Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να καθαρίσετε το Xbox One;

Πώς να καθαρίσετε το Xbox One;

Οι κονσόλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασχοληθείτε με τα παιχνίδια, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε τις ταλαιπωρίες της κατασκευής ενός υπολογιστή ή της αγοράς ενός φορητού υπολογιστή υψηλής ποιότητας που μπορεί να παίξει παιχνίδια με αξιοπρεπή απόδοση. Τούτου λεχθέντος, όσον αφορά τη συντήρηση, μαστίζονται από πολλά ίδια ζητήματα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στους υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι οι λύσεις είναι επίσης συχνά παρόμοιες.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς να καθαρίσετε το Xbox One, τι προμήθειες θα χρειαστείτε και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε.

Πριν φτάσουμε στον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας τις παρακάτω προμήθειες.

  • Μια ηλεκτρική σκούπα με ρυθμιζόμενο σωλήνα.
  • Ένα κουτί πεπιεσμένου αέρα.
  • Ένα πινέλο με μαλακές τρίχες.
  • Πανί από μικροΐνες.
  • Επιχρίσματα με οινόπνευμα ή οινόπνευμα εντριβής.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο διαλύματα ισοπροπυλικής αλκοόλης (IPA) και μαξιλάρια προετοιμασίας με συγκέντρωση IPA 70% ή μικρότερη με ένα απαλό πανί από μικροΐνες που δεν αφήνει χνούδι.

Διαβάστε επίσης: Πώς να καθαρίσετε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κονσόλες όπως το Xbox συχνά μαστίζονται από τα ίδια προβλήματα που προκαλούν πονοκεφάλους στους χρήστες υπολογιστών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ως κάτοχος Xbox είναι η συσσώρευση σκόνης. Η σκόνη μπορεί να εισχωρήσει στους αεραγωγούς της κονσόλας σας και να προκαλέσει προβλήματα με την απαγωγή θερμότητας, οδηγώντας τελικά σε απώλεια απόδοσης.

Ανάγνωση:  Samsung Galaxy S21 FE 5G vs Galaxy S21 5G: 5 βασικές διαφορές

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κλείσετε το Xbox και να αφαιρέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας.

Βήμα 2: Πάρτε ένα πανί από μικροΐνες και σκουπίστε όλη την επιφάνεια του εξωτερικού κελύφους της κονσόλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιθέματα αλκοόλης για τυχόν υπολείμματα ή βρωμιά που έχουν κολλήσει ανάμεσα στις σχάρες αέρα ή οπουδήποτε αλλού στην επιφάνεια του Xbox. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να βρέξετε το πανί με οινόπνευμα.

Βήμα 3: Πάρτε το δοχείο πεπιεσμένου αέρα και φυσήξτε το μέσα από την οπή αερισμού της κονσόλας. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο μικρές ριπές.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τυχόν σκόνη και υπολείμματα που έχουν κολλήσει μέσα στον ανεμιστήρα και την είσοδο/έξοδο αέρα της κονσόλας.

Βήμα 5: Φροντίστε επίσης να καθαρίσετε τυχόν σκόνη και υπολείμματα που συλλέγονται μέσα στις ανοιχτές θύρες της κονσόλας. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα, ένα κουτί πεπιεσμένου αέρα ή απλά χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα με οινόπνευμα.

Μόλις τα πάντα είναι καθαρά, δώστε στην κονσόλα σας λίγο χρόνο για να αφήσει το αλκοόλ να στεγνώσει πριν το συνδέσετε ξανά. Ενεργοποιήστε το για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε σωστή λειτουργία και είστε έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: Κωδικός σφάλματος Xbox 0x80190190: 5 διορθώσεις