Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο;

Πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο;

Χάσατε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung; Η απώλεια ενός τηλεχειριστηρίου μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευτική καθώς περιορίζει τις επιλογές σας. Όχι μόνο πρέπει να βρείτε ένα τηλεχειριστήριο αντικατάστασης, αλλά πρέπει επίσης να βρείτε έναν τρόπο για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση Samsung χωρίς τη χρήση τηλεχειριστηρίου. Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε δύο μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Χρησιμοποιώντας το κουμπί του ελεγκτή τηλεόρασης

Σχεδόν όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung διαθέτουν ένα κουμπί ελέγχου τηλεόρασης που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε την τηλεόραση, να προσαρμόζετε την ένταση ήχου και την είσοδο της πηγής και σε ορισμένες περιπτώσεις, να έχετε πρόσβαση στο Smart Hub, το Μενού και τις Ρυθμίσεις.

Ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασής σας Samsung, το κουμπί του ελεγκτή τηλεόρασης βρίσκεται είτε στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, κάτω από το μπροστινό πλαίσιο στη μέση ή κάτω από το μπροστινό πλαίσιο στο πλάι. Όταν εντοπίσετε το χειριστήριο της τηλεόρασης, πατήστε το για περίπου πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια η τηλεόραση θα ενεργοποιηθεί.

Ανάγνωση:  Pixel 7 Pro έναντι iPhone 14 Pro vs Galaxy S22 Ultra

Όταν θα αναζητήσετε το χειριστήριο της τηλεόρασης, θα συναντήσετε ένα σύνολο κουμπιών. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το κουμπί του ελεγκτή τηλεόρασης είναι το κεντρικό κουμπί. Ορισμένα μοντέλα τηλεόρασης Samsung του 2018 διαθέτουν ελεγκτή με ένα κουμπί στη μέση της μπροστινής στεφάνης.

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings

Η εφαρμογή Samsung SmartThings είναι μια έξυπνη οικιακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνδέετε και να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας από μία μόνο εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store.

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Μετά από αυτό, πατήστε στο Προσθήκη εικονίδιο και μετά πατήστε Συσκευή. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Τηλεόραση > Samsung > Τηλεόραση > Έναρξη για να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο στην τηλεόραση.

Αφού συνδεθείτε, μπορείτε πλέον να ελέγχετε την τηλεόραση Samsung μέσω της εφαρμογής SmartThings για κινητά.

Συχνές απαντημένες ερωτήσεις (FAQ)

Τώρα, ας βουτήξουμε σε μερικές ερωτήσεις που απαντώνται συχνά σχετικά με αυτό το θέμα που κάνουν οι χρήστες στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

Όλες οι τηλεοράσεις Samsung έχουν κουμπί λειτουργίας;

Ναι, όλες οι τηλεοράσεις Samsung διαθέτουν κουμπί λειτουργίας. Ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασής σας Samsung, το κουμπί λειτουργίας βρίσκεται στο πίσω μέρος, στη μέση ή κάτω από τον μπροστινό πίνακα στο πλάι.

Ανάγνωση:  Πότε και πώς να αλλάξετε τη μύτη Apple Pencil;

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την τηλεόρασή μου χωρίς το κουμπί λειτουργίας ή το τηλεχειριστήριο;

Ακολουθούν μερικοί άλλοι τρόποι για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας χωρίς το κουμπί λειτουργίας ή το τηλεχειριστήριο:

  • Χρησιμοποιήστε το smartphone σας: Υπάρχουν εφαρμογές όπως το SmartThings με τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο.
  • Χρησιμοποιήστε έναν φωνητικό βοηθό: Εάν έχετε έναν φωνητικό βοηθό όπως το Amazon Alexa ή το Google Home, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας.

Ποια εφαρμογή μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ενεργοποιήσω την τηλεόρασή μου Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο;

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές για αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, η Samsung συνιστά τη χρήση της εφαρμογής SmartThings. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Ιστού και να τη χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο.

Πώς να επανεκκινήσετε μια εφαρμογή στην τηλεόραση Samsung;