Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να εξοπλίσετε δροσερούς ρούνους στο Elden Ring

Πριν από την κυκλοφορία του Elden Ring το 2019, υπήρχαν φήμες για ένα παιχνίδι που ονομάζεται Great Rune από τους γνωστούς προγραμματιστές, FromSoftware. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψε το παιχνίδι που γνωρίζουμε πλέον ως Elden Ring. Παρά την αλλαγή του τίτλου, οι παίκτες συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι οι μεγάλοι ρούνοι ήταν μια βασική ιδέα στο σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Αυτό το στοιχείο που αλλάζει το παιχνίδι εισάγει συναρπαστικές νέες μηχανικές, αλλά η αξιοποίηση της δύναμής του απαιτεί πλοήγηση σε πολύπλοκα στάδια. Ο τεράστιος ανοιχτός κόσμος του Elden Ring παρασύρει τους παίκτες σε μια ατελείωτη αναζήτηση, καθιστώντας εύκολη την απώλεια της εστίασης ενώ κυνηγούν μεγάλους ρούνους. Ως εκ τούτου, αυτός ο οδηγός στοχεύει να κρατήσει τους παίκτες στο σωστό δρόμο, παρέχοντας μια λεπτομερή περιγραφή κάθε σημαντικού βήματος στην αποτελεσματική χρήση μεγάλων ρούνων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μεγάλους ρούνους στο Elden Ring

Οι Great Runes έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά το παιχνίδι ενός μολυσμένου παίκτη, παρέχοντας ένα ζωτικό πλεονέκτημα για την επιβίωση στα επικίνδυνα Lands Between. Ωστόσο, το ξεκλείδωμα του πλήρους δυναμικού του Great Rune Blessing απαιτεί να εκτελεστούν πολύπλοκες διαδικασίες. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν:

 1. Απόκτηση λεπτών ρούνων
 2. Αποκατάσταση των μεγάλων δυνάμεων των ρούνων
 3. Εξοπλισμός αναπαλαιωμένων μεγάλων ρούνων
 4. Ενεργοποίηση μεγάλων ρούνων
Ανάγνωση:  Πώς η τεχνολογία κάνει τη ζωή του 21ου αιώνα καλύτερη και ευκολότερη

Αποκτήστε δροσερούς ρούνους στο Elden Ring

Η εξασφάλιση ενός μεγάλου ρούνου απαιτεί να νικήσουμε είτε έναν ημίθεο είτε έναν κομιστή θραυσμάτων. Αυτοί οι τρομεροί αντίπαλοι αποτελούν μια σημαντική πρόκληση και συχνά απαιτούν βοήθεια από μολυσμένους παίκτες ή NPC από το Elden Ring. Όταν νικήσει έναν αντίπαλο, η νικηφόρα κηλίδα αποκτά τον μεγάλο ρούνο του νικημένου εχθρού, ανοίγοντας το δρόμο για μεταγενέστερα στάδια για να απελευθερώσει τις δυνάμεις του.

Αποκατάσταση των μεγάλων ρουνικών δυνάμεων στο Ring of Elden

Αφού νικήσουν τον φορέα του Μεγάλου Ρούνου, οι παίκτες πρέπει να εξετάσουν την περιγραφή του Μεγάλου Ρούνου, που θα αποκαλύψει μια διαδρομή προς έναν θεϊκό πύργο που βρίσκεται στην αντίστοιχη περιοχή. Στον Θεϊκό Πύργο, η δύναμη του Μεγάλου Ρούνου μπορεί να αποκατασταθεί. Η έναρξη αυτού του ταξιδιού είναι γεμάτη κινδύνους, με τρομερούς αντιπάλους να παραμονεύουν σε κάθε στροφή. Ωστόσο, οι ανταμοιβές που περιμένουν τον αμαυρωμένο ατρόμητο στο τέλος του ταξιδιού κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι να αξίζει τον κόπο.

Εξοπλισμός μεγάλων ρούνων στο Elden Ring

Αφού αποκαταστήσουν επιτυχώς τη δύναμη του μεγάλου ρούνου, οι παίκτες θα πρέπει να αναζητήσουν ανάπαυλα στο πλησιέστερο Site of Lost Grace. Εδώ είναι διαθέσιμο ένα νέο μενού γνωστό ως Μενού Μεγάλου Ρούνου. Σε αυτό το μενού, οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν τον αποκατεστημένο Great Rune στον χαρακτήρα τους, αν και απαιτείται ένα τελευταίο βήμα για να ενεργοποιηθούν τα εφέ του.

Ανάγνωση:  Τα 10 πιο περιζήτητα RUST Skins όλων των εποχών

Ενεργοποιήστε τους μεγάλους ρούνους στο Elden Ring

Η ενεργοποίηση μεγάλων ρούνων απαιτεί τη χρήση τόξων ρούνων. Αυτά τα σπάνια αντικείμενα είναι τυχαία διάσπαρτα σε όλα τα Lands Between, αλλά μπορούν επίσης να αγοραστούν από εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Κάθε σημαντικός ρούνος παρέχει μοναδικά εφέ στον μολυσμένο παίκτη, όπως:

 • Godrick Great Rune: Βελτιώνει όλα τα χαρακτηριστικά.
 • Rykard Great Rune: Επαναφέρει λίγο HP αφού νικήσει τους εχθρούς.
 • Great Rune of the Unborn: Διευκολύνει την τέλεια αναγέννηση.
 • Radahn Great Rune: Ενισχύει το HP, το FP και την αντοχή.
 • Mohg Great Rune: Χορηγεί το όφελος των φαντασμάτων αίματος.
 • Morgott Great Rune: Αυξάνει σημαντικά την HP.
 • Malenia Great Rune: Επιτρέπει στις επιθέσεις να επαναφέρουν το HP.

Συμπερασματικά, η εκμάθηση της τέχνης της αξιοποίησης των μεγάλων ρούνων του Elden Ring είναι ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που παρέχει στους παίκτες μια σειρά από ισχυρές ικανότητες για να βοηθήσουν την αναζήτησή τους σε επικίνδυνες περιοχές. Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό, οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες των Μεγάλων Ρούνων και να βγουν νικητές στην αναζήτησή τους για δύναμη και δόξα.