Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να εγγραφείτε στην Google ανώνυμης περιήγησης

Ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο των χρηστών έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, με αρκετούς απατεώνες του Διαδικτύου να ασχολούνται με νομικά ζητήματα. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η Google καταγράφει τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο, παρόλο που η εταιρεία εγγυάται την ιδιωτική περιήγηση κατά τη χρήση της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης. Αυτός ο οδηγός παρέχει μια διαδικασία βήμα προς βήμα για να συμμετάσχετε σε μια υπόθεση ανώνυμης περιήγησης Google, εάν ενδιαφέρεστε να υπερασπιστείτε το απόρρητό σας.

Προσδιορίστε τους ισχυρισμούς

Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τους ακριβείς ισχυρισμούς κατά της Google πριν υποβάλετε μήνυση. Οι χρήστες παραπονιούνται ότι το απόρρητο που παρέχεται από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης διακυβεύεται επειδή η εταιρεία συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους στο Διαδίκτυο ακόμα και όταν βρίσκονται σε αυτήν τη λειτουργία. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης για να αποφασίσετε αν θα συμμετάσχετε ή όχι.

Βρες δικηγόρο

Για να συμμετάσχετε στη δίκη, πιθανότατα θα χρειαστείτε δικηγόρο. Βρείτε νομικούς επαγγελματίες ή εταιρείες που εστιάζουν στην ομαδική δράση και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μπορούν να σας παρέχουν πληροφορίες για κάθε περίπτωση, να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία και να εξηγήσουν τα δικαιώματά σας. Πολλές δικαιοδοσίες προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε πιθανούς ενάγοντες.

Ανάγνωση:  Speedify Review 2024 – Επιταχύνει πραγματικά την ταχύτητα του Διαδικτύου σας;

Ελέγξτε την καταλληλότητα

Μπορεί να μην έχουν όλα τα άτομα τα προσόντα για να συμμετάσχουν σε μια ομαδική αγωγή. Ορισμένα σενάρια έχουν απαιτήσεις συμμετοχής που πρέπει να πληρούνται, όπως η χρήση υπηρεσιών Google εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Μιλήστε με τον επιλεγμένο νόμιμο εκπρόσωπο για να μάθετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Συγκεντρώστε στοιχεία

Παρέχετε απόδειξη της εμπειρίας σας χρησιμοποιώντας την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Google για να υποστηρίξετε την αξίωσή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα αποδεικτικά στοιχεία για την αξίωση απορρήτου σας. Η θέση σας στη δίκη είναι ισχυρότερη όσο πιο πειστικά στοιχεία μπορείτε να παρουσιάσετε.

Υποβολή μήνυσης

Υποβάλετε αγωγή με τον πληρεξούσιό σας μόλις έχετε αρκετά στοιχεία και νομικές συμβουλές. Ένα ή περισσότερα άτομα υποβάλλουν ομαδική αγωγή εκ μέρους μιας μεγαλύτερης ομάδας ατόμων που έχουν σχετικές αξιώσεις. Ο δικηγόρος σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε νομικά κατά της Google.

Μείνετε ενημερωμένοι

Επειδή οι νομικές διαδικασίες μπορεί να διαρκέσουν πολύ, είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο δικηγόρος σας θα σας κρατά ενήμερους για τυχόν αλλαγές και ενδέχεται να σας ζητηθεί να υποβάλετε πρόσθετα έγγραφα ή να συμμετάσχετε σε ορισμένες δραστηριότητες καθώς προχωρά η υπόθεση.

Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η Κορέα, η Νότια να είναι ένας κατάλληλος προορισμός για Κερδοφόρες συναλλαγές Bitcoin;

Ελέγξτε τις επιλογές λύσης

Τα μέρη σε πολλές ομαδικές αγωγές καταλήγουν τελικά σε συμφωνία. Ο δικηγόρος σας θα διαπραγματευτεί εκ μέρους σας και εάν η υπόθεση είναι επιτυχής, μπορεί να δικαιούστε αποζημίωση ή άλλα ένδικα μέσα. Πριν πάρετε μια απόφαση, διαβάστε προσεκτικά τον διακανονισμό και μιλήστε με τον δικηγόρο σας.

Συνοψίζοντας

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την προώθηση των δικαιωμάτων απορρήτου των χρηστών είναι η υποβολή αγωγής κατά μιας μεγάλης εταιρείας Διαδικτύου όπως η Google. Μπορείτε να υποστηρίξετε ενεργά νομικές ενέργειες σχετικά με υποτιθέμενες παραβιάσεις απορρήτου στην κατάσταση ανώνυμης περιήγησης Google, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Είναι σημαντικό να θυμάστε να λαμβάνετε νομικές συμβουλές, να συλλέγετε δικαιολογητικά έγγραφα και να γνωρίζετε συνεχώς ότι η συμμετοχή σας είναι γόνιμη και ουσιαστική.