Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να επαναφέρετε ένα Powerbank;

Πώς να επαναφέρετε ένα Powerbank;

Το power bank είναι μια μη μαγική συσκευή που επαναφορτίζει γρήγορα το τηλέφωνό σας ή άλλα ηλεκτρονικά αντικείμενα όταν η μπαταρία τους είναι χαμηλή. Ένα power bank διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο με τόση ποικιλία, μερικά χαρακτηριστικά παραμένουν κοινά σχεδόν σε όλες, όπως η ικανότητά του να φορτίζει άλλες συσκευές, να φορτίζει και ένα κουμπί ή τρύπα επαναφοράς.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να επαναφέρετε ένα power bank όταν δεν μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας ή να φορτιστεί πλήρως.

Γιατί ένα power bank απαιτεί επαναφορά;

Ένα power bank μπορεί να απαιτεί επαναφορά εάν σταματήσει να λειτουργεί άριστα. Εάν το power bank σας σταματήσει να κρατά τη φόρτιση ή να επαναφορτίζει μια άλλη συσκευή ή αν δεν ανάβει, τότε θα πρέπει να το επαναφέρετε εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα. Εφόσον τα προβλήματα που επηρεάζουν ένα power bank σχετίζονται με λογισμικό, μπορούν να λυθούν με μια απλή επαναφορά. Ωστόσο, εάν το υλικό φαίνεται να είναι ελαττωματικό, ίσως χρειαστεί να επισκευάσετε την μπαταρία εάν δεν είναι αντικαταστάσιμη.

Ανάγνωση:  Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook, (Ενημερώθηκε 2024)

Ποια είναι η πραγματική χωρητικότητα του power bank σας;

Πώς να επαναφέρετε ένα power bank;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε το power bank σας, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να φορτιστεί και να απενεργοποιηθεί πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε επαναφορά:

 • Βρείτε το κουμπί επαναφοράς στο power bank, το οποίο μπορεί να φέρει την ένδειξη “reset” ή “rst”.
 • Πατήστε το κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μια λεπτή μεταλλική καρφίτσα εάν το κουμπί επαναφοράς βρίσκεται σε μια μικρή τρύπα ή κανονικά εάν βρίσκεται στο σώμα του power bank.
 • Περιμένετε να γίνει επαναφορά του power bank αφού αφήσετε το κουμπί.

Σε ορισμένα power bank, μπορείτε να κάνετε επαναφορά πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 10-15 δευτερόλεπτα.

Εκτός από την επανεκκίνηση, μπορείτε να αφήσετε την μπαταρία να αδειάσει εντελώς από το power bank και να τη φορτίσετε ξανά. Μετά από αυτό, εάν πατήσετε το κουμπί επαναφοράς, εάν υπάρχει στο power bank σας, τότε αυτή η μέθοδος ονομάζεται σκληρή επαναφορά.

Ποια είναι η πραγματική χωρητικότητα του power bank σας;

Σημεία που πρέπει να θυμάστε για τα power banks

Πρέπει να έχετε κατά νου μερικά σημεία σχετικά με τα power banks και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα χειρίζεστε. Μερικά από αυτά τα σημεία είναι τα εξής:

 • Διατηρήστε το power bank καθαρό καθαρίζοντας όλες τις θύρες. Μην χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το power bank σας. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί ή βούρτσα.
 • Φορτίζετε τακτικά το power bank σας, τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο μήνες εάν χρησιμοποιείται σπάνια.
 • Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και σε δροσερό χώρο καθώς και μακριά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές.
 • Χρησιμοποιήστε μόνο ένα συμβατό καλώδιο φόρτισης, ειδικά ένα καλώδιο USB που παρέχεται με το power bank.
 • Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε συσκευή θέλετε να φορτίσετε χρησιμοποιώντας το power bank σας είναι συμβατή με αυτήν και δεν προκαλεί περιττή ή ακανόνιστη αποστράγγιση της μπαταρίας του power bank σας. Επίσης, αποφύγετε τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής συνδεδεμένης στο power bank.
 • Μην ασκείτε μεγάλη πίεση στο power bank σας.
 • Εκτός από την εκτέλεση σκληρής επαναφοράς, μην αδειάζετε ποτέ εντελώς την μπαταρία του power bank ιόντων λιθίου, καθώς απαιτεί ελάχιστη ποσότητα φόρτισης για να λειτουργήσει.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με την επαναφορά του power bank σας, καθώς κάθε εταιρεία κατασκευάζει διαφορετικό τύπο power bank.
 • Αποφύγετε την υπερβολική φόρτιση του power bank σας και προσέχετε την οθόνη του φωτός, απενεργοποιήστε την τροφοδοσία φόρτισης μόλις σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία ή σβήσει εντελώς, καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το power bank σας είναι πλήρως φορτισμένο.
Ανάγνωση:  Το Samsung Galaxy M33 5G αποκαλύφθηκε στην Ινδία: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και προδιαγραφές

Τα κορυφαία 7 power bank 20.000 mAh