Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να επαναφέρω τον δρομολογητή AT&T;

Πώς να επαναφέρω τον δρομολογητή AT&T;

Όσο σημαντικό κι αν είναι ένα κομμάτι της υποδομής του δικτύου, όπως είναι οι δρομολογητές, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολοι κατά καιρούς. Η πιο βασική λύση στα περισσότερα ζητήματα που σχετίζονται με το δρομολογητή είναι απλώς να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή είτε αποσυνδέοντας το τροφοδοτικό είτε χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη τροφοδοσίας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να επαναφέρετε πλήρως τον δρομολογητή σας. Με βάση τη συγκεκριμένη μάρκα και το μοντέλο του δρομολογητή σας, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαφέρει πολύ. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον δρομολογητή AT&T.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο AT&T; Οδηγός για ενεργοποίηση SIM και eSIM online

Η επαναφορά σχεδόν οποιουδήποτε δρομολογητή είναι μια αρκετά απλή εργασία. Οι περισσότεροι δρομολογητές ανεξάρτητα από τον πάροχο ή τον πάροχο υπηρεσιών θα έχουν κάποιου είδους κουμπί επαναφοράς στη συσκευή. Συνήθως τοποθετείται στο πίσω μέρος δίπλα σε όλες τις θύρες και είναι είτε ένα κουμπί που πρέπει να κρατήσετε πατημένο είτε μια μικρή τρύπα που απαιτεί να τοποθετήσετε μια καρφίτσα.

Για να επαναφέρετε τον δρομολογητή AT&T, βρείτε το κουμπί επαναφοράς στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, πατήστε το παρατεταμένα για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, δώστε στον δρομολογητή λίγο χρόνο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναφοράς, η οποία θα διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά πριν ο δρομολογητής σας είναι έτοιμος να λειτουργήσει ξανά.

Ανάγνωση:  Η Motorola αποκαλύπτει δύο νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα Razr

Λάβετε υπόψη ότι η επαναφορά του δρομολογητή σας μπορεί να καταργήσει όλα τα εξατομικευμένα προφίλ, διαμορφώσεις και ρυθμίσεις που μπορεί να έχετε κάνει, επομένως είναι καλή ιδέα είτε να σημειώσετε τις διαμορφώσεις σας, ειδικά εάν αφορούν προώθηση θύρας ή IP, φιλτράρισμα MAC ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί να θυμάστε μια διεύθυνση MAC ή IP ή έναν αριθμό θύρας ή να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των διαμορφώσεων, ώστε να μπορείτε να τις εισαγάγετε αργότερα κατά την εκ νέου ρύθμιση του δρομολογητή.

Εάν δεν έχετε τα στοιχεία σύνδεσης που απαιτούνται για να ρυθμίσετε ξανά το δρομολογητή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με Εξυπηρέτηση πελατών AT&T για να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Τέλος, μόνο λίγοι δρομολογητές προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των διαμορφώσεων και των ρυθμίσεών σας, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τυχόν δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης πριν επαναφέρετε τη συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Τηλέφωνα συμβατά με κρίκετ: συμβατότητα HD-Voice και BYOD