Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να επανεκκινήσετε τον θερμοστάτη Nest;

Πώς να επανεκκινήσετε τον θερμοστάτη Nest;

Καθώς οι έξυπνες οικιακές συσκευές γίνονται κυρίαρχες και εύκολα προσβάσιμες, βλέπουμε όλο και περισσότερες κανονικές συσκευές να μετατρέπονται σε έξυπνες. Η σειρά προϊόντων έξυπνων οικιακών προϊόντων Nest της Google είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα εξαιρετικών gadget οικιακού αυτοματισμού που κυκλοφορούν.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε τον θερμοστάτη Nest σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Σφάλμα Google Nest E298: 3 διορθώσεις

Επανεκκίνηση έναντι Επαναφοράς

Πριν ξεκινήσουμε την επανεκκίνηση του θερμοστάτη Nest, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ της επανεκκίνησης και της επαναφοράς ενός. Ενώ μπορεί να δείτε αυτές τις λέξεις να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, κάνουν διαφορετικά πράγματα και χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά σενάρια.

Η επανεκκίνηση του θερμοστάτη Nest είναι παρόμοια με την επανεκκίνηση οποιασδήποτε άλλης συσκευής και διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα σας. Αυτό είναι ένα χρήσιμο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που ο θερμοστάτης σας έχει κολλήσει, παγώσει, αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο ή απλώς δεν λειτουργεί σωστά γενικά.

Από την άλλη πλευρά, η επαναφορά του θερμοστάτη θα αφαιρέσει ορισμένα ή όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή, ανάλογα με την επιλογή που έχετε επιλέξει. Αυτό είναι γενικά ένα πιο ακραίο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων και χρησιμοποιείται επίσης συχνά όταν θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά τον θερμοστάτη κάπου αλλού ή τον αφήνετε πίσω αλλά θέλετε να αφαιρέσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη συσκευή.

Ανάγνωση:  Η καλύτερη κατασκευή υπολογιστή παιχνιδιών κάτω από 30000 ₹

Επανεκκίνηση θερμοστάτη Nest

Η επανεκκίνηση του θερμοστάτη Nest είναι στην πραγματικότητα μια αρκετά απλή διαδικασία. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Πατήστε τον επιλογέα για να ανοίξετε το μενού Γρήγορη προβολή και περιστρέψτε το για να το επιλέξετε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Επιλέγω Επαναφορά.

Βήμα 3: Επιλέγω Επανεκκίνηση.

Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να επανεκκινήσετε τον θερμοστάτη Nest. Εάν η συσκευή είναι παγωμένη ή δεν ανταποκρίνεται με άλλον τρόπο, μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα τον επιλογέα μέχρι να σβήσει η οθόνη και, στη συνέχεια, να την αφήσετε και να πατήσετε ξανά για επανεκκίνηση του θερμοστάτη.

Διαβάστε επίσης: Ο θερμοστάτης Honeywell δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση