρο το κόκκινο Κεχριμπάρι που αναβοσβήνει

Γιατί το Roku Airplay δεν λειτουργεί;

Κατάσταση χρέωσης στην εφαρμογή

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας μέσω της εφαρμογής iRobot home, η οποία θα παρέχει σαφείς ενδείξεις για την ηλεκτρική σας σκούπα Roomba στη λειτουργία φόρτισης:

  • Ένα εικονίδιο μπαταρίας στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής εφαρμογής iRobot υποδεικνύει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας.
  • Θα εμφανιστεί η οθόνη CLEAN στην αρχική εφαρμογή iRobot Έτοιμο για καθάρισμα. Φόρτιση όταν η μπαταρία είναι μερικώς φορτισμένη.
  • Θα εμφανιστεί η οθόνη CLEAN στην αρχική εφαρμογή iRobot Έτοιμο για καθάρισμα. Πλήρως φορτισμένο όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.
Ανάγνωση:  Η Samsung αποκαλύπτει τον The Freestyle, έναν έξυπνο προβολέα με έξυπνα ηχεία

Σύμφωνα με αυτές τις ενδείξεις στην εφαρμογή iRobot home, μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα την κατάσταση φόρτισης της ηλεκτρικής σας σκούπας ρομπότ Roomba.

Διάρκεια χρέωσης

Μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο αρχικής σελίδας με το όνομα κουμπί Dock στο Roomba σας ή πατώντας ΚΑΘΑΡΗ στην οικιακή σας εφαρμογή iRobot και θα κατευθυνθεί στην αποβάθρα Home Base για να χρεωθεί. Θα πρέπει να επιτρέψετε στο ρομπότ Roomba να ολοκληρώσει τον κύκλο καθαρισμού του χωρίς διακοπές. Το Roomba επίσης δεν θα εγκαταλείψει τη βάση του σπιτιού εάν ο κάδος είναι γεμάτος. Αφαιρώντας και αδειάζοντας τον κάδο, το Roomba μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχίσει έναν κύκλο καθαρισμού.

Διατηρείτε την ηλεκτρική σκούπα Roomba στο Home Base ανά πάσα στιγμή, ώστε να είναι έτοιμη για καθαρισμό ανά πάσα στιγμή. Η διάρκεια για μια πλήρη φόρτιση είναι τουλάχιστον δύο ώρες. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την μπαταρία του Roomba να λειτουργεί αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την μπαταρία ιόντων λιθίου που παρέχεται από το iRobot μόνο αντί για απομιμήσεις.

Η εφαρμογή Tesla δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση