Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να καλέσετε τον Pauurc στο Destiny 2

Η κλήση του Pauurc, Heir of the Farseer, στο Destiny 2 είναι μια συναρπαστική πρόκληση στην Dreaming City που προσφέρει προσοδοφόρες ανταμοιβές στους νικητές. Είτε ψάχνετε για μια ευχή είτε θέλετε να αποκτήσετε τον πολυπόθητο εξοπλισμό Dreaming City, είναι απαραίτητο να κατακτήσετε τη διαδικασία κλήσης και νίκης του Pauurc. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης και ας μάθουμε τα βήματα που χρειάζονται για να νικήσουμε αυτόν τον τρομερό εχθρό.

Πού να βρείτε τον Pauurc στο Destiny 2

Το domain του Pauurc βρίσκεται στην περιοχή περιπολίας της Rheasilvia, η οποία βρίσκεται στα περίπλοκα τοπία της Ονειρικής πόλης. Για να ξεκινήσετε το Summoning Ritual, οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση σε αυτή τη ζώνη μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα “Saboteur Wanders Dream City” στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης τους. Αυτός ο σαμποτέρ λειτουργεί ως προάγγελος της επικείμενης άφιξης του Pauurc, σηματοδοτώντας την έναρξη της μάχης. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να επιταχυνθεί η εμφάνιση του σαμποτέρ, κάτι που απαιτεί υπομονή από τους πρόθυμους τυχοδιώκτες.

Πώς να καλέσετε και να νικήσετε τον Pauurc, κληρονόμο του Farseer

Όταν εμφανίζεται η ειδοποίηση παρουσίας ενός σαμποτέρ, οι παίκτες πρέπει να βρουν γρήγορα και να αντιμετωπίσουν αυτόν τον άπιαστο εχθρό. Ο Σαμποτέρ εμφανίζεται συνήθως ως Λαχηγός ή Μινώταυρος και μπορεί να τον συναντήσετε σε μία από τις τρεις τοποθεσίες: κοντά στην είσοδο του Harbinger’s Seclude, ή στα άκρα του άνω τμήματος της γέφυρας, τόσο ανατολικά όσο και δυτικά.

Ανάγνωση:  Ανανέωση ληγμένης ασφάλισης αυτοκινήτου

Όταν ο σαμποτέρ ηττηθεί, ρίχνει ένα λείψανο που δυσκολεύει την κίνηση όταν κρατιέται. Για να εμποτίσουν το λείψανο με δύναμη και να αποκαταστήσουν την ευελιξία, οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψουν μέσα από πηγάδια αφυπνισμένης ενέργειας που είναι διάσπαρτα σε όλη τη Rheasilvia. Ενώ αυτές οι πηγές ενέργειας γεννιούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το πηγάδι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Harbinger’s Seclude παρέχει την πιο εύκολη και ασφαλή διαδρομή.

Το τελευταίο βήμα για την κλήση του Pauurc είναι να μεταφέρετε το φορτισμένο λείψανο στο ονομαζόμενο άγαλμα που βρίσκεται σε ένα από τα μακρινά νησιά στα δεξιά της εισόδου του Harbinger’s Seclude. Παρακάτω είναι ένας χάρτης που απεικονίζει τη βέλτιστη διαδρομή προς το άγαλμα και θα οδηγήσει τους παίκτες στον τελικό προορισμό τους. Όταν το φορτισμένο λείψανο τοποθετείται στο μικρό βάθρο δίπλα στο αφυπνισμένο άγαλμα, ο Pauurc υλοποιείται στην καρδιά της περιοχής περιπολίας.

Νικήστε τον Pauurc, Heir of the Farseer

Για να διεισδύσουν στην πανίσχυρη ασπίδα του Pauurc, οι παίκτες πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία που περιγράφηκε προηγουμένως: να στείλουν έναν σαμποτέρ (τώρα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Pauurc) και να γεμίσουν το υπόλοιπο που παράγει με ενέργεια από τα πηγάδια. Μόλις ενδυναμωθείτε, ρίξτε το λείψανο στον Pauurc για να σπάσει την ασπίδα του. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να καταρρεύσει η ασπίδα, επιτρέποντας στους παίκτες να απελευθερώσουν βαριά όπλα και σούπερ ικανότητες για να καταστρέψουν την υγεία του Pauurc.

Ανάγνωση:  Ο οδικός χάρτης 5 ψηφιακών προϊόντων που πρέπει να έχετε [Downloadable examples]

Εξαργυρώστε το κουπόνι της επιθυμίας 5

Μετά την ήττα του Pauurc, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν το Wish 5 Token τους, το οποίο ξεκλειδώνει την πρόσβαση στο απόλυτο όπλο Last Wish ή στην εξωτική ανταμοιβή, σηματοδοτώντας το αποκορύφωμα της νίκης τους.

Riven’s Wishes Week Five Επιλογή: Defeat Taken Bosses

Εναλλακτικά, για όσους αναζητούν μια εναλλακτική διαδρομή στο Riven’s Wishes Week Five, ο στόχος μετατοπίζεται στο να νικήσουν τους Taken bosses ή mini-bosses στην περιοχή Rheasilvia. Ενώ αυτή η αποστολή μπορεί να αποδειχθεί προκλητική καθώς περιορίζεται στην περιοχή περιπολίας Rheasilvia, οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στη δημόσια εκδήλωση Taken Blight για να αντιμετωπίσουν ισχυρούς αντιπάλους Taken, διευκολύνοντας την πρόοδο στην αποστολή.

Η κλήση και η νίκη του Pauurc στο Destiny 2 είναι μια ανταποδοτική προσπάθεια που προσφέρει πλούσιες ανταμοιβές και μια συναρπαστική πρόκληση μέσα στα μυστικιστικά όρια της Ονειροπόλησης. Είτε επιλέξουν την παραδοσιακή διαδρομή είτε εναλλακτικές μεθόδους, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν μια επική περιπέτεια που καταλήγει στη νίκη επί αυτού του τρομερού αντιπάλου.