Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να καταλάβετε εάν το χειριστήριο PS4 φορτίζει;

Πώς να καταλάβετε εάν το χειριστήριο PS4 φορτίζει;

Το να συνεχίσετε το παιχνίδι σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα είναι ένας στόχος που διατηρούμε πολλοί από εμάς και ειδικά εάν έχετε μια κονσόλα παιχνιδιών PS4 και εκατοντάδες παιχνίδια και τίτλους εικονικής πραγματικότητας στη διάθεσή σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι για τα επίπεδα μπαταρίας του χειριστηρίου PS4, τότε το παιχνίδι σας θα τεθεί σε παύση καθώς ο χαρακτήρας σας θα σταματήσει να κινείται. Για να ελέγξετε αυτό το ζήτημα, είναι εξαιρετικά σημαντικό για κάθε παίκτη να μπορεί να γνωρίζει εάν το PS4 του φορτίζεται.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα σημάδια ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν το χειριστήριο PS4 σας φορτίζει.

Πώς να φορτίσετε το χειριστήριό σας;

Εάν διαθέτετε ένα ασύρματο χειριστήριο PS4 όπως τα χειριστήρια DualShock 4, τότε μπορείτε να συνδέσετε περισσότερα από δύο χειριστήρια ταυτόχρονα και μπορείτε επίσης να φορτίσετε ταυτόχρονα συνδέοντάς τα στο σύστημα PS4 με καλώδιο USB. Μπορείτε να φορτίσετε το χειριστήριο του PS4 ενώ παίζετε ένα παιχνίδι ή όταν το χειριστήριο είναι σε ηρεμία. Μην απενεργοποιείτε το σύστημά σας και βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας είναι συνδεδεμένο για να συνεχίσετε τη λειτουργία ανάπαυσης.

Εάν κρατήσετε πατημένο το κουμπί PS στο κέντρο του χειριστηρίου, μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας όπως εμφανίζεται στην οθόνη και θα επιβεβαιώσετε ότι το χειριστήριο PS4 φορτίζει.

Η λειτουργία ανάπαυσης διαφέρει από ένα σύστημα PS4 που είναι απενεργοποιημένο, καθώς λειτουργεί σε χαμηλή ισχύ και φορτίζει τα χειριστήρια καθώς και κατεβάζει τυχόν ενημερώσεις που εκκρεμούν. Η λειτουργία ανάπαυσης σε ένα σύστημα PS4 μπορεί να εξισωθεί με τη λειτουργία αναστολής λειτουργίας στον υπολογιστή σας.

Ανάγνωση:  Ένας γρήγορος οδηγός για να γίνετε επιτυχημένος δημιουργός περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2024

Πώς να διορθώσετε το χειριστήριο PS4 που αναβοσβήνει λευκό;

Αναγνώριση ελεγκτή φόρτισης

Εάν το σύστημα PS4 βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και το χειριστήριο φορτίζεται, η φωτεινή γραμμή στο χειριστήριο θα αναβοσβήνει αργά με πορτοκαλί χρώμα.

Αφήστε τον ελεγκτή για δύο ώρες για να φορτιστεί πλήρως σε περίπτωση που η μπαταρία αδειάσει τελείως, ωστόσο, επειδή υπάρχει ρυθμιστής τάσης, μπορείτε να αφήσετε τον ελεγκτή συνδεδεμένο για μεγαλύτερη διάρκεια. Η φόρτιση θα διακοπεί όταν γεμίσει η μπαταρία. Η αργή πορτοκαλί παλμική λυχνία θα σβήσει εντελώς.

Προϋποθέσεις φόρτισης ελεγκτή

Για να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του χειριστηρίου σας δεν έχει καταστραφεί, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές από τις συμβουλές που δίνονται παρακάτω:

  • Μην φορτίζετε τον ελεγκτή σε περιβάλλον όπου η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 30 βαθμούς Κελσίου ή πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου.
  • Αφήστε το χειριστήριο να φορτιστεί πλήρως πριν αφαιρέσετε το καλώδιο USB από το σύστημα PS4. Η μη επαρκής φόρτιση της μπαταρίας και η εκτεταμένη φόρτισή της μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην μπαταρία.
  • Αποφύγετε την επαναλαμβανόμενη πλήρη αποστράγγιση της μπαταρίας του ελεγκτή.
  • Συνοψίζοντας, διατηρήστε το σύστημά σας PS4 σε κατάσταση ανάπαυσης ή παίξτε ένα παιχνίδι ενώ φορτίζετε το χειριστήριό σας. Το χειριστήριο δεν θα φορτίσει εάν το σύστημα στο οποίο είναι συνδεδεμένο είναι απενεργοποιημένο.
Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell;

Πώς να διορθώσετε το πορτοκαλί φως του ελεγκτή PS4;