Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να εξαργυρώσετε κωδικούς στο Pokemon GO

Η εξαργύρωση κωδικών στο Pokémon GO μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού σας και να σας δώσει πρόσβαση σε αποκλειστικά μπόνους και αντικείμενα. Αν ήσασταν φανατικός παίκτης του Pokémon GO, πιθανότατα έχετε συναντήσει τον όρο “κωδικοί προσφοράς” και έχετε αναρωτηθεί πώς να τους αποκτήσετε και να τους εξαργυρώσετε. Ευτυχώς, η διαδικασία δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο μπορεί να φαίνεται, και είμαστε εδώ για να ρίξουμε λίγο φως σε αυτήν για εσάς.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι κωδικοί προσφοράς είναι όντως πραγματικοί. Δεν είναι ένας αστικός μύθος ή ένας μύθος που κυκλοφορεί ανάμεσα στους παίκτες. Υπάρχουν και έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν έναν θησαυρό ανταμοιβών στο παιχνίδι. Ωστόσο, υπήρξαν πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εξαργυρωθούν αυτοί οι κωδικοί, ειδικά για χρήστες Android.

Προηγουμένως, οι χρήστες Android μπορούσαν να εξαργυρώσουν τους κωδικούς τους Pokémon GO απευθείας μέσω της ενότητας Promos του καταστήματος εντός παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτή η επιλογή έχει απενεργοποιηθεί από τις 13 Φεβρουαρίου 2024. Αλλά μην ανησυχείτε, εκπαιδευτές Pokémon, υπάρχει ακόμα τρόπος να διεκδικήσετε το βραβείο σας! Τόσο οι χρήστες Android όσο και iOS έχουν πλέον την επιλογή να εξαργυρώσουν τους κωδικούς τους μέσω της ιστοσελίδας Προσφοράς Εξαργύρωσης της Niantic, προσβάσιμη από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Ανάγνωση:  Πώς λειτουργεί η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Τώρα ίσως αναρωτιέστε γιατί η ξαφνική αλλαγή στις μεθόδους εξαργύρωσης για χρήστες Android. Λοιπόν, ο στόχος της Niantic ήταν να εξορθολογίσει τη διαδικασία και να δημιουργήσει μια ενοποιημένη πλατφόρμα που να είναι προσβάσιμη σε όλους. Οι συσκευές της Apple δεν υποστήριξαν ποτέ την εξαργύρωση κώδικα εντός του παιχνιδιού και η Niantic προσπάθησε να ενοποιήσει και τις δύο πλατφόρμες σε ένα σύστημα. Η κίνηση θυμίζει τις αυστηρές πολιτικές της Apple σχετικά με τις αγορές εντός εφαρμογής, όπου ο τεχνολογικός γίγαντας μειώνει έως και το 30 τοις εκατό όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του καταστήματός του.

Είναι ενδιαφέρον ότι το προηγούμενο παιχνίδι της Niantic, το Ingress, έλυσε αυτό το πρόβλημα εισάγοντας ένα διαδικτυακό σύστημα εξαργύρωσης που τελικά άνοιξε το δρόμο για τη μετάβαση στο Pokémon GO. Πρόκειται για την προσαρμογή στο εξελισσόμενο τοπίο του gaming για κινητά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ενεργοί κωδικοί προσφοράς για το Pokémon GO. Αλλά μην φοβάστε, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία εξαργύρωσης όταν εμφανιστούν αυτοί οι δύσκολοι κωδικοί.

Πώς ακριβώς εξαργυρώνετε έναν κωδικό προσφοράς Pokémon GO; Είναι μια πραγματικά απλή διαδικασία. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από τις Συχνές Ερωτήσεις της Niantic:

  1. Επισκεφτείτε τη σελίδα εξαργύρωσης προσφορών της Niantic.
  2. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Pokémon GO.
  3. Εισήγαγε τον κωδικό προσφοράς.
  4. Μετά την επιτυχή εξαργύρωση, το μήνυμα επιβεβαιώνει τα προϊόντα που προστέθηκαν στο απόθεμά σας.
Ανάγνωση:  Τι μπορείτε να κάνετε όταν το Safari σταματήσει απροσδόκητα

Πέρασαν οι εποχές που οι χρήστες Android μπορούσαν απλώς να εξαργυρώσουν κωδικούς στο παιχνίδι. Τώρα και οι χρήστες Android και iOS πρέπει να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα για να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές τους. Αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για τους άφθονους θησαυρούς που σας περιμένουν στον κόσμο του Pokémon GO.

Αλλά τι ακριβώς προσφέρουν αυτοί οι κωδικοί προσφοράς, ρωτάτε; Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική επιλογή από βραβεία όπως Poké Balls, Lure Modules, Eggs και άλλα αναλώσιμα. Είναι σαν το πρωινό των Χριστουγέννων, αλλά στον ψηφιακό κόσμο των Pokémon.

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε πού θα βρείτε αυτούς τους άπιαστους κωδικούς. Εκτός από ειδικές εκδηλώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon, η Niantic κατά καιρούς στέλνει κωδικούς προσφοράς στους παίκτες μέσω email για να τους παρασύρει ξανά στο παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσετε λίστες κωδικών που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, αν και η εγκυρότητά τους μπορεί να διαφέρει. Να είστε προσεκτικοί όταν πλοηγείστε σε αυτά τα θολά νερά και αποφύγετε να κάνετε κλικ σε αμφισβητούμενους συνδέσμους.

Αν και το ταξίδι για την απόκτηση κωδικών προσφοράς μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο, οι ανταμοιβές που σας περιμένουν αξίζουν την προσπάθεια. Γι’ αυτό, αγαπητοί εκπαιδευτές, έχετε τα μάτια σας καλά, γιατί την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί ένας κωδικός προσφοράς, θα είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία και να ξεκινήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια στο Pokémon GO!