Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κάνετε ping στο Apple Watch σας;

Πώς να κάνετε ping στο Apple Watch σας;

Η Apple είναι γνωστό ότι εισέρχεται σε κατηγορίες προϊόντων και κυριαρχεί απόλυτα σε αυτές με την πάροδο του χρόνου. Το ίδιο ισχύει και με τον χώρο των έξυπνων ρολογιών, καθώς το Apple Watch είναι ένα από τα έξυπνα ρολόγια με τις περισσότερες πωλήσεις που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, εκτός από το ότι είναι εξαιρετικές συσκευές που λειτουργούν ως σύντροφοι του τηλεφώνου σας και μερικές φορές το αντικαθιστούν εξ ολοκλήρου.

Ωστόσο, ένα μειονέκτημα της ύπαρξης μιας τόσο μικρής συσκευής είναι ότι μπορεί να χαθεί εύκολα. Τα Apple Watches δεν είναι ακριβώς φθηνά, επομένως η απώλεια ενός θα αναστατώσει οποιονδήποτε. Ευτυχώς, το δίκτυο Find My της Apple μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς μπορείτε να κάνετε ping στο Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε το Apple Watch αν είναι νεκρό;

Πίνοντας το Apple Watch σας

Το να πληκτρολογήσετε το Apple Watch σας από το iPhone σας είναι απλώς θέμα μερικών αγγίξεων. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Ανάγνωση:  Πώς να μιλήσετε με έναν χειριστή TIM
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας και κατευθυνθείτε στο συσκευές αυτί.
  • Πατήστε το Apple Watch σας κάτω από τη λίστα συσκευών.
  • Παρακέντηση Αναπαραγωγή ήχου.

Μόλις πατήσετε το Αναπαραγωγή ήχου επιλογή, το Apple Watch σας θα πρέπει να αρχίσει να κουδουνίζει, ειδοποιώντας σας για τη θέση του εάν είναι κοντά. Εάν δεν είναι, μπορείτε να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία του ρολογιού στον χάρτη και να την εντοπίσετε. Μόλις το βρείτε, μπορείτε να πατήσετε το Απολύω κουμπί στην Εύρεση της εφαρμογής μου για να σταματήσει ο ήχος.

Προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε όταν κάνετε ping στο Apple Watch σας

Λάβετε υπόψη ότι όπως κάθε άλλο λογισμικό, η εφαρμογή Find My δεν είναι τέλεια και μπορεί να αντιμετωπίσει σφάλματα ή σφάλματα κατά καιρούς. Σε περίπτωση που δεν ακούσετε το Apple Watch σας να κουδουνίζει ή δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή Find My, βεβαιωθείτε ότι

  • Αντιστοιχίστε το iPhone και το Apple Watch
  • Αποκτήστε και τις δύο συσκευές στον ίδιο λογαριασμό iCloud
  • Ενεργοποιήστε το Find My iPhone και το Find My Apple Watch
  • Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές διαθέτουν συνδεσιμότητα δικτύου (κινητής τηλεφωνίας ή WiFi)

Διαβάστε επίσης: Πώς να φορτίσετε το Apple Watch χωρίς φορτιστή;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].