Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Το Discord είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα VoIP στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ένας από τους κύριους παράγοντες της δημοτικότητάς του είναι η ευκολία χρήσης του προγράμματος. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εκκίνηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς μπορείτε να κάνετε ροή του Nintendo Switch σας σε ένα κανάλι Discord.

Δεδομένου ότι οι πλατφόρμες της Nintendo δεν υποστηρίζονται επίσημα από το Discord ή το αντίστροφο, δυστυχώς, η ροή της οθόνης του Switch σας στο Discord δεν θα είναι εύκολη.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές δεν διαθέτουν ούτε θύρες εισόδου HDMI, θα χρειαστείτε μια κάρτα λήψης που μπορεί να συλλάβει τα εξερχόμενα σήματα HDMI από το Switch’s Dock στον υπολογιστή σας με το Discord, όπου μπορείτε να το μεταδώσετε στον διακομιστή της επιλογής σας.

Θα χρειαστείτε επίσης λογισμικό για την επεξεργασία και εμφάνιση της εξόδου της κάρτας λήψης στον υπολογιστή σας. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε είτε VLC είτε OBS, καθώς και τα δύο είναι δωρεάν και σχετικά εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του Discord για εμένα και σήματα banner προφίλ: 6 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκλειδώσετε τη δύναμη των σορτς YouTube για να αναπτύξετε το κανάλι σας;

Αφού έχετε όλα όσα χρειάζεστε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε streaming στο Nintendo Switch στο Discord.

Προετοιμασία του διακόπτη

Πρώτα πρέπει να συνδέσετε το διακόπτη στο dock του και να εκτελέσετε την έξοδο HDMI από το dock στην είσοδο της κάρτας λήψης. Μόλις πραγματοποιηθεί αυτή η σύνδεση, συνδέστε την κάρτα λήψης στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB και θα πρέπει να προχωρήσετε στην πλευρά του υλικού.

Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης και η κάρτα λήψης είναι σωστά συνδεδεμένα και ενεργοποιημένα πριν συνεχίσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε κάποιον στο Discord;

Πραγματοποίηση ροής

Στη συνέχεια, πρέπει να καταγράψουμε την έξοδο από την κάρτα βίντεο και να τη φέρουμε σε VLC. Εάν δεν έχετε κατεβάσει ακόμα το VLC, μπορείτε να το αποκτήσετε από το δικό τους επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Μόλις είστε έτοιμοι, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το VLC και κάντε κλικ Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ακολουθούμενη από Ανοίξτε τη συσκευή λήψης.

Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι το Λειτουργία λήψης Έχει οριστεί DirectShow και ότι οι συσκευές βίντεο και ήχου έχουν ρυθμιστεί σε Προκαθορισμένο ή το όνομα της κάρτας λήψης.

Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Βήμα 3: Ελεγξε το Εμφάνιση περισσότερων επιλογών κουτί και αντιγράψτε-επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα.

C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe” dshow:// :dshow-vdev=”Game Capture HD60 S (Video) (#01)” :dshow-adev=”Game Capture HD60 S (Audio) ( #01)” :dshow-aspect-ratio=”16:9″ :dshow-audio-samplerate=48000 :dshow-audio-channels=2 :live-caching=0 :dshow-fps=60

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε μαύρο χαλαζία στο Persona 3 Reload
Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Βήμα 4: Τέλος, κάντε κλικ Παίζω και θα πρέπει να δείτε την οθόνη του Switch σας να μεταδίδεται μέσω VLC.

Πώς να κάνετε ροή του Switch στο Discord;

Σε περίπτωση που η προαναφερθείσα μέθοδος δεν σας αποδώσει, μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης του διακόπτη στον φορητό υπολογιστή σας.

Ροή στο Discord

Σε αυτό το σημείο, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη ροή του Switch on Discord. Μεταβείτε στο Discord, ανοίξτε το αγαπημένο σας κανάλι και ξεκινήστε τη ροή της οθόνης σας.

Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης ροής της οθόνης σας στο Discord εδώ.

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις