Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell;

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell;

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον φορητό υπολογιστή Dell; Όταν κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell, διορθώνει πολλές μικρές τεχνικές δυσλειτουργίες και σφάλματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή Dell, γιατί πρέπει να επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή και τι συμβαίνει όταν κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή σας. Στο τέλος, θα παρουσιάσουμε μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Πριν επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή, υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που μπορείτε να λάβετε:

 • Κλείστε όλα τα προγράμματα για να αποτρέψετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν εάν τα προγράμματα δεν έχουν κλείσει σωστά.
 • Αποθηκεύστε την εργασία σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε δεδομένα.
 • Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τυχόν περιφερειακά πριν επανεκκινήσετε τον φορητό υπολογιστή σας.

Πώς να επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή Dell;

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι επανεκκίνησης ενός φορητού υπολογιστή Dell:

Χρησιμοποιήστε το μενού έναρξης

Αυτή η μέθοδος είναι η πιο εύκολη και δεν απαιτεί τεχνικό υπόβαθρο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Windows στη γραμμή εργασιών και, στη συνέχεια, πατήστε το εξουσία κουμπί. Στη συνέχεια επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας του φορητού υπολογιστή

Το κουμπί λειτουργίας υπάρχει σε κάθε φορητό υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της Dell. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας του φορητού υπολογιστή σας μέχρι να τερματιστεί η λειτουργία του.

Ανάγνωση:  DIY Αντικατάσταση μπαταρίας Apple Watch: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Μετά από αυτό, πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε ξανά τον φορητό υπολογιστή.

Επανεκκινήστε τον φορητό υπολογιστή Dell με το πληκτρολόγιο

Μπορείτε επίσης να επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή Dell μέσω πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Ctrl + Alt + Delete. Πατήστε Ctrl + Alt + Delete ταυτόχρονα για να ανοίξετε την οθόνη ασφαλείας των Windows.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο λειτουργίας που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη. Από εδώ, επιλέξτε το Επανεκκίνηση επιλογή.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών

Αυτή είναι η τέταρτη μέθοδος επανεκκίνησης του φορητού υπολογιστή Dell. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών κάνοντας αναζήτηση cmd στη γραμμή αναζήτησης.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τερματισμός/ρ και πατήστε Enter.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με την είσοδο της οθόνης Dell στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας;

Γιατί πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell;

Η επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή σας επιλύει διάφορα προβλήματα και βελτιώνει τη συνολική του απόδοση. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή Dell είναι οι εξής:

 • Βελτίωση απόδοσης: Ο φορητός υπολογιστής σας ενδέχεται να συγκεντρώνει προσωρινά αρχεία και άλλα δεδομένα που μπορεί να επιβραδύνουν τον φορητό υπολογιστή. Η επανεκκίνηση διαγραφή τέτοιων αρχείων βελτιώνοντας έτσι την απόδοση.
 • Επίλυση προβλημάτων λογισμικού: Κάποιο λογισμικό ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα και όταν κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή σας, συνήθως διορθώνει τέτοια προβλήματα.
 • Εγκατάσταση ενημερώσεων: Όταν εγκαθιστάτε ενημερώσεις στον φορητό υπολογιστή Dell, πρέπει να τον επανεκκινήσετε για να τεθούν σε ισχύ οι ενημερώσεις.
 • Διόρθωση προβλημάτων υλικού: Ζητήματα όπως το touchpad που δεν λειτουργεί ή το Το πληκτρολόγιο/ποντίκι που δεν λειτουργεί μερικές φορές μπορεί να επιλυθεί απλώς με επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή ή του υπολογιστή.
Ανάγνωση:  Ανάλυση SEO: Βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σχετικά με την απόδοση

Τώρα, ας προχωρήσουμε στην επόμενη επικεφαλίδα όπου εξηγούμε τι συμβαίνει όταν κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή σας.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε επανεκκίνηση ενός φορητού υπολογιστή;

Όταν κάνετε επανεκκίνηση ενός φορητού υπολογιστή, περνάει από μια σειρά γεγονότων που ανανεώνει το σύστημα. Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαδικασιών που προκύπτουν κατά την επανεκκίνηση ενός φορητού υπολογιστή.

 • Το λειτουργικό σύστημα Windows κλείνει όλα τα προγράμματα που εκτελούνται.
 • Ο φορητός υπολογιστής κλείνει και επανεκκινεί εκκινώντας μια διαδικασία γνωστή ως «ακολουθία εκκίνησης» κατά την οποία το BIOS εκτελεί μια σειρά ελέγχων για να αξιολογήσει τη συμβατότητα υλικού.
 • Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι υλικού, το λειτουργικό σύστημα φορτώνει τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης και υπηρεσίες.
 • Τέλος, βλέπετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας.

Έτσι, ακολουθώντας τις μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω, μπορείτε εύκολα να επανεκκινήσετε έναν φορητό υπολογιστή Dell.

Πώς να ξεκλειδώσετε το πληκτρολόγιο σε φορητό υπολογιστή Dell;