Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κάνετε menasting στο Palworld

Το Palworld’s Menasting είναι ένα Palworld και Dark-type που μοιάζει με σκορπιό με το μεταλλικό κοίλο σώμα του. Οι θρύλοι μιλούν για τη σύνθεση καθαρής ενέργειας του Menasting και την απόκοσμη ικανότητά του να παγιδεύει άλλους συντρόφους στο άδειο κέλυφός του και να τους καταβροχθίζει για τροφή. Οι δυσοίωνες μωβ λεπτομέρειες και τα απειλητικά κόκκινα μάτια του προκαλούν φόβο στις καρδιές όλων όσων διασχίζουν το μονοπάτι του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Paldecki, η διαδικασία σίτισης του Menasting προκαλεί επώδυνες κραυγές από συντρόφους που είναι φυλακισμένοι στο σώμα του. Παρά το τρομερό μέγεθός του, ο Menasting επιδεικνύει αξιοσημείωτη ευελιξία παράλληλα με την τεράστια δύναμή του.

Μετά τη σύλληψη, το Menasting αποδεικνύεται απαραίτητο τόσο σε επιχειρήσεις βάσης όσο και σε μάχη. Η ευελιξία του Menasting δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, είτε χρησιμοποιείται για να καθαρίσει μόνος το πεδίο της μάχης είτε για να συγκεντρώσει άφθονους πόρους για μια βάση.

Πού θα βρείτε το Menasting

Οι εξερευνητές που διασχίζουν τις ποικίλες περιοχές του Palworld θα πρέπει να μετριάσουν τις προσδοκίες τους να αντιμετωπίσουν αμέσως το Menasting. Υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι προσθήκης του Menasting στο Paldeck, οι οποίες απαιτούν διεξοδική διερεύνηση. Η τρομερή παραλλαγή Alpha Boss του Menasting βρίσκεται μέσα στα ύπουλα όρια του Dessicated Mineshaft, κρυμμένο στην έρημο του χάρτη. Οι τυχοδιώκτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για την καυτή ζέστη και να αντιμετωπίσουν το πανίσχυρο Level 44 Alpha Boss, φροντίζοντας να έχουν άφθονα πυρομαχικά και δύναμη πυρός, καθώς και έναν ανθεκτικό σύμμαχο.

Ανάγνωση:  ShareAll for PC – Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows 7/8/8.1/10 το 2024

Εναλλακτικά, το Menasting βρίσκεται στο απομακρυσμένο Νο. 2 Wildlife Sanctuary Island, που βρίσκεται στη δυτική άκρη του χάρτη. Η πρόσβαση σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή απαιτεί την κατοχή ενός αξιόπιστου ιπτάμενου βάσης ή την ικανότητα διέλευσης υδάτινων οδών. Η αντιμετώπιση άγριων μωρών σε αυτό το νησί περιορίζεται επίσης σε περιπτώσεις επιπέδου 44 και ταξινομούνται ως σπάνια ωάρια που απαιτούν υπομονή και τακτική ωοτοκία των φίλων κοντά.

Τέλος, το Menasting μπορεί να εκκολαφθεί από μεγάλα σκοτεινά αυγά, τα οποία μπορούν να βρεθούν στον υπερκόσμο ή να παραχθούν μέσω επιλεκτικής αναπαραγωγής. Συνδυάζοντας ορισμένους φίλους στο Ranch, όπως το Beakon και το Mammorest ή το Ragnahawk και το Cryolinx, οι παίκτες μπορούν να γεννήσουν έναν ισχυρό απόγονο Menasting. Αυτή η μέθοδος αναπαραγωγής όχι μόνο διευκολύνει την απόκτηση του Menasting, αλλά σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τις δυνατότητες και τα στατιστικά στοιχεία στις ατομικές σας προτιμήσεις.

Αξιοποιώντας τις ικανότητες του Menasting

Η χρησιμότητα του Menasting εκτείνεται πέρα ​​από τις μαχητικές του δυνατότητες και αποδεικνύεται ανεκτίμητη για τις βασικές αποστολές. Με τις δυνατότητες επεξεργασίας ξύλου επιπέδου 2 και εξόρυξης επιπέδου 3, το Menasting διασφαλίζει τη συνεχή παροχή βασικών πόρων όπως ξύλο, πέτρα και μετάλλευμα. Η ανάπτυξη του Menasting σε περιοχές με άφθονα συμπλέγματα πόρων ή φύλλα επιτρέπει την αποτελεσματική συγκέντρωση πόρων, η οποία βελτιώνει την ανθεκτικότητα της βάσης.

Ανάγνωση:  Στόχοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Πώς να τους θέσετε και να τους επιτύχετε

Στη μάχη, ο Menasting διαπρέπει ως δυνατός αμυντικός με το τέταρτο καλύτερο στατιστικό άμυνας στο παιχνίδι και βαθμολογία μάχης S-Tier. Το Steel Scorpion Partner Skill του όχι μόνο ενισχύει την άμυνα του παίκτη, αλλά αυξάνει και τις πτώσεις αντικειμένων από συναντήσεις με παιδιά τύπου Electric.

Fighting Menasting

Το διπλό ξόρκι του Menasting του δίνει πρόσβαση σε ένα ευέλικτο σύνολο ισχυρών κινήσεων που καλύπτουν τα στοιχεία Ground και Dark. Ωστόσο, αυτό το διπλό ξόρκι εκθέτει το Menasting σε ευπάθειες έναντι κινήσεων τύπου Dragon και Grass και του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τύπου Electric και Normal. Φυσικά, καθώς το Menasting ανεβαίνει, κερδίζει μια ποικιλία από καταστροφικές κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Sand Blast, Poison Blast, Shadow Burst, Stone Cannon, Nightmare Ball, Rock Lance και Dark Laser. Οι χρόνοι ισχύος και φόρτισης αυτών των κινήσεων ποικίλλουν, δίνοντας στο Menasting ευελιξία στη μάχη.

Κεντρικό στοιχείο στη μαχητική ισχύ του Menasting είναι το εξαιρετικό αμυντικό του στατιστικό, που το καθιστά αδιαπέραστο από επιθέσεις πολλών επιθετικών αντιπάλων. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με τρομερούς αντιπάλους, η μαχητική ικανότητα του Menasting το ξεχωρίζει ως απαραίτητο στοιχείο στο ρόστερ μιας ομάδας, διασφαλίζοντας τη συνεχή επιτυχία στα ποικίλα τοπία του Palworld.