Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να επανεκκινήσετε το Firestick όταν είναι παγωμένο;

Πώς να επανεκκινήσετε το Firestick όταν είναι παγωμένο;

Εάν το Fire TV Stick σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αυτήν τη στιγμή, μπορεί να παγώσει το περιεχόμενο που παρακολουθείτε και ή να μην εμφανίζεται σωστά. Παρόλο που μπορεί να μην είναι ακόμη ώρα να ξεκολλήσετε τη συσκευή σας από τα πλοκάμια του FireStick που προκαλεί πρόβλημα, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε ορισμένα πειράματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να δείτε εάν το Fire TV Stick σας έχει ακόμα κάποιο λάκτισμα.

Σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσουμε πώς να επανεκκινήσετε το FireStick χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους και επίσης για το τι μπορείτε να κάνετε όταν το FireStick σας κάνει να παγώσει η τηλεόρασή σας.

Γιατί το FireStick σας παγώνει;

Ένα Fire TV Stick συνήθως παγώνει όταν η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι αργή. Λόγω αυτού, ανεξάρτητα από το κανάλι ή την υπηρεσία ροής, το περιεχόμενό σας θα διακόπτεται τακτικά ή θα μην είναι διαθέσιμο. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι ο αποθηκευτικός χώρος του Fire TV σας είναι χαμηλός. Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να καταργήσετε και να απεγκαταστήσετε ορισμένες εφαρμογές. Επίσης, εάν δεν χρησιμοποιείτε το αρχικό σας υλικό Fire TV, τότε μπορούν να βελτιώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για τη φόρτωση του περιεχομένου σας.

Ανάγνωση:  Θα έρθει ποτέ το Starfield στο PlayStation;

Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας μπορεί επίσης να προκαλέσει περιορισμό του εύρους ζώνης, όπου η ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο μπορεί να μειωθεί εάν χρησιμοποιείτε μεγάλο όγκο δεδομένων. Μπορεί επίσης να υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους ο ISP σας περιορίζει σκόπιμα το εύρος ζώνης σας. Επιπλέον, η οθόνη σας μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα αν έχετε κατεβάσει μια νέα εφαρμογή που είχε ορισμένα κατεστραμμένα αρχεία.

Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Firestick: Quick Fix

Διαφορετικές τεχνικές επανεκκίνησης

Αν και μια απλή επανεκκίνηση δεν είναι τόσο πλούσια όσο οι τύποι ζυμαρικών ή σούσι, μπορείτε να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick δοκιμάζοντας τις ακόλουθες μεθόδους:

Χρήση τηλεχειριστηρίου

Μπορείτε να επανεκκινήσετε το Fire TV χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Fire TV Stick. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή/Παύση μαζί με το κύριο κουμπί στο ενδιάμεσο που ονομάζεται κουμπί Επιλογή για περίπου πέντε έως έξι δευτερόλεπτα. Η συσκευή Fire TV Stick θα απενεργοποιηθεί. Όταν η συσκευή σας ενεργοποιηθεί ξανά, θα λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά.

Πώς να επαναφέρετε το Amazon Fire TV Stick;  |  Candid.Τεχνολογία

Εάν πιστεύετε ότι το τηλεχειριστήριό σας είναι η ρίζα όλων των προβλημάτων, τότε ενδέχεται να μην έχει αντιστοιχιστεί επαρκώς με το Fire TV σας. Αφαιρέστε το τροφοδοτικό της Fire TV και, στη συνέχεια, πατήστε τα κουμπιά προς τα πίσω, αριστερά και τα μενού ταυτόχρονα για 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις μπαταρίες πριν συνδέσετε ξανά το τροφοδοτικό. Τοποθετήστε ξανά τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο Fire TV και πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης για μερικά δευτερόλεπτα. Μπορείτε να πατήσετε αμέσως το κουμπί αρχικής οθόνης για δέκα δευτερόλεπτα, αν θέλετε να αποφύγετε όλη την ταλαιπωρία.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε Instagram Influencers για την επιχείρηση;

Επανεκκινήστε το Fire TV

Μπορείτε να επανεκκινήσετε το Fire TV με τον αρχικό τρόπο, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και πατώντας την επιλογή επανεκκίνησης. Η επανεκκίνηση της συσκευής Fire Stick είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Τώρα, μπορείτε να μάθετε πώς να βρείτε την επιλογή επανεκκίνησης ακολουθώντας τον οδηγό εδώ. Μπορείτε να μεταβείτε στο My Fire TV στις ρυθμίσεις και να αναζητήσετε την επιλογή επανεκκίνησης εκεί. Μετά την επανεκκίνηση, τυχόν εναπομείνασες δυσλειτουργίες και σφάλματα θα αφαιρεθούν καθώς και η προσωρινή μνήμη από τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Πώς να επανεκκινήσετε ένα Chromebook όταν είναι παγωμένο;

Αποσυνδέστε το FireStick

Εάν υπάρχουν εξωτερικές συσκευές συνδεδεμένες στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να τις αφαιρέσετε μαζί με το ίδιο το FireStick. Θα πρέπει επίσης να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας από την πρίζα. Περιμένετε ένα λεπτό και, στη συνέχεια, συνδέστε τα όλα ξανά στις προηγούμενες θέσεις τους. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπαγώσετε τη συσκευή σας.

Καταργήστε εφαρμογές τρίτων και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη

Εάν υπάρχει σφάλμα ή σφάλμα σε μια από τις εφαρμογές σας ή το πρόβλημα παγώματος συμβαίνει λόγω συσσωρευμένης προσωρινής μνήμης, μπορείτε να καταργήσετε το ίδιο διαγράφοντας άλλες εφαρμογές OTT. Η εκκαθάριση ανεπιθύμητου περιεχομένου από τη συσκευή Fire TV όχι μόνο δημιουργεί περισσότερο χώρο για τη βέλτιστη λειτουργία των υπόλοιπων εφαρμογών, αλλά και απαλλαγεί από τυχόν κατεστραμμένα αρχεία.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT από την Ιταλία

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης των εφαρμογών σας θα πρέπει να είναι μια συνηθισμένη μέθοδος που μπορείτε να υιοθετήσετε για να αφαιρέσετε μόνιμο κακόβουλο λογισμικό ή σφάλματα που υπάρχουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Μπορείτε να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη οποιασδήποτε εφαρμογής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της Fire TV σας και επιλέξτε Εφαρμογές από τις επιλογές που εμφανίζονται.
  • Επίλεξε το Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών επιλογή.
  • Μεταβείτε στην εφαρμογή της οποίας η προσωρινή μνήμη θέλετε να καταργήσετε ή να απεγκαταστήσετε εντελώς. Τώρα πατήστε τις επιλογές που εμφανίζονται για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη ή να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Fire TV απευθείας από το τηλεχειριστήριο πατώντας το δεξί κουμπί και το κουμπί πίσω ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας θα καταργήσει όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού χρήστη σας και τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Πώς να επαναφέρετε το Amazon Fire TV Stick;  Επεξηγήθηκαν 2 μέθοδοι

Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick;