Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να κάνετε δεξί κλικ σε ένα Chromebook;

Πώς να κάνετε δεξί κλικ σε ένα Chromebook;

Τα Chromebook θεωρούνται πολύ μινιμαλιστικά και φορητά. Εάν διαθέτετε Chromebook, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα την εργασία σας οπουδήποτε μέσα σε μια τσάντα μεταφοράς, λόγω του μικρού μεγέθους και επομένως της μάζας της. Ομοίως, για να ληφθεί υπόψη ένα μικρό μέγεθος, ένα Chromebook έχει λιγότερο χώρο και χρησιμοποιεί συντομεύσεις για να παρέχει τις περισσότερες λειτουργίες. Μια τέτοια λειτουργία είναι η δυνατότητα να κάνετε δεξί κλικ σε ένα Chromebook.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να κάνετε δεξί κλικ σε ένα Chromebook χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους, τη μία μέσω των ρυθμίσεων και την άλλη μέσω μιας συντόμευσης πληκτρολογίου.

Πώς να διορθώσετε την ένταση στο Chromebook;

Ρυθμίσεις επιφάνειας αφής

Το Chromebook είναι ένα αρκετά απλό και καθαρό μηχάνημα στη λειτουργία, δεδομένου ότι έχετε απομνημονεύσει τις βασικές συντομεύσεις του. Έτσι, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή δεξί κλικ στο Chromebook, που είναι ενσωματωμένη σε άλλους φορητούς υπολογιστές, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται ως εξής:

Βήμα 1: Κατευθυνθείτε στην κάτω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας του Chromebook και κάντε κλικ στην ώρα. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για Ρυθμίσεις.

Πώς να αλλάξετε την ώρα στο Chromebook;

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Συσκευή και μετά επιλέξτε Touchpad ή Touchpad και ποντίκι.

Βήμα 3: Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη μπροστά από Ενεργοποιήστε το πάτημα για κλικ.

Ομοίως, μπορείτε να ενεργοποιήσετε άλλες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά με πάτημα, την επιτάχυνση της επιφάνειας αφής και την αντίστροφη κύλιση. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα της επιφάνειας αφής ανάλογα.

Ανάγνωση:  Σημασία IMY: Τι σημαίνει και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της επιφάνειας αφής, μπορείτε να κάνετε κλικ ή να αλλάξετε την προτίμηση κατεύθυνσης κύλισης, σύροντας προς τα επάνω για να ανεβείτε ή σύροντας προς τα επάνω για να κατεβείτε.

Πατήστε για κλικ

Τώρα, αγγίξτε απαλά την επιφάνεια αφής σας με δύο δάχτυλα — με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο Chromebook σας για να ανοίξετε τις επιλογές του μενού με το δεξί κλικ όποτε θέλετε.

Συντόμευση πληκτρολογίου

Η δεύτερη μέθοδος για το άνοιγμα των επιλογών με το δεξί κλικ στο Chromebook σας περιλαμβάνει το απλό πάτημα και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ‘Alt’ ενώ ταυτόχρονα αγγίζετε την επιφάνεια αφής με ένα δάχτυλο. Μια απλή κίνηση για να ανοίξετε τις επιλογές που συνοδεύουν το δεξί κλικ σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας.

Πλήκτρο Alt + ένα πάτημα επιφάνειας αφής

Η επιφάνεια αφής Chromebook δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση