Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο iPhone

Η ενσωματωμένη εφαρμογή αριθμομηχανής του iPhone είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να κάνετε γρήγορους υπολογισμούς εν κινήσει. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πρόγραμμα αποθηκεύει το ιστορικό των υπολογισμών τους είναι άγνωστο σε πολλούς χρήστες. Αυτή η ανάρτηση εξηγεί πώς να προβάλετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό της αριθμομηχανής του iPhone σας, δίνοντάς σας έναν εύχρηστο τρόπο για να επιστρέψετε και να προβάλετε προηγούμενους υπολογισμούς.

Ξεκινήστε την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η εκκίνηση της εφαρμογής Αριθμομηχανή είναι το πρώτο βήμα για την προβολή του ιστορικού αριθμομηχανής του iPhone σας. Βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη σας. συνήθως μοιάζει με μια τυπική, αριθμητική αριθμομηχανή.

Κάντε μερικούς υπολογισμούς

Πρέπει να εκτελέσετε ορισμένους υπολογισμούς για να μπορέσετε να προβάλετε το ιστορικό της αριθμομηχανής. Όπως με κάθε αριθμομηχανή, εισαγάγετε τις επιθυμητές τιμές και τελεστές. Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα αυτούς τους υπολογισμούς για μελλοντική χρήση.

Πρόσβαση στο ιστορικό της αριθμομηχανής

Τοποθετήστε το iPhone σας σε οριζόντια λειτουργία (οριζόντιος προσανατολισμός) για πρόσβαση στο ιστορικό της αριθμομηχανής. Αυτό θα εμφανίσει τη δεξιά πλαϊνή γραμμή της εφαρμογής αριθμομηχανής και θα εμφανίσει ένα ιστορικό των πιο πρόσφατων υπολογισμών σας. Κάθε καταχώρηση ιστορικού περιέχει την εξίσωση που καταχωρίσατε και έχει χρονική σήμανση.

Πίνακας περιεχομένων

Ανάγνωση:  Συναρπαστικοί τρόποι για να ανεβάσετε την αγάπη σας για τον αθλητισμό στο επόμενο επίπεδο

Σύρετε για Διαγραφή

Μπορείτε να διαγράψετε συγκεκριμένους υπολογισμούς από το ιστορικό σας σύροντας προς τα αριστερά στην επιθυμητή καταχώριση. Υπάρχει ένα κουμπί “Διαγραφή” που σας επιτρέπει να διαγράψετε αυτόν τον υπολογισμό από το ιστορικό.

Διαγραφή όλου του ιστορικού

Πατήστε το κουμπί Διαγραφή στο επάνω μέρος της πλαϊνής γραμμής για να διαγράψετε όλο το ιστορικό της αριθμομηχανής, εάν προτιμάτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Επιβεβαιώστε τη δράση και όλο το παρελθόν σας θα φύγει.

Χρήση Spotlight Search

Το Spotlight Search παρέχει έναν επιπλέον τρόπο ανάκτησης του ιστορικού της αριθμομηχανής. Για πρόσβαση στην αναζήτηση Spotlight, σύρετε προς τα κάτω από την αρχική οθόνη, εισαγάγετε την εξίσωση ή το αποτέλεσμα που αναζητάτε και πατήστε Enter. Θα δείτε τις απαραίτητες εγγραφές από το ιστορικό της αριθμομηχανής στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Θέματα ασφάλειας δεδομένων και απορρήτου

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι το ιστορικό της αριθμομηχανής της συσκευής σας αποθηκεύεται τοπικά και δεν συγχρονίζεται με το iCloud ή άλλες υπηρεσίες της Apple. Αυτό σημαίνει ότι οι υπολογισμοί σας είναι εμπιστευτικοί και είναι προσβάσιμοι μόνο από τη συγκεκριμένη συσκευή στην οποία έχουν γίνει.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 7 συμβουλές που βελτιώνουν την ποιότητα της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας

Συνοψίζοντας

Η λειτουργία ιστορικού αριθμομηχανής στο iPhone είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανασκόπηση των προηγούμενων υπολογισμών και για να βεβαιωθείτε ότι η εργασία σας είναι σωστή. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία διαχείρισης και χρήσης του ιστορικού της αριθμομηχανής σας, βελτιώνοντας περαιτέρω τη λειτουργικότητα της ενσωματωμένης εφαρμογής αριθμομηχανής για γρήγορες αριθμητικές εργασίες.